Sveikas, man ir savākušies daži jautājumi, uz kuriem dikti gribētu zināt tieši jūsu atbildes, tā kā, meitenes, esam aktīvas un dalamies domās un idejās! :-P
1. Kā lai tiek galā ar vēlmi krāsot matus? :D Es apzinos, ka stulba problēma, bet man aptuveni reizi divos mēnešos uznāk TĀDA kāre nokrāsot matus, bet dažreiz esmu super sajūsmā par savu matu krāsas toni... Nu nesaprotu sevi, tiešām. Varbūt kādai vēl ir tā? Kurai sirds (? :D) balsij klausīt?
2. Ko jūsu vīrieši ir iecienījuši no cūkgaļas ēdieniem? Manējam ir uznākusi kāre pēc īstās gaļas, bet es absolūti tajā neorientējos...
3. Kur nopirkt labu veļas žāvētāju? Un vai starp labu un parastu ir kāda būtiska atšķirība? Man tāds nekāds nav bijis, bet nu jau ir apgrūtinoši apkarināt visus radiatorus un durvis. (s) :D
4. Ko darīt ar sejas spīdēšanu vasarā? Man karstā laikā visu laiku ir tāda kā mitra (..) seja un vispārībā man ir tiešām ļoooti karsti, bet seja to parāda visvairāk kaut kā. Mēģinu taisīt copes vai sasiet matus, bet visu laiku ar sasietiem taču nestaigāsi + tas tāpat diži nelīdz... Vienīgais, kas līdz, ir staigāt ar slapjiem matiem, bet tā nebūs nav opcija pilsētā. :D Ir kāds ieteikums? Matējošās salvetes, matējošais pūderis, kāds cits brīnumlīdzeklis, par kuru neko nezinu? :)
PALDIES!!! Un lai jauks vakars!