Sveikas, meitenes!
Zinu, ka esat kreativas...
lidz plkst 21 vajag meitenei dāvanu..vienīgais pieejamais veikals ir MAXIMA (viens x) un Mazs "Elvi".
cena līdz 6ls.
uzchinītu saldumu kasti - nopērc kasti un saliec iekshā viskko garšīgu - končas, lācīšus, batoniņus, mazos cepumiņus utt. tā, lai pilna kaste ar viskko!
Es darītu tā- Nopirktu Ananāsu un apsietu ar kādu lentu (var iztikt varbūt arī bez, tad var kartiņu piesiet un nopirktu Martini Asti šampanieti) :) Pašai arī patiktu ko tādu saņemt, jo nav gluži tā, ka šķiet - iebraucu veikalā un paņēmu pirmo, kas pie rokas .. nu nez, mazliet foršāk šķiet, šis! Ar 6 Ls arī vajadzētu pietikt :)
Tu taču apzinies, ka neko neparastu mazās Maximas plauktos neatradīsi ? Ja man būtu tāda last minute situācija, nopirktu puķes, uzrakstītu sirsnīgu kartiņu un par tiem 5Ls gardas šokolādes konfektes. Kāds šampanietis vai vīns vienmēr mājās atradīsies. Visu dāvanu maisā iekšā un sveikt jubilāri.
Ja vēl trāpās smuks spainis, rokturi ar dzeltenu banti vai ko tadu noforme. Vai labvak caurspīdīgs spainis. aplesini sanak ka kura spaini 3 lidz 5 kg. smuki izskatas un jautrība ,smaidi ar garamntēti tadu sanemot.
Member ideja nav zemē metama, bet neesmu pārliecināta, vai visi tādu dāvanu saprastu, es neriskētu un nezinu, kā pati reaģētu, būtu tā ... dīvaini :D
Jā, un tie ananāsi ir super garšīgi, zinu, ko mājās ejot, maksimā nopirkšu :D
Jauna jautra meitene gan jau saprastu. Nav jau nūģe. Man bija Super Netto nesen pirkts spainis ar sarkaniem aboliem virsu, bet caurspidigs.Pilnbu saliktu ar apelsiniem un pa virsu dzeltenu vodku .smuka bante.Ta izsmējāmies. :D
he, ja nebūtu limits līdz 6ls, tad member ideju nedaudz pamainītu un nopirktu kko grozveidīgu un ieliktu tur citronus un tekilu :) tas atkarīgs no draudzenes, manējās saprastu :)
bet ideja par ananasu un šampi tāda,hmm, pieņemamāka(?) :)