Skrituļslidu cena vairāk vai mazāk ir atkarīga no ražotāja firmas un no tā, ko tieši pircējs vēlas darīt, jo tomēr šodien ir liela atšķirība starp ķīniešu "plastmaseņu" bērnu rollenēm ar tiešām labu firmu skrituļslidām.
Esmu izgājusi cauri var teikt visām paaudžu skrituļslidām, skrituļoju kopš 10 gadu vecuma un tolaik biju pirmā pagalmā, kurai tādas parādījās. Pašas pirmās skrituļslidas bija diezgan labas, firmu neatceros, bet nokalpoja veselus 3 gadus (ritentiņi bija sajaukums kaučuka-plastmasas, starpcitu ne jau tikai ritentiņi nosaka to, cik skanēs, bet arī gultņi), pēcak modē ienāca tās ķīniešu plastmasenes spilgtajās krāsās, nokalpoja 2 nedēļas. Tālāk man vēl bija 2 paaudžu skrituļslidas, vienas no tām dikti skanēja, kaut gan pirktas bija Sportlandā (firmu neatceros), priekšpēdējās bija Rock'n'Roll, ritentiņi labi, bet nepatika, ka lēnas.
Tagad man ir jau 2.gadu Rollerblade (pirktas par Ls65), pirku tajā veikaliņā uz Čaka ielas "Taktika". Principā apmierina, bet kā mīnusus man kā smalkai jaunietei - ļoti smagas dēļ tā kvalitatīvā rāmja, kuru var mainīt un skrūvēt nez kādu rāmi klāt, nepērkot jaunas slidas. Tā kā man patīk daiļslidošana, tad cenšos arī ar skrituļslidām veidot dažādus daiļslidošanas elementus, bet ar šīm slidām ir dikten smagi palekties.
Tāpēc cena ir atkarīga arī no tā, ko tieši cilvēks grib ar tām darīt - vai nu vienkārši lēnītēm braukt, ātri braukt vai vispār lēkāt pa rampām. Ļoti subjektīvi.