Krāsu salikums apģērbā :)

Reitings 71
Reģ: 09.04.2011
Čau, meitenes! :)

Kādas krāsas aksesuārus jūs izvēlētos pie koši sarkanas krāsas kleitas (šāda, tikai sarkana http://ivonikkolo.com/dresses/look-9.aspx ).

Man ir doma par miesas krāsas kurpēm un clutch somiņu, bet varbūt kādai ir vēl kāds labs salikums padomā :)
Vienmēr jau var pieskaņot melnus aksesuārus, bet nez kāpēc šķiet, ka šis salikums būs par intensīvu...

Paldies! :)
27.06.2012 15:59 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tas viss ir gaumes jautājums, es personīgi tādu kleitu nevilktu, jo nav manā gaumē, tāpēc man vispār grūti pateikt, kas varētu piestāvēt, varbūt kādas mazas augstpapēžu siksniņkurpes ar mazām siksniņām piemēram koraļļu, bēšā krāsā, neko masīvu es nevilktu klāt.
27.06.2012 16:59 |

Reitings 439
Reģ: 02.10.2011
tumši zaļu, rojal zilu un violetu... nekombinetu noteikti ar zeltu, baltu, melnu, sarkanu, bēšu, oradžu, rozā-borring :)
27.06.2012 17:02 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man ļoti patīk šādu toņu kombinācija

Apmēram tā arī pati mēdzu ģērbties. Šobrīd man mugurā ir balti svārki ar sarkaniem raibumiem, zilas kurpes, zila jaciņa un ap kaklu sarkans lakatiņš. Galvenais, lai abas krāsas ir pārstāvētas vai lielos laukumos, vai arī viena krāsa ir dominējošā un otra tikai niansēm, citādi tiešām var sanākt izskatīties pēc raiba dzeņa vēdera.
27.06.2012 17:03 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Ne pa tēmu, bet es to Ivo Nikkolo sarkano kleitu gandrīz nopirku pag.nedēļā, bet viņa man tiiik ļoti neforši izcēla gurnus, ka labi vien ir, ka pārdomāju! :) Tu viņu esi pielaikojusi?
ja pa tēmu, tad vilktu siksniņkurpes vai nu bēšā krāsā, vai melnas!
27.06.2012 17:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti patiik kleita-kaut kas taads interesants !Mana radiniece veelas kaut ko loti liidziigu ,lai aizvedu-bet mums veel nav nekur taadas!Laikam atpaliekam kleitaas...!:D
Es vilktu klaat kaut ko beesiigaa tonii-taa kleita pati ir taada bagaata-neko daudz vairs negribeetu klaat,jo tad buutu noteikti par daudz manai gaumei!Varbuut uzliktu rokasspraadzi!Es tagad domaaju ,ko pie sarkana....Ja man buutu taa bruunaa kleita, liktu savu strausa aadas ar sudraba aizdati...!:)Melnas kurpes noteikti buutu par "smagu" sarkanai kleitai!
27.06.2012 17:14 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es noteikti izvēlētos melnas platformas kurpes uz augsta papēža ar melnu, envelope tipa neitrālu clutch + zelta aproces vai izteiksmīgu gredzenu ar akmeni.
ja kaut ko drosmīgu, tad, manuprāt, jāprot ļoti labi sakombinēt nianses, lai neizskatītos pēc lētuma.
varbūt, ka vēl klāt izvēlētos tumši violetas zamšādas kurpes un clutch.
ar zeltītām kurpēm būs jaungada eglīte, manuprāt :d
kleita pati par sevi jau ir izlecoša, nav nepieciešams vēl vairāk akcentēt aksesuārus.
27.06.2012 18:19 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti patiik dizaineris!:)Paskatiijos vairaak!Tur jau loti labi paraadits,kas labi izkataas pie sarkanaa tona!
27.06.2012 18:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits