Sveikas, vai nepieciešams pierakstīties pirms dodas nodot HGC analīzes? vai vnk varu doties un tikšu klāt?! kas jāievēro pirms veic? un kādi dok.jāņem līdz?! patreiz nevaru to uzzināt jo gribu doties rīt jau 7:00 pirms darba.. Iedomājos Jūs te kāda zinat.
Paldies
Pierakstīties iepriekš nav nepieciešams. Iekšā paņem numuriņu un gaida rindas kārtībā. Dokumentus arī man nekad nav prasījuši, jo vienmēr eju ar ārsta nozīmējumu, nevis pati pēc savas vēlēšanās, bet drošības pēc paņem varbūt pasi. Atkarīgs, kādas analīzes vēlies veikt - ir analīzes, pirms kurām nedrīkst ēst.
Sveika!
Tur jāizņem tik numuriņš un dažu minūšu laikā viss ir galā. Pers.apl. dok. prasīja. Jāmaksā arī pa taisno kabinetā, kur noņems analīzes un vēlākais līdz vakaram jau zināsi atbildi sms veidā. Tur atsūta tos cipariņus, viņa vēl pajautā, vai Tu pati mācēsi interpretēt.
nu tāpēc, ka tā ir laboratorija, un viņiem ir savi termini :D tas tāpat kā ēdienkartē ēdiena nosaukums. Rakstīts "salami pica", nerakstīs taču tā - uz plānas apaļas mīklas saliktas salami šķēles ar sieru un tomātu mērci :D
nu jā, man jau likās, ko tik daudz 10 ls. kad man taisīja nebija tik daudz :D
Jap, 4,80 Ls.
Paņem numuriņu, saki, ka gribi nodot HCG. Dokumentu ņem līdzi (man gan nekad neprasa, bet prasa tikai pers.kodu, bet nu sazin, vai visur tā). Tajā pašā dienā būs atbilde. Man nāk uz e-pastu.