Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Divas mazas klapatiņas

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Čaučaučau :) Tad nu tā :

1) Vasaras sākumā nopirku vairākus topiņus ar tiem kruzulīšiem/rišiņām priekšā, ne svinīgos, bet parasta auduma ikdienai. Un pēc pirmās mazgāšanas reizes visi tie kruzulīši vairs nestāv smuki, bet ir sacēlušies augšā. Mēģināju pagludināt, mazliet labāk bija, bet tāpat nestāvēja uz leju smuki, kā tiem būtu jāstāv. Mazgāju saudzīgi, kaut gan uz birciņas nekādu brīdinājumu nebija vispār. Vienu dienu uzvilku pa mājām tādu pašu, domāju, ka varbūt nosēdīsies atpakaļ, bet nekā. Hmm, bildi pagaidām nevaru ielikt, jo i-nets darbā nav tik jaudīgs (:D), bet domāju, ka saprotat, par kādiem ir runa. Kāda varbūt zin risinājumu, vai arī tiešām topiņi kalpo tikai līdz pirmajai mazgāšanas reizei...?

2) Man neturas nagu laka uz nagiem. Ne tā, ka pa gabaliņiem nāk nost, bet, piemēram, ja nolakoju nagus vakarā, nākamajā dienā pret pusdienlaiku lakas vairs var teikt nav, jo sāk drupt no viena stūrīša, un tad, protams, nonāk kopā tā visa laka kā tāda plēvīte/uzlīme vienā gabalā naga formā. Hmm, nezinu tiešām, kas par vainu, kādreiz tā nebija. Lietoju nagu lakas visādas, gan drogu, gan mazliet dārgākas (SPA rituals), bet visām tas pats. Bāzes laka man ir no avona, virskārta no essences, doma ir pamēģināt kādu citu, varbūt tas atrisinās manu problēmu. Varbūt varat ieteikt kādas, var būt arī no ne tik lētajām, protams, saprāta robežās :) mm?
18.07.2012 10:35 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Kā tu tos krekliņus žāvē? Ja aiz apakšējās malas, tad pamēģini aiz augšējās, lai tie kruzulīši krīt uz leju.
18.07.2012 10:40 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
2)nebūs no tiem labākajiem ieteikumiem,bet izmēģināšanas pēc, izmēģini nelikt bāzi un nolakot nagus 1x.. man šķiet, ka vaina ir bāzē ;) es bāzi vispār nelieku, virskārtu arī nē.
1) par rišām - to pašu, ko zebiekste ieteica, tas man ienāca pirmais prātā, ka varētu karināt topus tā, lai kruzuļi paši uz leju krīt, tas varētu palīdzēt. pēctam šo to nogludini, lai labāk izskatās.. vispār, ir bijis tā man arī, ar citiem apģērba gabaliem, ka kaut kas pēc mazgāšanas ir speciāli jāpucē, jāpielabo, man tas sāk nepatikt :D tāpēc pēc iespējas vienkāršākus apģērbus pērku un tos kruzuļus, spīguļus, izvēlos aksesuāros :D :)
18.07.2012 10:45 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
1.) par krekliņiem pat nezinu laikam varu ieteikt topašu ko zebiekste...

2.) es neklāju ne bāzes laku ne virskārtu un man turās vismaz 4 dienas kā minimums. Varbūt tās visas kārtas pārāk biezas uzliec un tāpēc lobās? un varbūt esi krēmu uz rokām un nagiem aizmirsusi pirms lakošanas? Noteikti attauko nagu ar acetonu pirms klāj. Un vēl svarīgi ir kārtīgi nožāvēt nagus, pat tad kad tiem pieskaroties tie'šķiet jau neķēpājas un viss OK, pagaidi vēl laiciņu pirms sāc ar tiem kārīgi darboties.
18.07.2012 10:46 |

Reitings 9202
Pamēģināšu tikai vienā kartā, roku krēmus vispār nelietoju ne neko tādu, bet nagu lakas noņēmēja man vienkārši nav, jo pēdējā laikā nav vajadzības (:D) kādreiz man arī turējās smuki, neatceros, vai tad lietoju kaut kādu apakškārtu vai nē :) Bet nu paskatīšos. :)
18.07.2012 10:50 |

Reitings 118
Reģ: 09.07.2012
otraa problema man ari ir, bet tikai ja lietoju bazes nagu laku, ja vinju nelieku tad nagu laka turas ilgak un nenak nost ka plevite. ;)
18.07.2012 10:51 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
2. problema ir avon bazes lakaa, megini citas firmas, par avon bazes laku droshi var teikt s**s
18.07.2012 11:14 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
nagu lakas noņēmēja man vienkārši nav

Lūk te arī ir problēmas ceļonis. :) Ja klāsi laku vai bāzi pirms nags būs attaukots, viss ātri nonāks nost. Pat, ja uz nagiem nav krēms, pakārtējā vide jebkurā gadījumā uz tiem tiek. :)
18.07.2012 11:19 |

Reitings 9202
ā, tad pirms lakošanas nags jānotīra ar to noņēmēju? :) skaidrs :)
18.07.2012 11:32 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Sasodīts, uzrakstīju kā analfabēte. :D Bet jā, Tu saprati pareizi. :)
18.07.2012 11:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits