Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Atzīšanās pašai sev

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Labdien! Mani sauc Nika un esmu muļķe.

Šī ir mana atzīšanās sev. 28 gadu vecumā, ar augstāko izglītību labu darbu, ģimeni, no malas varētu likties veiksmīga un laimīga.

Atzīstos - es esmu viena no tām, kas teica, ka ir 100% pārliecināta par savu attiecību īstumu un uzticību. Es esmu tā, kas teica, ka "starp mums ir tāda emocionālā saikne, es viņu tā sajūtu, esmu pārliecināta, ka varētu ar šo cilvēku sagaidīt vecumdienas, es zinu, ka viņš mani patiešām mīl".

Esam kopā 8 gadus. Astoņus. Visu savu jaunību esmu ieguldījusi šajās attiecībās, kurām ticēju uz mūžu.

Vakar atklāju, ka viņs ir ticies ar citu. Mūsu mājās darījuši to.

Pats labākais, ka es nebiju tam gatava. šim triecienam. Es noģību. Un pēc tam vēl izvēmos, domājot par to. Par citām reizēm šo gadu laikā nezinu, bet tam jau arī vairs nav nozīmes.

Rezumē - esmu pilnīga muļķe, jo ticēju labajam.

Meitenes, tagad es patiešām varu apgalvot, ka pat visideālākajās attiecībās mēs nezines nezinām, kā ir patiesībā.
28.06.2012 09:37 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Manas attiecības bija sarežģītas un jau iepriekš biju rakstijusi forumā. Neklausiju padomiem vinu pamest tad, un tagad nožēloju.
Sākumā bija sarakstīšanās ar citām, kuras piedevu atkal un atkal, jo uzskatiju, ka sexa tak nebija, tapēc var piedot. Bet tagad vins nonaca ari lidz seksam.
Paskaidrosu kapec uzskatu, ka ir japasaka otrai sievietei. Ja vina nezina ka vinam ir cita. Vins nozog tās sievietes laiku, jo vins to pavada ar citu, ko būtu varējis pavadīt ar savu īsto meiteni, vins vinai tērē naudu dāvanām un randiniem, kas būtu varējis iet gimenes budžetā, kādam ceļojumam, vai vel kam interesantam, kas butu varejis stiprinat attiecības. Vīrietis vairs neciena ne vienu, ne otru.
Un tā nav mīlestība, ja jau tiekas un ņemas ar citām. Ja mīlētu, tad arī nevienu citu nevajadzētu un visas pūles ieguldītu esošajās attiecībās. Un kā ar tādu var audzināt bērnu, ja brīdī kad viņu vajag viņš gultā ir ar citu un iespējams arī viņai uztaisījis bērnu.
Un ko var zināt, ja tā otra guļ ar ko pagadās un aplipina tavu vīrieti ar kādu slimību un viņš pēc tam ar tevi. Tapēc uzskatu, ka ir jāzina guļ tavs vīrietis ar citu vai ne. Un var daudzas situācijas piedod, bet dažas lietas tomēr ne. Un labāk pārtraukt attiecības ar vīrieti kurš ir neuzticīgs, nekā vēlāk katru nakti raudāt spolvenos viņam blakus, vai pa nakti tukšā gultā...
29.06.2012 18:39 |

Reitings 63
Reģ: 20.04.2012
Vikki, lasu Tevis rakstīto un nevaru saprast Tevi. Tajā brīdi, kad Tu uzzini, ka viņš Tevi krāpj, tad kā var iet vairs runa par Tavu vīrieti? Vai par ģimeni, ko plāno un bērniem brrrr.... Kāda daļa Tev gar otru sievieti, jo iespējams viņš grib būt ar viņu, bet kautkādu apsvērumu pēc nevar aiziet no Tevis. Vai varbūt viņām ir ērti ar Tevi, kamēr viņs cenšas atrast īsto... Ar to ko Tu raksti, Tu noniecini sevi. Ar tādu kā viņš ir jāšķiras un viss. Lai jau pats tiek skaidrībā ar savu dzīvi un savām sievietēm.
Šokē teksts- Un ko var zināt, ja tā otra guļ ar ko pagadās un aplipina tavu vīrieti ar kādu slimību un viņš pēc tam ar tevi. Tapēc uzskatu, ka ir jāzina guļ tavs vīrietis ar citu vai ne.
Ak mī un žē, un tālāk, zini ka viņš guļ, bet laimē lēkā, ka šis nāk mājā un ir pie Tevis?
Piedod, tas protams ir Tavs viedoklis un redzējums uz savu dzīvi, taču padomā, cik zemu Tu sevi vērtē. Šis viedoklis šokē.
30.06.2012 19:39 |

Reitings 184
Laila, tas jau bija arī domāts, ka labāk ir zināt un aiziet no viņa, nevis palikt kopā. Un tas biaj sarakstīts viss tas, kas notiek, ja neaiziet.
Un es savu bijušo pametu vel pirms pat uzzināju, ka krāpj, jo tas nebija vīrietis ar kuru var veidot ģimeni, apnika man ciesties un nodarboties ar labderību, kad uzzināju, ka krāpj, tas bija tikai kārtējais piliens. Es uzskatu, ka ja vīrietis krāpj, tad ar viņu kopīgas nākotnes vairs nevar būt. Un esmu tikai par to, lai sievietes nebūtu naivas, un ja jūt, ka kkas nav labi tad ņem un pārbauda, kas īsti notiek.
01.07.2012 14:29 |

Reitings 184
Kā arī bija uzsākusies diskusija teikt otrai sievietei, ka viņam ir arī pastāvīga draudzene, vai ne, es uzskatu, ka jā, jo daudzos gadījumos mīļākā pat nezina ka viņa tāda ir. Un viņš čakarē savā veidā dzīvi arī viņam. Viņa jau arī nav vainīga, ka nezināja, ka viņam ir meitene. Kā bija manā gadījumā, tad bijušais aizbrauca uz ārzemēm un kamēr atrodas tur atrada sev laika kavēkli, un domāja ka es neuzzināšu.
01.07.2012 14:32 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ja tai mīļākajai ir draugs, tad noteikti vajag to saraksti pārsūtīt viņam un informēt par notiekošo. Un piedāvāt šim draugam sanākt visiem četriem kopā un noskaidrot- kas īsti notiek un ko darīt tālāk. Gan jau vainīgie negribēs šādu sanākšanu, bet to viegli noorganizēt abiem piekrāptajiem savas pusītes bez brīdinājuma aizvest uz vienu un to pašu vietu.
Nav jābaidās no karmas- ja kāda nevar savu vāveri un kāds savu krānu nosargāt, tad lai uzņemas pilnu atbildību par izdarīto!
Un tad jau redzētu, kas notiks, kā izvērtīsies.
Bet tas, ka viņš pārmet tev rakāšanos viņa skaipā, nevis nožēlo izdarīto ir slikta zīme. Izskatās pēc The End.
Ir pagājis laiks kopš diskusijas- kā izvērtās saruna?
01.07.2012 14:50 |

Reitings 184
Nu summer manā gadījumā es viņu pametu un pateicu tai meitenei, viņa bija šokā, izrādās ka arī viņai bija teicis visu to, ko bija teicis man. Viņš ir liekulis, melis un gļēvulis ja jau nebija spējīgs pārtraukt ar mani attiecības. Lai gan protams, kamēr ir ārzemēs atrada sev kādu ar kuru laiku kavēt kamēr es gaidu te... Kas to lai zina kā viss būtu izvērties, lai gan tās attiecības izjuktu jebkurā gadījumā, jo jau no decembra mēneša nepameta doma, ka jāšķiras, bet visu laiku sevi mierināju, ka varbūt man pms, ka varbūt manas jūtas pret viņu mainīsies utt.
01.07.2012 15:06 |

Reitings 184
Un laikā ko tagad bija latvijā viņš man teica, ka vēlas lai es braucu ciemos un es biju plānojusi septembrī braukt uz 2 līdz 3 nedēļām (negribas atzīties, bet vairāk ne viņa dēļ gribēju braukt, bet iepirkties). Un ko tad viņš darītu kad es atbrauktu uz tik tlgu laiku?
Iepriekš ar viņu bijām saderināti, bet arī tad viņu pametu. Laikam vainīga esmu apti, jo tās bija manas pirmās attiecības, lai gan tagad man 22 un bijām kopā 2 gadus un 4 mēnešus. Es vienkārši dzīvoju ar domu ka vēlos lai pirmais ir arī tas pēdējais un pievēru acis uz savām sajūtām
Viņa māte viņam jau bija teikusi ka esmu pārāk laba priekš viņa. Es labi mācos, esmu kārtīga meitene, ar labu izskatu un augumu, bet viņš ir neizglītots, nav mērķa dzīvē, nav pašam sava viedokļa, jo arī šobrīd ārzemēs visu laiku izbrauc uz drauga rēķina, šo gadu laik;a nevienu dāvanu man nav pircis pats, viņa mamma to darija viņa vietā. Un māsai tagad bija sasolijis dāvanu dzimšanas dienā un neko neatveda, tapēc atradu es ar viņa draugu, viņš pat nepalīdzēja izvēlēties. Un laikam arī tik bieži čīkstēju un īdēju jo pilnīgi viss sāka viņā kaitināt. Viņš neko neplāno, čīkst ka pietrūkst naudas, lai gan pelna vairāk par mani, bet es nečīkstu un man pat pāri paliek :D
Šobrīd kad atskatos nevaru saprast ko biju viņā saskatījusi, nesen aizdomājos par labajiem brīžiem kas mums bijuši un saskaitiju tikai 8 reizes, kad biju laimīga ar viņu, pārējā laikā domāju ko es daru.
Viņš ir krāpis pilnīgi visas savas meitenes, kuras viņam bijušas. Tāds cilvēks nekad nemainīsies.
01.07.2012 15:18 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Labdien! Mani sauc Nika un esmu muļķe.

Prieks iepazīties. :D
10.08.2012 13:43 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Lai vai kā - vēlu milzīgu izturību autorei!

Taču mani nokaitināja dažas komentētājas! Ja kādai no mums ir savā iekšējā pārliecībā par uzticību savām attiecībām vai kaut citu attiecībām, kādēļ vienmēr būs kāda "dzīves gudrāka", kas pasmiesies par šo ticību! Tas, ka Jūs neticat un esat aizdomīgas nenozīmē, ka tās, kas tic, ir muļķākas vai naivākas. Mums katram ir sava pārliecība dzīvē! Kādēļ citu cilvēku pārliecību, kuru es pat noskautu par skaistu, ir jāgremdē ar savām negācijām. Ir jāciena otra cilvēka dzīves pārliecība jeb kurā sfērā!!!
10.08.2012 14:16 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
pat noskautu par skaistu,

Kļūdījos - pat nosauktu par skaistu.
10.08.2012 14:24 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Piekritīšu Fashionai, jo tas, ko Tu domā ir tas, kas Tu esi. Ja Tu visus uztver par krāpējiem un idiotiem, tātad Tev ir diezgan sakropļota dzīves uztvere. Ja Tu uzticies cilvēkiem un redzi viņos labo (pat, ja tas tur nav), tas ļoti labi liecina par Tevi pašu. Protams, gadās aplauzties, bet tas dara stiprāku un pāridaritāji jau tāpat savu sodu saņem.
10.08.2012 14:30 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Tev sakas jauna dziive :) Doma pozitiivi!
10.08.2012 14:39 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Tā ir, kā tu saki. Tieši tāpēc uz vīriešiem es vairāk skatos tā kā no malas - uz viņu darbiem, personības tipu, rakstura īpašībām, izturēšanos pret sevi, pret apkārtējiem cilvēkiem, jo tieši tāpat viņš arī izturēsies pret tevi. Tas laikam tāpēc, ka bērnībā daudz lasīju sieviešu stāstus attiecīgajos žurnālos, ka viņas tā ticēja, tā sajuta šo cilvēku, bet beigās viņas krāpa. Tas izmainīja manu attieksmi pret vīriešiem un ne tikai tas. Liekas, ka nekad savā dzīvē neesmu bijusi neprātīgi iemīlējusies, es gribētu, bet nespēju. Mans prāts vienmēr grib visu sakārtot pa plauktiņiem. Tā ir - jo augstāk kāp, jo zemāk un sāpīgāk krīti, bet tās augstās virsotnes (tavā gadījumā mīlestība un emocijas) ir tā vērtas, tā kā pievienojos meitenei Lienei, kura saka, ka Tev sākās jauna dzīve un tāpēc domā pozitīvi un izbaudi dzīvi, tu vismaz to proti :) !
10.08.2012 14:54 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
Hmmm....Nika, izlasiju tavas diskusijas..mja..
Tu rakstiji ka vairs necieni un neapbrino klausoties vina ar atvertu muti....tad bija Tava diskusija ka sapno par brutalo seksu ar citu virieti...-sanak jums sen jau ir problemas un viss gaja uz slikto pusi :( un tikai Tu nojauti ka k.kas nav kartiba, sanak vins vienkars nezaudeja lieki laiku un aizsava pa kreisi!
Jautajums-vai tiesam Tu biji tik parliecinata vina-vai pate sev to iestastiji?
Es domaju, Jums sen ir izsmeltas attiecibas un noteikti Tu atradisi savu isto laimi!!! :) :)
Turies, viss bus ok!
10.08.2012 15:15 |

Reitings 6
Reģ: 10.08.2012
Ja nav noslepums. Kaa sauc tavu viiru?
10.08.2012 16:48 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Nika, neteikšu kā lielākā daļa, ka tā jau notiek, un tas normāli tā, jo nav normāli.. Tikai iedomājos tās sāpes un sajūtas, ka Tu paļaujies, uzskati par svarīgāko to cilvēku, uzticies, esi laimīga un vienu dienu - Tu saproti, ka tik daudz kas bija meli un neīsts, tās ir lielas sāpes.. un Jums ir 8 gadi, pat nespēju iedomāties, ko es darītu.. Droši sabruktu..

Drauga māsa arī visam pielika punktu pēc gandrīz deviņu gadu kopdzīves, 8 gadu laulības un ir arī kopīgs 7 gadus vecs puika. Es dzīvoju līdz šim stāstam, un tāpēc tik tiešām iedomājos, cik tas ir smagi, es viņai vienmēr saku, ka būs tāds, kas viņu mīlēs kā nevienu pasaulē un nēsās uz rokām, ja pati neatradīs, es atradīšu, bet būs :) Tev arī Nika, būs kāds, kas noteikti nepievils, tikai esi stipra, un noteikti padzīvo viena un TIKAI sev kādu laiku,

ja , protams, nav izredžu vairs, ka saiesiet kopā, jo iemeslus mēs visus nezinam un situācija droši un Tavs lēmums atkarīgs no viņa . Galvenais turies :)
10.08.2012 17:01 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Es labaak neizteiksos. Ja es ko taadu uzietu pec 8 gadiem un butu vel beerns,es nezinu vai par sevi galvotu. Skumiigi,ka pasaule pilna ar sitadiem cuukam un sievieteem,kas baazh savu P kur nevajag. Soryy,sorry,par rupjumu.
10.08.2012 17:06 |

Reitings 61
Reģ: 23.10.2012
Nika, kā beidzās jūsu attiecības, piedevi un turpināt dzīvot kopā vai izšķīrāties?
06.11.2012 13:19 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Jā mani arī interesē :)
06.11.2012 13:24 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Es arī mēdzu sabūvēt pat savu realitāti un svēti ticu, ka viss ir tieši tā, bet šī diskusija ir kā pļauka sejā-re, dzīve tomēr ir dzīve,saņem! Mazliet ir skumji, bet es ticu labajam, ja ne attiecībās, tad dzīvē - un tev noteikti viss pilnveidosies tikai uz labu.
06.11.2012 13:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)