Pārsteigt mani galvenokārt var apģērba salikums, tas koptēls, jo skaisti gari mati ir daudzām, it sevišķi šodien, kad valda pieaudzēto taisno matu kults, tā jau ir ikdiena.
Bet visos vecuma periodos man nezin kāpēc sieviešu etalons apģērba ziņā bijusi elegance, klasika, ekstravagance. Pat pamatskolā mācoties vienmēr ievēroju tieši šāda stila pārstāves un pie sevis nodomāju "kad es izaugšu, es arī gribētu tā ģērbties un izskatīties" :)
Tad nu lūk, pa visiem šiem gadiem atmiņā palika 3 sievietes, par kurām padomāju "wow, cik labi ģērbta":
1. Manas pamatskolas laikā braucot trolejbusā iekāpa viena jauna sieviete, toreiz bija ziema, šļura uz ceļiem, bet cik skaists bijis tai sievietei mētelis!!! :) Tumši zils, garš mētelis, ar izteiktu jostasvietu un paplatinātiem galiem! Tam bijusi "zeltītu 2rindu pogas, aizmugurē pie jostas arī zeltītas pogas. Sieviete izskatījās patiesi cēla, glauna un īsta dāma!
2. Pēcvidusskolas laikā garām Stacijas laukumam gāja garām arī tik skaisti ģērbta jauna sieviete, ka arī padomāju "ak cik skaisti, kur viņa nopirka tādu apģērbu?!" :) Šai lēdijai bijis brūns "samta" auduma kostīms (nepārprotiet, ne velūra sporta :D)). Tātad - pieguļoša žakete tumši brūna ar "svārciņveida" lejasdaļu un bridži arī no tāda auduma. Kājās bija augstu papēžu botiļjoni un koptēls izskatījās nu tik satriecošs!!!
3. Augstskolas laikā garām pieturai soļoja arī skaisti ģērbta sieviete - šiks balts trenčveidīgs mētelis ar izteiktu jostasvietu un paplatinātiem galiem, skaistām pogām, balti šiki botiļjoni un tikpat šiks lietussargs. Koptēls - super :)
Tādas sievietes mani iedvesmo un palīdz arī neatpalikt un censties izskatīties pēc iespējas dāmīgāk :)
Attiecībā uz vīriešiem - visvairāk piesaista tādi karstasinīgā tipāža vīrieši (viļņaini pusgari mati, tādi it kā tikko pēc seksa :D) un zolīdi ģērbti - žaketēs, kreklos, klasiskās biksēs, smart causal stils utml.
Nu tādi... ambiciozi ;)
Jā... dzīvot skaisti neaizliegsi, man prieks, ka ir cilvēki, kuri sasniedz sava izskata virsotni :)