Ir bijušas vairāka prakses, pirmo praksi savienoju ar haltūrām+mācībām, priekšniece un kolēģi bija fantastiski, viss ļoti patika, strādāt orakses vietā vajadzēja daudz, bet ar haltūrām tur varēja ļoti labi nopelnīt. Pēc prakses tur nepaliku, jo tur nebija brīvu vietu+man pat domas nebija par palikšanu, lai gan šobrīd strādāju tieši vienu stāvu virs sava iepriekšējā kabineta:)
Otrā prakse bija tikai papīriem par praksi domāta, reāli jau es tur darīju un strādāju, bet zināšanas neieguvu, algu nesaņēmu, haltūru nebija. Kāpēc tad es tādu praksi izvēlējos? Tās ģeogrāfiskās atrašanās dēļ:) Un kolēģu tur nebija, jo uzņēmums sastāvēja tikai no 2 cilvēkiem, no kuriem abi kaut ko vienmēr apsekoja, tā kā mēs praktiski viens otru neredzējām, nepazinām.
Trešā prakse bija mans darbs, kuru pieņēma/ieskaitīja kā praksi, lai arī laikus nepieciešamos dokumentus neaiznesu, pasniedzējs ticēja, ka es tur strādāju arī bez atskaitēm, jo bija iepriekš lasījis un redzējis video par manu darbu. Kolēģi? Labākie, ko vien var iedomāties! Gan Latvijā, gan ārzemēs! Pieredze...šaubos, ka kaut kur citur būtu tik daudz ieguvusi tieši pieredzes un kontaktu ziņa, taču nākotne šajā darbā nav iespējama, projekts beigsies, būs jāmeklē nākošais:)