Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko šovakar vakariņās, dāmas? :))

 
Reitings 315
Reģ: 11.01.2012
šodien gribu parosīties pa virtuvi un uztaisīt garšīgas vakariņas, un paskatīties kādu labu filmu :)
Meitenes ko jūs šodien plānojat ēst/taisīt vakariņām? Un varbūt kāda arī ieteiks labu filmu? (izņemot šausmu filmas un drāmas) :)

:)
15.07.2012 16:22 |
 
Reitings 193
Reģ: 03.09.2012
Mēģināšu šovakar uzmeistarot beļģu frī kartupeļus, ceru, ka sanāks.

Nez' kāpēc atcerējos par filmu "He's just not that into you", vienu brīdi šausmīgi patika, varēju griezt pa riņķi atkal un atkal. :D Tāda viegla un sievišķīga, manuprāt, ir arī, kur pasmieties. Būs jānoskatās kaut kad.

19.03.2013 16:42 |
 
10 gadi
Reitings 6409
Reģ: 21.07.2009
Simts gadus neesmu ēdusi kāpostu tītenīšus. Mm, atcerējos, siekalas saskrēja mutē. Ir doma pildīt ar malto gaļiņu un nedaudz rīsiem. Un tad noēst kādus desmit :D


19.03.2013 16:32 |
 
Reitings 1202
Reģ: 22.01.2013
Mocarella ar jaunatklātiem kāpostiem, olīveļļu un citronpipariem. Pēdējā laikā prasās novitātes garšu pasaulē.
19.03.2013 16:21 |
 
Reitings 677
Reģ: 02.08.2009
šampinjonu zupa.
19.03.2013 16:17 |
 
Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Šodien arī es esmu sliņķītis :D Nu ne ļoti,bet salīdzinoši :D vistas zupa.
19.03.2013 15:16 |
 
Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Es satinu folija un lieku uz pannas.
19.03.2013 15:00 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Adriana - nu jā un nē. Katrā ziņā, pēdējo reizi es viņu uzcepu eļļā un man bija slikti visu vakaru, nezinu kāpēc, man organismam tā fileja nepatīk.
19.03.2013 14:57 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
šovakar frikadeļu zupa
19.03.2013 14:55 |
 
Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
_paris, bet vai pa lielam tā eļļa tik nereāli kaut ko maina?nedomāju, ka mazliet pielejot un ātri apcepjot- fileja it sevišķi ātri uzcepās, kaut kas mainās :)nevajag jau eļļā peldināt :D tā lai tikai pannas virsma kcik ir ieslapja :)
19.03.2013 14:52 |
 
Reitings 341
Reģ: 10.11.2009
Šovakar būs fastfoods, jo ejam uz teātri un nebūs laika šmorēties.
19.03.2013 14:48 |
 
10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
lidz sim ar zivim esmu loti uz "Jus".
Vai zivi folija liekat uz restitem vai panna? kuru zivs dalu parasti izmantojat? cik ilgi cepat? vai garsvielas izmantojat svaigas vai kaltetas?
19.03.2013 14:48 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Soļanku!
19.03.2013 14:47 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Adriana - nu man bez eļļas tā fileja šķiet pretīga, neko nevaru darīt, tāpēc man vieglāk ir ēst to, kas garšo arī veselīgā izpildījumā.
19.03.2013 14:47 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
saldskābmaizes šķēles ar karbonādi, šampinjoniem un citām labām lietām, gatavots cepeškrāsnī.
19.03.2013 14:46 |
 
Reitings 431
Reģ: 14.10.2010
Supatrupa- šovakar cepšu lasi folijā un cepeškrāsnī ar citroniņu un citronpipariem.Tik ļoti garšoo ;)
19.03.2013 14:46 |
 
Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
supatrupa - tā kā zivis ir MANS mīļākais ēdiens, tad pagaidām labākais atklājums ir zivs fileja sasautēta kopā ar puraviem un burkāniem + saldais krējums (citronpipari, pētersīļī).
19.03.2013 14:45 |
 
Reitings 218
Reģ: 28.02.2013
_paris, kas slikts vistas filejai- sagriezta smalkos kubiciņos, apviļāta garšvielās, piejauc klāt papriku un uz pannas apcep visu :) - man sanāk sulīga :) bet ja lieku sautēties vai cepeskrāsnī arī ir sausa :(klāt makaroni, rīsi, griki peec izveeles :)
Vieniigi manaa variantaa veel ir saldais kreejums, bet ja ir dieetas stelles, tad gan nee, bet meginaaju bez saldaa kreejuma, bija taapat garsiigi :)
19.03.2013 14:44 |
 
Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
t.i. Amaretto ;)
19.03.2013 14:43 |
 
10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
meitenes, kadas zivis jus lietojat uztura? ka sautejat?
19.03.2013 14:42 |
 
Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Nūūū, bet par tēmu. Tā kā rītdien brauc vesela ''kaudze'' ciemiņu, šodien virtuvē notiks sagatavošanās darbi. Mazos marinētos gurķīšus iespiež pa vidu maltās gaļas kotlešu masai un to visu ierullē bekona šķēlē. Lieku cepeškrāsnī un cepu gaiši, gaiši brūnus. Rīt atliks salikt katliņā + garšvielas + salds krējums + kartupelīšu = ņammmī...
Saldajā šodien jāsaliek Tiramisu kūka. Vakardien atradu labu Anaretto liķieti - bail, ka atkal pāris dienu laikā ''neizkūp''. :D
Vēl gribas samarinēt zivi burkānu/sīpolu marinādē un izvārīt mēles un salikt želejā. Nēēēnormāls laiks atkal tiks pavadīs virtuvē.
19.03.2013 14:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits