Labriit ceturtdienaa! /bezteema/

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Labrit meitenes! Latvija jau agrs rits, bet man nedaudz pirms pusnakts, tapec izdomaju izmantot izdevibu un uzchiniit manu pirmo bezteemu!
Gribeju novelet jums jauku un iedvesmojoshu so dienu ar tekstinju, ko atradu internetaa (autors nezinams). Man loti patik! Ceru, ka Jums ari :)

"Un joprojām rīts ir mans vismīļākais laiks, kad pasaule vēl guļ, bet Zeme jau mostas. Tā ir mūzika, kas rodas klusumā – putnu čalas, lapu čaboņa vējā un sapņos iegrimušo cilvēku elpošana. Tad pasaule ir īsta – nav samākslotu smaidu, nepatiesu runu un viltotas steigas. Viss ir tik vienkārši un skaisti. Tādos brīžos cilvēki ir cilvēki – bez maskām. Un man tas tik ļoti patīk, jā, man patīk, kādi ir cilvēki, kad tikko ir pamodušies – izpūruši un patiesi; man patīk kafijas smarža rītos, kad tā vēl nav sajaukusies ar ikdienas automobīļu izplūdes gāzēm un meliem; un man patīk vēl tik daudz lietu un darbību, kas noris no rītiem. Kādēļ? Katra jauna diena ir sākums, sākums kaut kam labākam, tā ir dota, lai kaut ko izmainītu, lai būtu labāk. Lai cilvēki būtu cilvēki – tādi, kādi viņi ir, tādi, kādi viņi vēlās būt – vienkārši un patiesi. Lai dzīve būtu dzīve, nevis leļļu teātris. Kāds varbūt teiks – pasauli nevar izmainīt. Atbilde ir vienkārša – sāc ar sevi un savu pasauli! Jo tieši Tu, mans dārgais draugs, esi daļa no mums visiem."

http://9wow.in/wp-content/uploads/2012/04/Zoey.jpg

Pastastiet kadi Jums plani uz sodienu un pec 9 stundam ari es bushu darba, parlasishu so tekstu, lai mana diena sakas ar kko jauku, un pievienosos jums!
19.07.2012 06:50 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Mans mīļums šodien atgriezīsies mājās...kā esmu noilgojusies pēc viņa.
19.07.2012 11:22 |

Reitings 5726
gribu ļoti nokrāsot vienas istabas sienu citā krāsā . nez vai izdosies ,jo viņš ir diez gan pasīvs uz tādām rīcībām, bet vasara ir labākais laiks,kad to darīt. var izkrāsot istabu un pazust prom no dzīvokļa uz 2 dienām,kaut kur ciemos. vismaz vajag, lai mēbeles atbīda,lai es visam tieku klāt:D
19.07.2012 11:27 |

Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
kāpēc tev tas ir jādara? viņš ir vīrietis, lai krāso. viņš tev ir teicis, ka grib sienas citā krāsā? ja tu to gribi, tad tā ir cita lieta, a, ja viņam nepatīk krāsa, viņš var fuck off. elementāri.
19.07.2012 11:32 |

Reitings 15092
Labrīt!

Džīzas, šitais kaut kur jāpieraksta - ir 19. jūlijs un es no rīta pamodos bik nosalusi. :D Es vispār neesmu no salīgajiem cilvēkiem, visu nakti logs bija līdz galam vaļā, pamodos un nesapratu, kapēc man deguns ledains, ieslēdzu Tv un ieraudzīju, ka ir +10 grādi. Fantastiska vasara! :D :D Visas cerības, ka atvaļinājumā augustā varēšu cepties ārā.

Esmu totāls vakara/nakts cilvēks - no rītiem esmu bremzēta, toties vakaros varu kalnus gāzt & darboties!

Tā kā uz Pozitīvo nebraucu, tad plānoju pabaudīt mūziku šovakar. Nekad nav būts Kalnciema kvartālā, jāiečeko. Tā ka, ņamsi, ja lietus neaizbiedēs mūs abas, tad meibī tiksimies! ;)
19.07.2012 11:41 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
MVK, mums darbā nav, bet tad tu arī saproti, ka viss ir jāmāca no sākuma līdz beigām, kas prasa laiku un enerģiju. Bet vadībai tas nav būtiski. Man personīgi no vienas puses ir bēdīga viņu nostāja, viņi nekad neieteiks tevi startēt uz augstākiem amatiem, jo tas nav izdevīgi.
No vienas puses pieņemot bez pieredzes cilvēku, tiek dota iespēju cilvēkam iemācīties kaut ko jaunu, no otras puses nepadomā, ka tas viss ir kādam jāmāca no nulles.
Piemēram jau 2h rakstu kas man būs jāstāsta jaunajam cilvēkam, lai neaizmirstu kaut ko nepateikt, un tas vēl nav pusē, droši, ka rakstīšu kādas 8h visu.
Personīgi es pieņemtu darbā arī cilvēkus jau ar līdzīgu pieredzi vai vismaz vērā ņemamu pieredzi, jo tas atvieglotu darbu man, turklāt tāds cilvēks varētu arī organizācijai kaut ko sniegt darba pilnveidošanai, turklāt darbs tomēr attīsta arī daudzas citas īpašības, saskarsme, ētika, loģika, analītiskā domāšana utm.
19.07.2012 11:42 |

Reitings 6324
Bet ir daudz tādu vakanču, kur iepriekšējā pieredze nemaina absolūti neko, tikai to, ka zināma strādāšanas garša. Nu, piem., ar noteiktu datu bāzi, bet prasa 2 gadu pieredzi, augstskolas diplomu un vēl valodas, nu smieklīgi tomēr.
Lia gan atzīstu, ka ir amati, kur bez pieredzes varētu būt grūti, bet tad var pārbaudīt skilus - būs vai nebūs :)
19.07.2012 11:54 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es šodien cepšu kūku,viss :D
19.07.2012 11:54 |

10 gadi
Reitings 5631
sniegpulksteniite, es pati atbīdītu visu ko varētu, ja drauga nebūtu mājās tad palūgtu kādu palīgā un nokrāsotu to sienu pati, lai džekam pārsteigums! :D ja viņam nepatīk pats vainīgs un tad viņam jāizvēlas pierast pie jaunās krāsas vai krāsot atpakaļ kā bija! :D
19.07.2012 11:56 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
MVK, protams datubāzes apgūst, man ir grāmatvedības programma, viņu var nezināt, tas būs tikai saprotams, bet rakstot šajā programmā ir lietas, kuras būtu jāzin, kaut vai elementāri, tev uzdod jautājumu kā zini, ka tāds uzņēmums eksistē un ka viņa sniegtā informācija ir patiesa un ka viņš ir PVN maksātājs? Ir jābūt kaut izpratnei par un ap ko lieta grozās.
Es protams uzskatu, ka nav tādas lietas ko nevar iemācīties, bet visam ir pretī- bet ko tas prasa.
Daudz, kas atkarīgs no personāla vadītāja un vispār vadības nostājas. Man personīgi reizēm no malas licies tās intervijas ir vienkārši spēja sevi pasniegt, šad tad zināšanu pārbaude, bet caurmērā cik labi smaidi, cik esi starojošs, pārliecināts, jo 90% man prasa manas personīgās īpašības, un kā ar saskarsmi un kā jūs sastrādājaties, un kādas jūsu labās un sliktās īpašības, ir jauki parunāties, bet tas ne vienmēr 100% norāda par cilvēka darba spējām.
19.07.2012 12:04 |

Reitings 5726
Es gribu citā krāsā to sienu jau kopš mēs te esam ievākušies:D
pārāk smagas mēbeles,lai es pati tās atbīdītu.
19.07.2012 12:06 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Labrīt.esmu vēl gultā,apslimusi.krāju spēkus darbam.nav arī diži jēga celties,cienīgs kungs pēc naktsmaiņas guļ. TILLE,atvainojos par netaktisko jaut., Tu vienu brīdi teici, ka esi gaidībās? Varbūt kaut ko jaucu.
19.07.2012 12:14 |

Reitings 6324
Nu man tos visus ntos jautājumus neuzdeva, bet uzreiz ķērās pie lietas pēdējās 2 intervijās, lika reāli parādīt vai es to varu, vai nē.
Amatā, kur šobrīs strādāju, 3 dienas nonstopā gatavoju plānu un darbā ņēmējiem mans plāns ļoti patika.
Tādēļ nav nozīmes cik liela ir bijusi pieredze, nozīme ir tam vai ir sajēga, nu kaut vai tajā, ka pieminēji, ka nezina kā atrast vai uzņēmums eksistē, nu ja ir 2 gadus strādājis grāmatvedībā tikai ar skaitļiem, tad kas zina, varbūt to tiešām neapjēdz, bet redz ir tā pieredze grāmatvedībā.
19.07.2012 12:33 |

Reitings 6324
Es jau vairs nevaru sagaidīt, kad priekšniece būs atpakaļ, lai varu savas idejas izbārstīt un kaut kādu jaunu darbiņu saņemt. Boring diena man šodien. Laikam būs vēl lielāks nogurums dienas beigās.
Ja es mācētu uz 30 min. nosnausties, būtu baigi forši, bet man 2h minimums vajag :D
19.07.2012 12:35 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Čau visām :)
Esmu atgriezusies tīņu gados, kad spēju Simu. Vakardien uz izpārdošanu nopirku The Sims 3 un tagad uz xboxu visu rītu jau spēlēju :D Varbūt ir vēl kāda, kas to spēli spēlē vēljoprojām? :D

Izskatās,ka LV ļoti "silta" vasara, ja jau +10 grādi bija. Mums te pa +15 zemāk naktīs nenokrītās. Tagad ir kādi +20, bet apmācies.
19.07.2012 12:38 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
Hello.
Nsaprotu,kā rīt piecelšos uz darbu 9os, ja 2as dienas jau vārtos pusmiegā pa gultu līdz kā min. pus12iem :D
Nespēju beigt šokēties par šo jauko vasaru. Septembrī jāņem atvaļinājums un jālaiž uz kādus silto zemi,kur vismaz nedēļu var pabaudīt sauli un beidzot uzvilkt peldkostīmu :D
19.07.2012 12:44 |

Reitings 1565
Labs rīts! Kā man patīk, ka atvaļinājumā varu celties 12 pa dienu. :)
Vakar biju pafočēties, cerams, ka labas bildes sanāks.
Šodien vēl nezinu, kādi plāni, laikam, atkal viss izvērtīsies spontāni. Es mīlu savu atvaļinājumu! :)
19.07.2012 12:45 |

10 gadi
Reitings 5631
es ceru, ka manā atvaļinājumā augustā būs silts, ja ne LV tad vismaz pa ceļam, lai būtu saulīte un patīkams laiks! :)
19.07.2012 12:55 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
Labr rīts Jūsmājās :)

Man šodien pacilāts noskaņojums, prieciņš :) Atnāca manas smaržas, ko draugs pasūtīja un algu saņēmu daudz lielāku, nekā biju gaidījusi. It kā nekas īpašs, bet nu tik labs noskaņojums tagad. Nu jau būs jāskrien uz solāriju un tad darbs. Bet vispār, ir palikušas tikai 9 dienas līdz manam atvaļinājumam Latvijā - jippī.
19.07.2012 13:00 |

10 gadi
Reitings 5631
bāc, jūs te par solāriju bieži runājat, būs man no algas ar jāaiziet pāris reizes, lai neizbiedētu tautu atvaļinājumā! :D
19.07.2012 13:02 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
par solariju, gaju apmeram gadu uz vienu solariju ar draudzeni; labas celas labs iedegums; bet pirms 3men piemetas tadi ka mazi plankumi uz muguras, smereju ar socilina skabi-ja pareizi uzrakstiju :) -pargaja; tad gaju uz citu viss ok:) ; beigas aizgaju atkal ar draudzeni uz veco un atkal man piemetas tie plankumi! Pirms sauloties es notiru solariju, un ari draudzenei ne reizi nekas nebija!! Bet tik zel, tas ir blakus maijai un cenas kad kopa iet ari ir loti draudzigas!!
19.07.2012 13:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits