Kā jūs domājat ,kāds ir ātrākais veids ,kā savu locekli varētu ielikt jūsu vagīnā?:)
Agrāk,tanī laikā ,kad ar meitenēm vēl kontaktēju parasti šādi darīju-Iepazīsties ar kādu jauko,kāda,kura man simpatizē vairāk par visu,saku viņai ,ka TĀ iepatīkās,ka es TĀ drosmi saņēmu,lai pieietu tev,patīkamu sarunu izveidot ar komplimentiem viņai smaidu un pozitīvismu izraisīt,pāriet vēlāk uz glāstiem gar rociņu viņai novilkt runājoties,pēc tam jau muguru viņai paglaudīt,uz vaidziņa noskūpstīt, pēc tam vēl pēc kāda brīža smaidot acīs viņai skatīties un liekties lēnām viņu uz lūpām skūpstīt,lai meitene saprot un nav tā negaidīti...
Līdz šim momentam viss iet viegli ,bet nekad nezinu,ko varētu darīt tālāk? Jo atklāti nekādu seksu meitenei nepiedāvāšu,jo tas jau tā rupji ,neesmu tāds,bet kā to visu galanti tālāk turpināt,piedāvājot meitenei,neaizmirstamu piedzīvojumu tur pat kaut kur uz vietas...?
Apžēlojieties par mani,man tā ar veselību bēdīgi,pat neatceros,kad sekss bijis pēdējo reizi.Rīt ir viens liels pasākums un gribas to seksu..
Sapratu nedrīkstu tā darīt,kad no cilvēkiem pavisam norobežojos,vajag atpakaļ dzīvē kaut kā iet,jo savādāk var pazust tā viens dzīvojot.Meitenēm it kā patīku,katrā ziņā iepatikties,kādai noteikti varu,bet dēļ tās bēdīgās veselības kopā nevaru būt ne ar vienu..šis ir pats bēdīgākais,ka vari bet tai pat laikā nevari..,bet seksu tā ar tiko iepazītu meiteni varu,jo drēbes netiek vilktas nost un viņa neredzētu,kad man ar ādu ir alerģijas problēmas.
Iepriekš paldies par katru jūsu atbildi,kura palīdzēs man.