Skaistumkopšana

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011
Cik vidēji mēnesī jums izmaksā visi skaistumkopšanas pasākumi?
08.07.2012 13:04 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Es vispār tāda dabīga meitene, tāpēc tērēju min. Reizi 3 mēn. aizieju uz manikīru/pedikīru, kad gribās sevi palutināt, bet tā pati mājās, vai vnk nekrāsoju, tikai pievīlēju, lai aug smuki un veselīgi. Nu un vēl uz vaksāciju reizi 2 mēn., bet tā iztieku mājās ar skuvekli, epilatoru vai vaska strēmelēm. Frizieri apmeklēju reizi pusgadā, ja gribās pielīdzināt.. nekrāsoju. Skropstas, uzacis ir dabīgi skaistas, melnas, tāpēc aizeju reizi 3,4 mēn. uz skropstu ilgviļņiem. Nu un tādas lietas kā šampūnus, maskas un dekoratīvo kosmētiku uzskaitīt nav vērts, jo sapērku kvantumos, kad uznāk besis, vai sadāvina, laimēju, atdot utt. :D Kopumā, vidēji mēnesī laikam iztērēju kādus 20 ls.
09.07.2012 10:40 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es runāju par tām kuras iet darīt salonos to ko VAR izdarīt arī mājās... protams par skropstām un gēla nagiem, matu pieaudzēšanu nerunāju...

doma par tizlumu ir ar tām kuras ir ieņēmušas galvā, ka tas vienkārši pašrocīgi nav iespējasm, tāpēc samakša nereāli piķi tai vietā lai izdarītu to pati un samaksātu tikai par materiāliem. ( tādas ir pa pilnam)

Par solāriju... nu ja nedzīvo pie ūdeņiem utt.. tāpat tur mēnesī sanāk augstākais 7ls, jo ja iet vairāk kā 2reiz mēnesī uz solāriju man šķiet crazy...
09.07.2012 10:41 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Hmm..man noteikti nav katru mēnesi vienādas summas. Vidēji par vaksāciju, uzacu+skropstu krāsošanu un frizieri (reizi 2 mēnešos) un solāriju sanāk kādi ~35 LVL. Pa retam palutinu sevi ar manikīru, pedikīru vai kādu masāžu, u.c. lietām.
09.07.2012 10:48 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
doma par tizlumu ir ar tām kuras ir ieņēmušas galvā, ka tas vienkārši pašrocīgi nav iespējasm, tāpēc samakša nereāli piķi tai vietā lai izdarītu to pati un samaksātu tikai par materiāliem. ( tādas ir pa pilnam)

tev ir kādas problēmas, ja citas sievietes var atļauties salonā sev kopt? Ir piedāvājums, ir pieprasījums.
09.07.2012 10:49 |

Reitings 4129
Procedūrām tērēju 0. Visu, ko vajag varu izdarīt pati un neciešu, ka ap mani grābstās sveši cilvēki. :D
Diezgan daudz tērēju kosmētiskajiem līdzekļiem, jo vienmēr šķiet, ka noteikti varu atrast ko labāku. :)
09.07.2012 10:50 |

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011
Esmu diezgan pārsteigta par atbildēm, biju domājusi, ka daudzas te staigā pa saloniem un tērē milzīgas summas.
Bija laiks, kad es arī aizrāvos ar sevis uztjūnēšanu - manikīrs reizi nedēļā, vaksācija, skropstas, gēla nadziņi kājām - summa salasījās baiga.
Vienmēr esmu gribējusi mācēt pati smuki nolakot nagus un tā, bet matus gan uzticu tikai profesionāļiem.
Gribētu jau arī katru mēnesi visādus SPA, bet nu...
09.07.2012 11:24 |

10 gadi
Reitings 1698
Hmm, summa nav konstanta, katru mēnesi atšķīrās. Tas, kas ir katru mēnesi: vaksācija - 18 Ls, pedikīrs ar gellish - 13, manikīrs: ja ar gellish - tad 7 Ls (tad 2-3x mēnesī) vai gela nagi - 13 Ls (tad reizi 3 nedēļās). Tad vēl reizi 2-3 mēnešos frizieris ~20 Ls un reizi dažos mēnešos kosmetologs. Ā, vēl ik pēc pāris nedēļām koriģēju uzacis - 1,5-2 Ls. Solārijā eju tikai pavasara beigās - vasaras sākumā, un eju maz, tā kā šī izdevumu aile man atkrīt :D
09.07.2012 11:45 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
es vienmēr domāju, ja man bus pašai savi ienākumi nežēlošu tādām lietām, kā masāzas utt.. bet nu, kad man tā nauda ir, es tiesam labpratak to novirzu citām vajadzibam :D
ar mani vienkārši - nagus taisu pati, jo man bail dabut C hepatitu no tie manikira piederumiem!
matus krāsoju pēc iespejas retāk, jo man šķiet,ka tas tos ļoti bojā!
sejas kopšanai iztērēju gan drusku padaudz, bet tas uz vairākiem mēnesiem, tā kā ir ok,
skropstas nelieku, jo vienreiz ieliku un paliku pēc tam bez skropstam :D
es ja novirzu naudu, tad labāk kkādām sportiskām aktivitātēm - jo tur izsvisti, (notieve) , atbrivojies no celulīta (nav jātērē tādiem līdzekljiem nauda) svistot tiri seju :D Un pluss esi super garastavokli, un ja vēl ārā sporto, tad iesauļojas seja, lidz ar to nevajag tonālos solāriju un citus sūdus :D
09.07.2012 15:26 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
Hmm. Lietas,kuras točna pērku katru mēnesi -
dezodorants(2 gab) ~ 2.50ls
dienas krēms ar tonīti = ~ 5ls
Matu eļļas ~ 5ls

2 mēnešu griezumā klāt vēl nāktu matu kopšana(20ls), tuša(7ls) un tas laikam viss. ;)
09.07.2012 15:38 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Gribētos nedaudz atbalstīt Roxy... :)
Vispār kāds mērķis bijis šai diskusijai? Vai tik ne tāpēc, lai katra šeit uzraksta (patiesu vai nepatiesu) maksimālo summu, lai tikai "paspīdētu" foruma meiču sabiedrībā, sakot, "redz cik es turīga, jo izdodu procedūrām tādas summas?"

Nesaprotu, kāpēc šodien pastāv tāds materiālisms, vai tiešām nevar saprast, ka, ja sieviete neapmeklē skaistumkopšanas procedūras, tad tas nenozīmē, ka viņai nav pietiekami līdzekļu tam.
Piemēram, es neapmeklēju, jo neuzskatu par vajadzīgu atbalstīt šādu "biznesu", kad uz "aitām pelna naudu", pasludinot savas procedūras par "nepieciešamību".
Izskatos skaista bez jebkā tāda, jo man šķiet pašsaprotami notīrīt savu ādu ar kosmētiskiem līdzekļiem, novīlēt un nolakot nagus...

Ok, solārijs ir cita lieta, to nu mājās neierīkosi, bet nu kaut kā šeit smako pēc klajas lielīšanās.

Šo komentāru man pamudināja uzrakstīt Dio atbilde Roxy koementāram
tev ir kādas problēmas, ja citas sievietes var atļauties salonā sev kopt? Ir piedāvājums, ir pieprasījums.

Ja sievietes neiet uz "skaistumkopšanas procedūrām", tas nenozīmē, ka viņas to nevar atļauties!
09.07.2012 15:43 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Apsveicu tās, kas skaistumkopšanas procedūrām tērē mēnesī apaļu nulli, tomēr tās dažas skaistumkopšanas procedūras, ko mēnesī atļaujos veikt, es uzskatu par sevis lutināšanu!:) Lai gan arī es varētu visu nominimizēt līdz 0 Ls.

Manikīru un pedikīru veicu pati, tikai mēnesī daži lati tiek iztērēti jaunām nagu lakām, tās man ir daudz un patīk papildināt kolekciju ar dažādiem jauniem toņiem:) Frizieri apmeklēju vidēji reizi divos mēnešos un samaksāju apmēram 30 latus. Vaksācija katru mēnesi 10 lati un solārijs vidēji 20 lati mēnesī. Kosmetologs vidēji divas reizes gadā- ap 30 latiem apmeklējums.
09.07.2012 15:44 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Protams, es varētu matus krāsot mājās un varbūt pat griezt tos pati vai likt darīt to draugam, bet kāpēc gan? Es neuzticos Drogas matu krāsām, jo ir bijusi tā iespēja salīdzināt, kā ir, kad mati tiek krāsoti ar Drogas produkciju un ar profesionālajām krāsām. Tā kā neesmu speciāliste šajā jomā, neuzskatu, ka man būtu mājās jāeksperimentē un jājauc profesionālās krāsas pašai. Kā jau minēju- apmeklējot skaistumkopšanas salonus, es lutinu sevi, man tā ir ikmēneša norma. Un man tiešām nav žēl, ka citas mēnesī tērē simtus un vairāk. Neskaitīsim svešu naudu un nesauksim tāpēc viena otru par tizlenēm, tādējādi parādot savu aprobežotību.
09.07.2012 15:50 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man šķiet, ka te tiek aizmirsts pats galvenais - mēs katra esam savādāka. Vienai ir stipri, biezi un veselīgi mati, bet citai pakula, kas bojājas no vienkāršas žāvēšanas ar fēnu - pirmā pie friziera var iet reizi pusgadā, otrai tas ir regulārs pasākums. Vienai ir tīra, veselīga āda, bet citai pinnes, pūtītes, akne vai citas problēmas - pirmā var noskalot ar ūdeni un uzsmērēt mitrinošo krēmu, otrai jāstaigā uz dažādām procedūrām, lai izskatītos normāli. Un tā var turpināt ilgi un dikti. Super, ja ir paveicies izskatīties tip-top bez lielām pūlēm! Bet tā nav visām.
09.07.2012 16:06 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Libra pilnībā piekrītu, tikai nedaudz dīvaini lasīt, kad skaistumkopšanu neapmeklēšanu šeit dažas saista ar to, ka cilvēkam uzreiz nav pietiekami līdzekļu, tāpēc viņa un neapmeklē :)
Aprobežoti arī ir tā uzreiz secināt, cik daudz iemeslu ir tam, ka daudzas apmeklē, tikpat daudz iemeslu ir tam, ka daudzas neapmeklē :)

Vispār tādas tēmas, manuprāt, ir diezgan kutelīgas, jo ņemot vērā šodienas sabiedrības snobismu, varu derēt, ka šādas tēmas tiek veidotas ar mērķi "ielīst katras maciņā", jo taču uzskatāms, ka tās, kuras ir turīgas, mētā naudu pa labi un kreisi.
09.07.2012 16:12 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
75 ls
09.07.2012 16:14 |

Reitings 844
O, interesanti paskaitīt! nemainīgā bāze - manikīrs, pedikīrs, vaksācija, skropstas, solārijs - ap 65.
Reizi 3 mēnešos frizieris - 40.
Kometika mēnesī - ap 20.
Pēdēja laikā cenšos minimizēt, bet galigi nesanāk, tāpēc visu cieņu lēdijām, kas spēj labi izskatīties un justies, tērējot 10 ls.
09.07.2012 16:16 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
1X pusgadā frizierim 10-15 Ls :D
09.07.2012 16:17 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
ļoti, ļoti maz, jo es esmu nedaudz pašpuika un ar gēla nagiem sevi nevaru iedomāties, kā arī ir paveicies ar biezām tumšām uzacīm un skropstām. Dabīgā amtu krāsa arī par laimi piestāv. Agrāk gan gāju vaksēties, bet tagad žēl to naudu atdot, ja varu mājās to izdarīt. Kā arī uz solāriju nav jēgas iet. Varētu stundu tur gulēt un vienīgais, ko iegūtu, ir vasarasraibumi :D
Man vispār patīk vienkāršība izskatā, tāpēc tērējos nedaudz kosmētikai, higiēnas precēm, pa kādam ķermeņa krēmam nopērku.
Bet tāpat nauda aiziet, jo, piemēram, drēbes pērku kā dulla. Es to ar pie skaistumkopšanas ieskaitu.
09.07.2012 16:41 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
nja... šeit man atliek tikai piekrist vienam teicienam, ko arī sūtu tavā - spotorno virzienā:
Es esmu atbildīgs par to, ko es saku, taču es neesmu atbildīgs, kā tu to saproti.
ar to arī esmu savu pateikusi, bērnu dārza sarunās un strīdos ielaisties nav vēlme.
09.07.2012 17:28 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
man patīk,ka mani reizi mēnesī apčubina kāds meistars.
un nezinu, pati sev bikini mājās nevaru izraut,nagus un skropstas pati nelieku, šķipsnas krāsot nemāku.
neesmu vainīga,ka man mati un nagi aug tik ātri cik aug un,ka par tiem jārūpējas.
09.07.2012 17:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits