mmmm.tā ir garšīga štelle...Es arī pārsvarā daru tā,kā aprakstīts,novāru un tad cepu svietsā...tā kā sāli jau kādus gadus nelietoju tiešā veidā un pēdējā laikā arī sviestu diētas dēļ esmu izsvītrojusi no ēdienkartes,tad tās pupiņas,kas pirms tam izvārītas,sagriežu mazākos gabaliņos(parasti paksti uz pusēm,lai nav tik gara),leju pannā pāris tējkarotes labas olīveļļas,piespiežu ķiploku,pielieku čili un tuč-tuč sojas mērci pašās beigās....baigi labi..
Tagad,kad manā arsenālā ir jauna wok panna,tad daru vēl tā-ņmu tā spašas jau novārītās pupas,papriku,ķiploku,kādu cukini vai kabaci,tomātu,vistas fileju,citronzāli(kaut gan var arī bez tās) un čilīti,brokoli vai/un puķkāpostu un,aiziet,visu pannā iekšā....sanāk gana vieglas un gar''sigas pusdienas:)