Jo cilvēks sabiedrībā ir publiskāks, jo ir lielāka varbūtība uz aprunāšanām. Tā tas diemžēl ir, šodienas situācija, kad visur populāri ir sociālie tīkli, komunikācija, Ipodu pielieto visur, kur vien varu, tad privātās dzīves ir tik tiešām maz. Jo pat tad, kad tu esi publiskā vietā sabiedrībā, kāds tevi var ar savu tizlo Ipodu nobildēt un nosūtīt kārtējam Tvnet ar ziņu "paskatieties, ko es nobildēju, esmu baigi kruts aculiecinieks" (t.i. Lielā brāļa režīms, stukačošana ik uz soļa).
Tā ir pagale no diviem galiem, tev ir it kā izvēle, sniegt par sevi informāciju vai nē, bet vairākums gadījumos šodien jaunatne ir sociāli aktīva, tāpēc arī palielinās anonīmo vai neanonīmo heiteru pulciņi, kuri tik tiešām var mest ļaunu aci ne par ko.
Es nezinu, ko lai iesaka, jo no vienas puses ieteikums - nekur nekam neko nerādi, nekontaktējies, šodien ir bez maz vai diskriminējoši, jo tev citu dēļ jāliedz sev komunicēt...
Laikam jau atliek tikai ignorēt un neņemt galvā tos heiterus :)
P.S. Mierinājumam, padomā kā ir ikvienai patiešām publiskai personai Latvijā un vispār visur citur, paskaties kā aprunā un apsmej komentāros tos pašus politiķus un parastus cilvēkus par kuriem kaut ko uzraksta :)