Psihologiskais atbalsts no vīrieša

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Man šobrīd dzīvē ir smags laiks, īpaši ar darbu, kad to ir loti daudz, nespēju tikt galā, ir pārdegšana u.tml. Prasu psiholoģisko atbalstu no puiša - lai viņš mājās parūpējas par harmonisku atmosfēru, izdomā, kā palutināt mani, sagaida ar siltumu, vakariņam, parunā ar mani, kaut vai rociņu patur vai galvu paglauda. Bet kad es sāku par šo visu runāt, ko es no viņa gaidu, viņs kaut kā novēršas, saka, ka nav psihologs un neuztver manu nervu spriedzi nopietni.
16.07.2012 15:43 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Wow... laikam tiešam visu laiku esmu izmantojusi nepareizu stratēģiju :((((( wtf kā es vispār esmu līdz šim veidojusi attiecības. nav brīnums, ka man tik daudz problēmu attiecībās ir bijis
16.07.2012 16:20 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Vi, no roozīgā. 8) līdzīga stāsta baidos savā ģimenes dzīvē. Tas saucas - iestājas vienaldzība. Un vienaldzība, kā zināms, visu nogalina. Cerams, ka mums abiem pietiks prāta.
16.07.2012 17:36 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
isteniba lasu un nomierinos, jo man pasai ir tada sajuta! gribetos piebilst L.L., ka diez vai vinjai pasai patiktu si super vienaldziga attieksme! vakar es ar draugu isteniba si pasa iemesla del sakasijamies. Varu vinam skaidri konkret pateikt,ka es gribu milus parsteigumus kadreiz ta ka romantiskajas filmas,jauku sapratni nevis parmetumus, ko es te izgudroju. vienkarsi dusma nak, ko tik es vina del neesmu darijusi, apcubinajusi, samilojusi, atbalstijusi gruta bridi, taisijusi est, gludinajusi drebes, bac un es neesmu pelnijusi milumu? Secinajums tads man ir apnicis vinjam lugties milestibu, pati esmu vinju izlutinajusi, ka vins tads egoists palicis (kur tie laiki, kad vins mani lutinaja ar konfektem, iegajam veikala prasija ko es velos, samilojis katru milo tiksanos reizi, no rita modinaja ar supermilam sms, uh ka pietruxt. sito ar vinjam teicu, ka man pietruxt ta ka kadreiz bija. varbut iestajusies rutina?) vienkarsi sapina vienaldziba, bet tagad man uznakusi spitiba, stulbi ja, es tagad pati neizradu nekadu milumu, domaju tikai par sevi un daru to ko man patik! gan jau pats pec tam savu attieksmi apzinasies un ieksa vismaz nozelos
16.07.2012 18:24 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Hmm,tik diivaini sho lasot.. jo es esmu taa,kurai to miiljoshanu taa neprasaas,bet draugam,vinjsh ir tiiik miiljsh .. Es attieciibaas esmu taa vienaldziigaa un man biezhi gribas ,lai liek mieru :D
16.07.2012 18:33 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Lasot komentarus, sapratu, ka vins ir ne tikai veess pret tevi, bet arii ir krapis.
Es secinatu tikai to, ka vinsh nav tevi ieinteresets. Ir kkads labums, kas pie tevis tur, bet ja vinam tu patiesi rupetu, tad tev nebutu jaludzas pec miluma, vinam par tevi rupeties butu passaprotami. Varbut izverte savas atiecibas un padoma, vai ir verts ar tadu cilveku but kopa?

Nu katra gadijuma, ja velies ko labot, tad vieglakais veids ir kautko krasi mainit ta, lai tavs virietis nevar nepamanit, ka kkas ir noticis. Piemeram, vel sodien, rit, vari pielist vinam cik vien vari, bet tad peksni klusti vesa pret vinu, neprasi vinam neko, izskaties loti apmierinata, esi nedaudz aiznemta, aizej pavazatiees pa veikaliem, aizej pie draudzenem utt. Tadas izmainas vins nevares nepamanit, un saks pats uztraukties, kas noticis. Bet tu nedriksti vienu dienu but auksta un pec tam atkal uzbazties, tad vins vnk padomas, ka tev uznakusi melnie:D Ja esi apnemusies, tad turies, un galvenais, izliecies ka viss ok. Tas darbojas vienmer.:)
16.07.2012 19:23 |

Reitings 357
Man liekas ka tas vnk ir raksturs un viss.
Man ir noveicies, mani vīrietis ļoti atbalsta tieši emocionāli, morāli.
Protams par pārējo, par mājas kārtību man nākas parūpēties pašai, jo viņš ir ļoti iegrimis darbos, bet regulāri man uzdod jautājumu- Vai es esmu laimīga un kas mani nomāc.
16.07.2012 19:30 |

Reitings 272
piekriitu AURAi savaa zinjaa... Raksturs daudz ko maina... Ir taadi,kas pashi par sevi ir atveerti un taadeejaadi arii uztraucas,lai vinja miljotajai viss ir kaartiibaa, a ir arii taadi frukti, kas pashi ir baigi nosleegtie, taapeec arii vinjiem gruuti izpaust savu miilestiibu utt.. un tad,ja abas puses klusee, tad tiem tas liekas baigi normaali... ;) mees,sievietes,atkal esam pavisam savaadaakas.. ;)
16.07.2012 20:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
cik daudz diskusijas seit esi veidojusi,par kadam temam???pardoma visu(ja vien sie ieraksti nav manis izklaidesanai), un tad radisi atbildes uz saviem jautajumiem-kapec vins nav mils, kapec vins so un to dara/nedara!

ar varu mils neklusi. ja nav, tad nav.
17.07.2012 01:03 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man šobrīd dzīvē ir smags laiks, ī

Saku tev , neskumsti būs arī tev viss labi.:D
10.08.2012 13:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits