Labriit ceturtdienaa! /bezteema/

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Labrit meitenes! Latvija jau agrs rits, bet man nedaudz pirms pusnakts, tapec izdomaju izmantot izdevibu un uzchiniit manu pirmo bezteemu!
Gribeju novelet jums jauku un iedvesmojoshu so dienu ar tekstinju, ko atradu internetaa (autors nezinams). Man loti patik! Ceru, ka Jums ari :)

"Un joprojām rīts ir mans vismīļākais laiks, kad pasaule vēl guļ, bet Zeme jau mostas. Tā ir mūzika, kas rodas klusumā – putnu čalas, lapu čaboņa vējā un sapņos iegrimušo cilvēku elpošana. Tad pasaule ir īsta – nav samākslotu smaidu, nepatiesu runu un viltotas steigas. Viss ir tik vienkārši un skaisti. Tādos brīžos cilvēki ir cilvēki – bez maskām. Un man tas tik ļoti patīk, jā, man patīk, kādi ir cilvēki, kad tikko ir pamodušies – izpūruši un patiesi; man patīk kafijas smarža rītos, kad tā vēl nav sajaukusies ar ikdienas automobīļu izplūdes gāzēm un meliem; un man patīk vēl tik daudz lietu un darbību, kas noris no rītiem. Kādēļ? Katra jauna diena ir sākums, sākums kaut kam labākam, tā ir dota, lai kaut ko izmainītu, lai būtu labāk. Lai cilvēki būtu cilvēki – tādi, kādi viņi ir, tādi, kādi viņi vēlās būt – vienkārši un patiesi. Lai dzīve būtu dzīve, nevis leļļu teātris. Kāds varbūt teiks – pasauli nevar izmainīt. Atbilde ir vienkārša – sāc ar sevi un savu pasauli! Jo tieši Tu, mans dārgais draugs, esi daļa no mums visiem."

http://9wow.in/wp-content/uploads/2012/04/Zoey.jpg

Pastastiet kadi Jums plani uz sodienu un pec 9 stundam ari es bushu darba, parlasishu so tekstu, lai mana diena sakas ar kko jauku, un pievienosos jums!
19.07.2012 06:50 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
čau!

Ehh, kā man nepatīk rīti, lai gan pamosties es varu momentā un parasti neesmu īgna(izņemot, ja ir auksti), bet vakari/naktis ir tas laiks, kad man ir enerģija un skaidra(!) galva :D

Šodien jānolauž darba diena, un tad jau Poisitivus lai saturās! Jāuztaisa sarakstiņš, lai neaizmirsu kko svarīgu! :D Galvenais, ka nopirku lētās brienamās balerīnčībiņas, kuras pēc tam nebūs žēl izmest. Vēl izdomāju paņemt UGG zābakus(labāk jau būtu gumijnieki, bet es tos neatbalstu, man kauns iziet tad cilvēkos, un liekas, ka ir tizla gaita).

Šodien beidzot draugu satikšu, mēs dzīvojam kopā, bet pēdējā laikā tik reti tiekamies!
19.07.2012 09:46 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Man jau šķiet, ka ar UGGiem būs daudz tizlāk :D:D
19.07.2012 09:47 |

Reitings 1270
Labrīt, dāmas :D

Jūs te gan ražīgi drukājat :D

Mani arī māc sagurums un īgnums, bet es to norakstu uz sliktiem laika apstākļiem :)

Kopumā man viss ir labi, ja nu kādam interesē :D
19.07.2012 09:48 |

Reitings 4129
Man ļoti nepatīk agri celties, bet darba dienās sevi piespiežu un ceļos sešos. Tiklīdz brīvdienas, tā novārtos pa gultu līdz 12tiem. :)
Uf, manas brīvdienas sākot no rītdienas ir tik forši ieplānotas, ka pašai prieks un mute smaida. :) Un jūtos tās nopelnījusi pēc savas divu dienu saspringtās darba nedēļas. :D
19.07.2012 09:49 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
volcom, es zinu! :D :D Bet nu viņi smuki stāvēs mašīnā un gaidīs extra emergency gadījumu, kad viss būs sauss, bet man būs traki nosalušas kājas :D + es toc UGG tāpat gribēju mest ārā!
Bet gumijniekiem es saku - nē!
19.07.2012 09:53 |

Reitings 2057
Nelieku lielas likmes uz to, ka būs sauss! Es vienkārši pati nebraucu šogad uz Positivus, tādēļ man par laiku nospļauties :D
Ir jau arī smuki gumijnieki, ne tikai govslaucēju :D
19.07.2012 09:54 |

Reitings 12651
Labrīt!

Man patīk rīti, bet patīk arī tā otrā bilde..man bieži vien gribas samīļoties, bet citi domātu, ka es galīgi tutuu, ja tā darītu. Es atceros, ka cosmo vēl bija diskusija, kurā vairākas teica, ka viņām tas besī, tāpēc es nemaz neriskēju, samīļojos tikai ar pašiem tuvākajiem :D

Šodien laikam pirmo reizi aiziešu uz to Kalnciema kvartālu..ja vien nenormāli negāzīs lietus. :)

MVK, man arī tā ir. Ja es tieku apsēsties, 99%, ka es iesnaudīšos :D Parasti palasu grāmatu un tad pačuču...bet pēc tam atkal viss ok :D

Vispār man ir normāli noberztas kājas, nezinu pat, ko varētu darīt lietas labā..laikam jānāk rīt botiņās/kedās :D :D
19.07.2012 10:31 |

Reitings 6324
Kādēļ darba vietām parasti nepieciešams, lai pretendentam ir 2 gadu pieredze? :D Tas ir kaut kāds izturības rādītājs?
Ir cilvēki, kuri maina gan profesiju, gan uzņēmumu, jo vēlas pilnveidoties un ir tādi, kuri ātri visu apgūst.
19.07.2012 10:35 |

Reitings 1270
MVK, lai būtu pārliecība, ka cilveks kaut ko māk un nav viss no pašiem pamatiem jāmāca. Kurš gan grib paņemt sev darbinieku, ja viņš neko nesaprot un tērēt laiku, kāmēr viņš apgūs elementāras lietas?

Kā arī tas, ka viņš ir spējis kaut kur noturēties 2 gadus norāda uz stabilitāti, kas arī nav mazsvarīgi :)
19.07.2012 10:39 |

Reitings 2057
Kādai no jums arī šķiet, ka šodien pulkstenis skrien ātrāk kā parasti? :D
Man jau gribas ēst. :D
19.07.2012 10:41 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Labrīt, tikko pamodos no otrā miega telefona dēļ. Vakar pasēdējām, izdzēru 2 šampjus, a man šodien tik sliktiii... :S Pārliecinājos,ka Rīgas šampis ir sūds, bet tas krievu soveckoje ir super :)
Tūlīt iešu uz zāli, izsvīst, moska palīdzēs.

Jauku Jums šo dienu, šajā pretīgajā laikā.
19.07.2012 10:42 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
man vakar viirs atveda no centra manu lauliibas gredzenu, biju aiznesusi pie meistara,lai pastiepj lielaaku,nedereeja. un tagad super der,pluss vinjsh veel nopirka man otru gredzenu ar briljantinju,lai var vilkt kopaa ar klasisko lauliibas gredzenu un ir nedaudz sievishkjiigaak un greznaak. :) man dikti liels prieks,ka man viirinjs taa ruupeejas :)

shoriit uzvedu suni staigaat.
tuuliit taisiishu olas brokastiis! jee.
peec tam jaagludina velja.!
19.07.2012 10:44 |

Reitings 6324
ņamsi, man patīk mīļoties :) Vari ar mani mīļoties :D
Darugs man ir tipisks no rītiem nerunātājs un ja sanāk kaut kur braukt kopā, tad no malas notiekti ir rēcīgs skats, ka es vāros kā putras katls, bet viņš ne vārda neizdveš :D Viņš parasti grib naktīs runāties, bet tad es esmu miegalācis :D
Un Tu mani neiepriecini, es ceru, ka man pēc laika tā sajūta aizies prom, ja Tev vēl nav aizgājusi, tad sāku satraukties, jo gribu arī vakaros justies kā cilvēks, citādi būs jāceļas ātrāk ap 5 un jāgatavo vakariņas.

Manā darba akvārijā ir viena dikti kauslīga zivs, kas citām ar degunu pa sāniem dod, skats jau uzjautrinošs :D
19.07.2012 10:50 |

Reitings 12651
MVK, bet man pēc tā snaudiena viss ok, varu iet un darboties..tā vienk kā tāda diendusiņa..novēlota :D
19.07.2012 10:54 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
Labrit meitenes!!
Etiķete, man tada pate beda ka tev; vakar naškojos ar baltvinu, nu darba tagad gan ir mazdruscin gruti; gribetos ielist sava gulta atpkal!! stridos ar brali ka dzivo uk-pa telefonu un pa inboxu, nevaram nekadigi atrast kopejo valodu. Tapec sis rits man nav nekads jauks, jo uzrakstiju tkko vinam 2 garas-garas vestules inboxa, gandriz izraudajos. Riebjas kad ir nesaskanas gimene, gribu lai atrak atrisinam problemas un tad vis atkal butu OK!!!!
Meitenes noveu Jums sorit lai nekad nestridaties ar cilvekime kurus milat!!!!!
19.07.2012 10:55 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
circene-jaa,man arii baigi nospiezh sirdi,ja jaastriidas ar tuviniekiem.

izdomaaju,ka tomeer gribu kellogsu brokastiis,eju uz bodi! :)
19.07.2012 10:58 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Es nezinu,kur lai lien, miegs nāk, bet ar drauga māsu sarunāju jau ka iešu ar viņu uz zāli, tā jau ietu vēlāk :D
19.07.2012 11:02 |

Reitings 1531
Labrīt.
Saaukstēšanāš man ir vēl pilnā plaukumā. Izklausos dikti smieklīgi, kad runāju, jo deguns ir ciet :D Gribās ēst, bet slinkums :D
Es esmu rīta cilvēks. No rītiem varu klanus gāzt, a pēcpusdienā labāk kko pa mierīgo :)
MVK par to nogurumu, man pirmajā nedēļā bija aptuveni tāpat. Galva vnk kūpēja. Un no darba arī biju uzspējusi atradināties. A tagad jau ir krietni labāk :D
19.07.2012 11:03 |

Reitings 182
Reģ: 07.08.2011
labrīt, dāmas.

Latvijā jau laikam rīts beidzies, bet man salīdzinoši agrs. un esmu atvaļinājumā!! :) tākā vēl vārtos pa gultu un dzeru kafiju.
kas šodienai ieplānots.. 1kārt - ignorēt draugu. tas ir tā strikti nolemts.
pusdienas ar darba kolēģi un vakarā ar dzīvokļa biedreni uz klubu aizlaidīsim pāris dzērienus nobaudīt. :)

lai visām jauka mazā 5diena!
19.07.2012 11:19 |

10 gadi
Reitings 5631
man jau šodiena kā 5diena! :D
19.07.2012 11:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits