Labrīt/labdien :)
Tikko iegāju Luisā, pārbaudīju rotācijas rezultātus. Lai arī nav oficiāli apstriprināti, tur rakstīts, ka budžetā palieku :) Wiii :D :D Jācer, ka nekas nemainīsies arī tad, kad būs oficiāli apstiprināts.
Šonakt ļoti slikti gulēju, vispār nenāca miegs, līdz kādiem plkst. trijiem, četriem mocījos. Un tad es sapņoju kaut ko izcili stulbu, ka braucu ar Tēvu makšķerēt, bet mēs lecām ūdenī un makšķerējām no ūdens, bet tad tētis saprata, ka man jāaizpeld līdz laivai nolikt atslēgas. Es peldēju, bet tur bija tik spēcīga straume, kas mani nesa prom.. tad tāds blackouts manai sapņa varonei un attapos es tad, kad mani jau vilka ārā no ūdens kaut kāds rembo, kuru nezin kur mans tēvs bija sadabūjis. Pēc tam kājas bija kā lupatas, gluži kā nomērdētas, nejūtīgas, braucām kaut kur.. Vispār tāds pretīgs sapnis. Labi, ka mani pamodināja īsziņa no draudzenes, kuru arī, pirms izlasīju, es nosapņoju, ka viens džeks, ar kuru svinēju kopā jāņus, atsūtījis man, ka es šodien esmu tizli izskatījusies uz slidām (lai gan mēs taču ar tēvu makšķerējām :D), un lai pastāstot kaut ko par savu draudzeni.
Vienvārdsakot, mana diena iesākusies.. interesanti, bet mistiski.
Piedodiet, sanāca gari! :D