Draugu ietekme.

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Sveikas!:)
Pasaki man, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu.
Kaut kā pēdējā laikā esmu daudz domājusi par saviem draugiem. Šķiet, ka ir man daži tādi, ja ne neveiksminieki, tad neveiksmīgāki noteikti. Zinu, zinu, ka nav labi tā domāt. Brīžiem šķiet, ka tie neveiksmīgākie mani smacē un, ka vajadzētu no tiem atbrīvoties, lai nebūtu tā, ka tieši viņi mani dzīvē vilktu uz leju. Pati sevi uzskatu par spējīgu un veiksmīgu cilvēku, taču ļoti baidos no ta, ka ietekmēšos no draugu čikstoņas un kaut kā neapzināti noiešu pa burbuli.
Kā jums šķiet, kāda nozīme ir dragu veiksmēm un neveiksmēm uz jūsu dzīves iespējām un izredzēm?
25.06.2012 19:14 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nezinu, šim teicienam par 90% nepiekrītu... Tiešām amizanti kaut ko tādu lasīt par cilvēkiem, kurus mēs saucam par draugiem (šajā vārdā varu saukt laikam 2-3 cilvēkus savā dzīvē, pārējie- paziņas)... Un kā tad to lūzerismu noteikt? Ja man draudzene strādā MAXIMā, viņa ir lūzere un es nē, jo sapņoju par ko citu un noteikti MAXIMā strādāt negribu.. Bet ja tomēr kādreiz strādāšu (pieņemsim..), tad tas ir viņas dēļ? Manuprāt, tā ir vājuma pazīme novelt kaut vai daļējo vainu uz citiem
25.06.2012 22:33 |

Reitings 25
Reģ: 29.01.2009
visiem nevar veikties. Vai šiem tā teikt neveiksminiekiem neveicas visu laiku? vai tomēr sāka neveikties?
Jāsaka tā, ja tie ir mani draugi,tad es emsu ar viņiem veiksmēs un neveiksmēs un mēģinu arī vinīem palīdzēt un es to neuzskatu par svinu,kas gremdētu manu "veiksmīgo"dzīvi.

p.s. nevajag savākt tik daudz draugu,kad tu nevari būt ar viņiem un par viņiem, jo ja tie ir tādi riktīgi draugi,tad viņi būs ar tevi un viņi pat varētu tev lūgt palīdzību un tev tā būtu jāsniedz. ja viņi visu laiku ir neveiksmīgi un te rezdi viņos tikai to,tad manuprāt,tie tev ir paziņas.
25.06.2012 22:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!