Atzīšanās pašai sev

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Labdien! Mani sauc Nika un esmu muļķe.

Šī ir mana atzīšanās sev. 28 gadu vecumā, ar augstāko izglītību labu darbu, ģimeni, no malas varētu likties veiksmīga un laimīga.

Atzīstos - es esmu viena no tām, kas teica, ka ir 100% pārliecināta par savu attiecību īstumu un uzticību. Es esmu tā, kas teica, ka "starp mums ir tāda emocionālā saikne, es viņu tā sajūtu, esmu pārliecināta, ka varētu ar šo cilvēku sagaidīt vecumdienas, es zinu, ka viņš mani patiešām mīl".

Esam kopā 8 gadus. Astoņus. Visu savu jaunību esmu ieguldījusi šajās attiecībās, kurām ticēju uz mūžu.

Vakar atklāju, ka viņs ir ticies ar citu. Mūsu mājās darījuši to.

Pats labākais, ka es nebiju tam gatava. šim triecienam. Es noģību. Un pēc tam vēl izvēmos, domājot par to. Par citām reizēm šo gadu laikā nezinu, bet tam jau arī vairs nav nozīmes.

Rezumē - esmu pilnīga muļķe, jo ticēju labajam.

Meitenes, tagad es patiešām varu apgalvot, ka pat visideālākajās attiecībās mēs nezines nezinām, kā ir patiesībā.
28.06.2012 09:37 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Piekrītu Cupcake, man ir tāpat.
28.06.2012 10:25 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
bet nu reti stulbi ir arīiedalīt vīriešus - ka nu tik viņi VISI ir vienādi un VISI krāps..nu nav tas normāli.jā, tagad iespējams, tā riņķī šļūkāšana ir tāda TOP tēma, bet nebajag jau arī visus nolikt vienā rindā..jā, ir viņiem instinkti, ir viņi ir tikai cilvēki, bet katram ir savas vērtības - iespējams,ka 50% pie pirmās izdevības rikšos pakaļ visiem brunčiem, bet pārējie 50% par savu vērtību uzskatīs ģimeni utt...
nu nav pareizi teikt,ka VISI KRĀPS agrāk vai vēlāk...manā dzīvē ir vismaz 50 pāri,kas nav krāpuši, kaut attiecības un laulības dzīve nav spīdoša.
a, te - cosmo.lv, pie katras diskusijas (ja autore sūdzas par kādu problēmu attiecībās) pirmais koments ir par to,ka krāpj.
nu common...
28.06.2012 10:28 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
Veel gribeeju piebilst,ka ,varbuut speetu piedot kraapshanu,bet NEKAD nepiedotu,ja viirietis savu kraapshanas objektu atvestu uz muusu kopeejo dziivesvietu. Ja grib kraapt,lai brauc uz viesniicu,iet parkaa uz solinja vai jebkur citus,bet tikai ne vietaa,kur mees dziivojam,vai veel shausmiigaak,muusu gultaa,kuraa guljam mees!!!
28.06.2012 10:29 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Cilvēki,kas slēdz laulības līgumus taču arī netaisās pēc nedēļas šķirties un ļoti bieži nodzīvo visu mūžu kopā, bet šis līgums ir kā pierādījums, ka viņi neizslēdz šķiršanās iespēju...vai tad tas uzreiz nozīmē,ka viņi ir nelaimīgi un neizbauda savas attiecības? Diez vai....
28.06.2012 10:30 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
zilbuliite
Vai tad te kāds tā apgalvoja, ka visi krāpj?
28.06.2012 10:31 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
laulību līgumu slēdz tie, kuri šķiršanās gadījumā negrib pazaudēt savu mantu..ja cilvēks ir drošs par otru , tad nekāds līgums nav vajadzīgs.. šeit atkal ir neuzticēšanās..:)
28.06.2012 10:32 |

Reitings 4129
* Zilbulīte, un kāpēc visās disuksijās Tev neskaitāmos komentāros jācenšas pierādīt, ka Tavs vīrietis tiešām nav nekāds krāpējs. :) Jā, iespējams, nav un nebūs un prieks, ka tam tici. :) Un ir absolūti stulbi apgalvot, ka skaidri esi pārliecināta par 50 pāriem. :) Liela daļa ar saviem sānsoļiem nelielās un neafišē tos, pat, ja ilgi un laimīgi nodzīvo ar savu otru pusi līdz mūža galam. :)
28.06.2012 10:37 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
zilbuliite, bet kā Tu zini,ka tie n-tie pāri viens otru NEKAD nav krāpuši? Neviens jau ar sveci nav blakus stāvējis...ok,es varbūt tagad izkalusos pēc kaut kādas baisās pragmatiķes,kas netic mūžīgajai uzticībai,bet nu KĀ cilveks var būt pārliecināts? Nekā, ja nu vienīgi Tu pavadi 24 stundas diennaktī visu mūžu kopā ar savu otro pusīti, kas ir nereāli....Protams,ka ir pāri,kas ir uzticīgi viens otram,bet tādas statistikas taču nav. Pie tam ir ļoti daudzas sievietes,kas piedod sānsoļus un spēj saglabāt ģimeni,kas arī ir apsveicami. Bet es arī piekritīsu tam,ka diez vai spētu piedot,ja kāda sieviete tiktu vesta uz MŪSU dzīvokli un MŪSU gultu...
28.06.2012 10:38 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tad iznāk, ka es arī nekad nevienam neesmu uzticējusies, jo nekad nevaru 100% apgalvot, ka vīrietis ir vistīrākais, labākais radījums šajā pasaulē un mani nekad nekrāps. Vienkārši tāds cilvēks esmu es un viss, visi jau nevar būt vienādi.
28.06.2012 10:41 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Bet kas ar mani notiks tālāk? Mēģināšu kaut kā salāpīt savu dzīvi, paies kādi gadi. Uzradīsies kāds cits, kuram nekad neuzticēšos. Būšu pa pusei dzīvojusi, pa pusei... es nezinu. Kāda vispār jēga?

Ar viņu vēl neesmu runājusi, jo neesmu satikusi. Šovakar došos uz majām. Un kā? Ko lai saku. Un ja nu viņš nožēlos un metsies ceļos? Un ja nu mana sirds būs pārāk mīksta un piedošu un turpmāk neuzticēšos? Un ja nu tieši otrādi un viņš nenožēlo? Man ir bail. No visa
28.06.2012 10:42 |

Reitings 165
Reģ: 08.11.2011
problēmu SIEVIETEI nebūs tad, ja attiecībās vīrietis mīl sievieti vairāk nekā sieviete vīrieti
28.06.2012 10:43 |

Reitings 8407
Sesilla - nevajag tagad sākt vēl par laulības līgumiem, tā nav neuzticēšanās, laulības līgums bieži vien var pierādīt, ka tu savu vīrieti preci viņa paša dēļ, nevis naudas un mantas. Un bieži vien laulības līgums arī laulības laikā palīdz normāli nodarboties ar biznesu, jo nav visu laiku jāprasa otra piekrišāna, ja tu gribi savus īpašumus pārdot, kā arī ar līgumu var nodrošināt, ka vismaz vienam manta paliek, ja nu tiesu izpildītājs mēģina visu atņemt. Tas no cilvēkiem atkarīgs kā katrs uztver laulības līgumu, tāpēc nevajag teikt, ka visi uzskata, ka tā parāda neuzticēšanos. ;)

Un par krāpšanu - es arī tagad esmu par savu mīļoto pilnīgi droša, ka mani nekrāps, lai jau citi uzskata, ka esmu naiva, bet zinu, ka viņš jau to ir piedzīvojis no savas ex puses, tāpēc man to nenodarīs, kā arī es labāk izšķiršos uzreiz nevis pati krāpšu. Ticu, ka var būt arī ilgstošas attiecības bez krāpšanas. Arī pāri man apkārt ir ilgi kopā un neviens par krāpšanu pat nedomā.
28.06.2012 10:43 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Dzīvē 100% pārliecināts tu vari būt tikai par to, ko pats esi izdarījis, bet ne jau par 50 pāriem. Ak jel, sasmīdināji mani. :D Es nevaru būt pārliecināta par savu draudzeņu attiecībām, jo saprotu, ka nepatīkamās lietas neviens nemaz neafišē apkārt, bet kur nu pārliecība par 50 paziņu attiecībām.
28.06.2012 10:44 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Protams, ka neviens to nevar paredzēt! Arī pašas skaistākās un saldākās attiecības var kādreiz beigties! Jo nekad jau tā īsti nevar zināt, kas notiek otra cilvēka galvā un ko patiesībā viņš grib! Un tām lielajām savu attiecību slavinātājām iesaku nedaudz pieklust, jo dzīve var mainīties ik brīdi, un ka tik pēc tam nav jākož sev pirkstos!
28.06.2012 10:45 |

Reitings 165
Reģ: 08.11.2011
Nika, ja viņš tevi gribētu paturēt, tad nebūtu atstājis to skype saraksti tev pieejamā vietā. man rodas iepaids, ka viņš drīzāk tevi gribējis atšūt, tāpēc arī bija atstājis skype sarakstes, nevis izdzēsis
28.06.2012 10:46 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Vispār šausmīga situācija. Tu savam vīrietim uzdāvini labākos savas dzīves gadus, un viņš šitā... :( Es visp.ār pret krāpšanu esmu diesgan demokrātiska :D, ja tā var teikt- ja krāp, nedari mājās un dari tā, lai neviens nekad neuzzinātu.

Bet no savas puses varu teikt- man arī ir 28 gadi, esmu ar savējo kopā no 22 gadu vecuma. 6!!!!!!!!!!! gadi. Man jau tas liekas daudz.
28.06.2012 10:47 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Stulbi tā atstāt skaipa saraksti. Gandrīz vai tiešām speciāli...
28.06.2012 10:49 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Esmu pret kategoriskumu jebkurā tēmā, tomēr piekrītu tām, kas drusku tā kā iesmaida par to "visi nav vienādi, manējais gan nekad". Domāju, ka tas ir tikai laika jautājums - ja ne šajās attiecībās, tad citās. Man šķiet, ka tās, kas viskaismīgāk turas pie šīs pārliecības, visvairāk baidās un jūtas nedrošas.

Bet vispār Abalone perfekti pateica, ka daudzi pāri taču ar visām krāpšanām nodzīvo kopā līdz mūža galam - mēs nevaram zināt, cik netīri tie palagi viņu gultā ir patiesībā.

Nika, gan jau, ka lūgsies, metīsies ceļos, lies krokodila asaras un solīs "vairs nekad". Piedot vai nepiedot atkarīgs no Tevis. Nevienā no variantiem nesaskatu tikai slikto.
28.06.2012 10:51 |

Reitings 418
Kaa jau teicu vienaa citaa diskusijaa,ja juuti,ka tieshaam speej to piedot,tad ok,bet zini,ka tas tevi grauziis veel ilgi. Tev liksies,ka vinsh tevi kraapj katru reizi,kad nebuusiet kopaa,tas ir tiiik mokojoshi,dziivot pastaaviigaa stresaa par to,ka vinsh ir speejiigs tevi kraapt. Juusu attieciibas vairs nekad nebuus taadas,kaadas bija ieprieksh,jo tu pati ,uz savaam attieciibaam,skatiisies no savaadaaka skatu punkta...
28.06.2012 10:53 |

Reitings 5
Reģ: 27.05.2011
beidz satraukties. Tu neesi muļķe. Šis virietis nav tevis cienīgs.

Galvu augšā vis būs ok..:)
un Tu esi un busi labaka par viņu, tu sasnieksi visu labak, esi pozitiva un domā ari tā. Jo tā ir taisnība.

Mums vienai otrai japalīdz...;)
28.06.2012 10:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)