Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nesaistīti jautājumi.

 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, man ir savākušies daži jautājumi, uz kuriem dikti gribētu zināt tieši jūsu atbildes, tā kā, meitenes, esam aktīvas un dalamies domās un idejās! :-P

1. Kā lai tiek galā ar vēlmi krāsot matus? :D Es apzinos, ka stulba problēma, bet man aptuveni reizi divos mēnešos uznāk TĀDA kāre nokrāsot matus, bet dažreiz esmu super sajūsmā par savu matu krāsas toni... Nu nesaprotu sevi, tiešām. Varbūt kādai vēl ir tā? Kurai sirds (? :D) balsij klausīt?

2. Ko jūsu vīrieši ir iecienījuši no cūkgaļas ēdieniem? Manējam ir uznākusi kāre pēc īstās gaļas, bet es absolūti tajā neorientējos...

3. Kur nopirkt labu veļas žāvētāju? Un vai starp labu un parastu ir kāda būtiska atšķirība? Man tāds nekāds nav bijis, bet nu jau ir apgrūtinoši apkarināt visus radiatorus un durvis. (s) :D

4. Ko darīt ar sejas spīdēšanu vasarā? Man karstā laikā visu laiku ir tāda kā mitra (..) seja un vispārībā man ir tiešām ļoooti karsti, bet seja to parāda visvairāk kaut kā. Mēģinu taisīt copes vai sasiet matus, bet visu laiku ar sasietiem taču nestaigāsi + tas tāpat diži nelīdz... Vienīgais, kas līdz, ir staigāt ar slapjiem matiem, bet tā nebūs nav opcija pilsētā. :D Ir kāds ieteikums? Matējošās salvetes, matējošais pūderis, kāds cits brīnumlīdzeklis, par kuru neko nezinu? :)

PALDIES!!! Un lai jauks vakars!
11.07.2012 21:19 |
 
Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
1. Hmm... iespējams vēlme krāsot matus saistāma ar to, ka pašai apnicis savs matu sakārtojums, pamēģini sakārtot matus savādāk, kaut vai samaini celiņu, vai nogriez kāda veida čolku... tad tas izskats nedaudz maināsa un var iztikt nekrāsojot :)
2. Karbonādes vai nu ar olu un miltiem apkārt vai arī ar rīvmaizi.
3. Nav ne jausmas
4. Lietoju pūderi, man tas vienīgais līdzeklis pret visādiem karstuma izsitumiem un spīdēšanu :)
11.07.2012 21:36 |
 
Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
1. Kādreiz, kad nekrāsoju, man bija PRECĪZI tāpat, lai gan man ir ļoti skaista dabiskā matu krāsa. Kā cīnīties? Es vienu no šīm krīzēm neizturēju, tāpēc īsti nezinu....Ar dabīgo mateļu mīlēšanu. Līdzko uznāk, izmazgā, smuki safrizē un tīksminies. Dabīgajā vienmēr ir kaut kas interesants, seksīgs, ko krāsa kaut kādā mistiskā veidā drusku izbojā.
2. Cepetis, protams.
3. Ir un turklāt tiešām būtiska. Man visi lētie - rimi, jysk ir izbeigušies pēc max gada lietošanas. Kur nopirkt, nezinu.
4. Smidzinu Stendera kumelīšūdeni un pāris reizes dienā noslauku ādu ar micelāro ūdeni - man ideāli palīdz. Ja baigais make-ups, tad matējošās salvetes. Ideāls tonalais karstam laikam - Chanel Mat Lumiere, izturēs VISU un izskatīsies teju nevainojami visas dienas garumā. Pirktu viņu, pat ja maksātu 2 x dārgāk. No sirds iesaku visām problemātisko vai taukaino ādu īpašniecēm.
11.07.2012 21:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)