Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Apjukums.

Reitings 146
Reģ: 07.06.2012
Labvakar tām kuras vel ir nomodā/netusējās šovakar. :) Mans draugs pirms nedēļas aizlidoja uz UK uz 2 mēnešiem. Kad viņš bija te, tad viss bija lieliski, mani nenomāca liekas domas, jutos laimīga, nebija iemeslu bēdām. Bet tagad es nezinu vai es jūdzos vai kā. Pirmās dienas es katru vakaru raudāju, bet šķiet, ka man tas ir normāli, jo es ļoti pieķeros cilvēkiem un esmu ļoti jūtīga. Bet nu manu prātu aizņem tādas domas kā domas par mīlestību. Es vēlētos viņam atzīties mīlestībā, bet es negribu kaut ko sasteigt, es negribu riskēt ar neērtām situācijām. Tas ir iemesls kāpēc uzskatu, ka man jāgaida. Reiz viņš teica, ka viņš zin, ka es viņu mīlu un ka īstajā mirklī viņš man atzīsies, ka mīl mani. Es viņam neesmu teikusi, ka mīlu viņu. Viņš gan reiz teica, ka dievina mani, bet viņš bija iereibis. :D Bet vakar viņš pats to atgādināja, ka bija teicis. Varbūt es lieki satraucu savu prātu ? Nezinu vai te var kaut ko ieteikt, bet paldies par uzklausīšanu.
29.06.2012 23:12 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
exx,ieteikt neko nevareeshu,pati neesmu "skaidraa" praataa,jo veel tikai divas nedeeljas un visa mana sziive sagrieziisies kaajaam gaisaa... visu laiku biju tiiik prieciiga par savu maajaas atgrieshanos,bet tagad,jo tuvaak naak laiks,jo vairaak saaku panikot savaa dveeselee,kaa buus.. 7 gadi neesmu dziivojusi Latvijaa,visas draudzenes,kur nu kuraa,maasiicaam mazie sadzimushi,skolasbiedreneem taapat,tikai es taada kaa piepe,saakshu savu dziivi no jauna. Pati nezinu ko gribu. Kaa gribeetu,kaut vienreiz,"patiit"savu dziivi uz priekshu ,lai saprastu,kaa labaak riikoties,peec tam patiit atpakalj uz izveeleeties labaako variantu ar vislabaakajaam sekaam...
29.06.2012 23:27 |

Reitings 146
Nu gan jau ar kādu atgūsi kontaktu. :)
29.06.2012 23:33 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
ja pirmā reize tāda, tad tu pat nespēj iedomāties TĀS sajūtas, kad viņš atgriezīsies mājās, būs tev blakus. (oj, man pat skudriņas pārskrēja, jo esmu to izjutusi) nu lūk, tad arī atzīsies.
29.06.2012 23:57 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Domaaju, ka labak vinam atziities milestiibaa, kad sis atgrieziisies atpakal pie tevis.. pa skype butu tizli teikt :D
Atceros tas sajutas, kad manejais aizbrauca, pirmas 2 nedelas bija sausmiigas.. nevareju pagulet, pinkskis naaca, sausmigi ilgojos... tagad vins nav vairak ka menesi, esmu jau pieradusi, ka nav blakus, bet nu gribas jau loti, vienalga...
30.06.2012 00:02 |

Reitings 146
Man nemaz nepatīk pat simpātijās atzīties virtuāli. :D :) Laikam esmu vecmodīga. :D
30.06.2012 00:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits