Dominika pateica visu, ko es gribēju sacīt par Austrāliju, kaut gan neesmu tur pat dzīvojusi/bijusi, bet interese par valstīm un visām šīm lietām mani mudina ievākt informāciju un kaut kā tā sanācis, ka tieši precīzi tāds iespaids ir radies. Īpaši par rasismu.
Man Austrālija nepatīk un es tur dzīvot noteikti negribētu, kaut vai tādēļ, ka šķiet kā tāda no pasaules atrauta valsts, vismaz man šeit, Eiropā esot. Atrauta ne tādā ziņā kā kādas Āfrikas valstis, nē, protams, ka ļoti attīstīta valsts ar augstu dzīves līmeni, bet nu nezinu...grūti izskaidrot kādēļ, bet ASV šķiet tuvāka, saprotamāka un valsts, kurā arī nepārtraukti kaut kas aktīvi notiek, ir ko darīt un tamlīdzīgi. Te atkal jāsaka, ka es neteicu, ka Austrālijā nekas nenotiek, bet aij...šo es laikam prātīgi nevarēšu paskaidrot.
Man patīk ASV. Ir dīvainības, protams, un ja dzīvotu tad tikai imigrantu pilsētā NYC. Sliktākajā gadījumā kaut kur Losandželosā. Turpinot par tām dīvainībām - man patīk amerikāņu kultūra, patīk amerikāņi, patīk viņu māksla un kino. Pēdējos nekādā gadījumā nejaukt ar masu produkciju un Holivudu. NYC vispār manā galvā ir lieliskākā pilsēta uz Zemeslodes.
Ā, un man ir neizsakāmi liela mīlestība pret Kanādu. :D