vai tā ir mīlestība?

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
Esam kopā jau nedaudz vairāk kā pus gadu.. zinu, ka nav daudz, bet esam ļoti tuvi palikuši. Un manī sāk parādīties mīlestības jūtas, parasti paturēju sevī šos vārdus, bet nesen neizturēju un pateicu, ka mīlu viņu. Atbildi pretī nesaņēmu, bet neuztraucos - ja arī nepateiks, man ir svarīgi to pateikt viņam. Pēc vairākām nedēļām mums bija grūta diena un pateicu, lai neuztraucās, jo esam kopā un es viņu mīlu, nekur neaiziešu. Tomēr esmu sevi mānījusi - man arī ir svarīgi, lai viņš man to pasaka, jo man arī ir vajadzīgs jūtu apliecinājums vārdiskā veidā. Un man aizvērās ciet. Teicu : "Ja nevari man atbildēt ar to pašu, tad tas laikam ir normāli, jo laikam jau vienmēr attiecībās viens mīl nedaudz vairāk, tomēr man tas ir ļoti sāpīgi, jo šobrīd man ļoti vajadzīgs Tavs atbalsts." Uz ko viņš man atbildēja, ka ar varu un piespiešanos nevar man atbildēt. Es aizvēros un vienkārši klusēdami pavadījām laiku mājās. Tad viņš sāka teikt un izdomāt, ka mīl mani, tikai baidās to teikt. Bet no kā viņam baidīties, mēs esam divi tuvi cilvēki kopā, ar vēlmi dot otram visu, kāpēc sāpina mani ar vārdiem, ka tas no viņa puses būtu piespiešanās? Aizgāju no viņa, pateicu, ka mīlu un man sāp, ka viņš tā. Tagad viena sēžu un raudu - vai vienmēr attiecībās viens mīl vairāk?

Man sirdi plēš pušu, gribas apsaukt viņu un nomierināt, bet kad es to saņemšu? :( zinu, ka jautājums jau ne jums, bet tomēr - viedokļi, pieredze, domas..... Ko man darīt - prasīt piedošanu, gaidīt piedošanu, aizmirst viņu vai mēģināt salabt, pieņemt viņu vai mainīties? :(
25.06.2012 16:40 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tieši tā, piekrītu maybe. un vēl gribu piebilst, ka iemācies to pieņemt, sadzīvot. nekad ne mīlestībā, ne seksā, ne citās lietās nebūs vienādas vēlmes, domas, uzskati un attieksme. ieguvēja būsi tad, ja iemācīsies sadzīvot ar to. un ja tu saki, ka attiecības ir tam, lai mīlētu, atbalstītu viens otru, tad, lūdzu, pierādi, ka pati to dari. atbalsti savu vīrieti, nesodi viņu par to, ka viņš nespēj vai vēl pagaidām nespēj teikt šos vārdus...
02.07.2012 15:11 |

Reitings 369
Reģ: 01.07.2010
jacky, tādā gadījumā, ko tu darītu manā situācijā?
Esmu kopā ar lielisku vīrieti, nu jau vairāk kā pusgadu, ļoti viņu mīlu, pirms neilga laika to arī pateicu, bet atbildi nesaņēmu! Tā vietā viņš pateica, ka no viņa neko tādu nekad nedzirdēšu, jo nevienai neko tādu nav teicis, jo laikam nemaz nezinot, ko tas nozīmē. Bet es viņam esot ļoti dārga un svarīga.
Pēc tādiem vārdiem vairs nezinu kā rīkoties, bet aiziet netaisos, un arī censties piespiest sevi mīlēt ne. Pagaidām man pietiek ar to, ka esmu viņam svarīga un tā viņš liek man justies. Tomēr bez mīlestības n-tos gadus kopā būt arī nevarēšu, lai arī cik labas būtu attiecības. Arī man šie vārdi ir svarīgi!
03.07.2012 00:02 |

Reitings 453
Reģ: 29.01.2009
Es gribu , es gribu, es gribu , man vajag , es pieprasu.
Nopērc suni.
Attiecības nebalstās tikai uz viena cilvēka "es gribu" , varbūt pasēdi un padomā , ka vēlas viņš.
Un ja tev vārdi ir svarīgāki par darbiem , tad nevienam nenovēlu tevi.
03.07.2012 01:51 |

Reitings 202
Elīza, jā, es, es, es, tāpēc man vajag vīrieti blakus ar stingru raksturu un baigajām iekšām. Un es nerakstu, ka vārdi man ir svarīgāki par darbiem, man vārdi vienkārši arī ir ļoti svarīgi, nevis kā citām - pofig, ko runā, galvenais, lai pienes tējas tasi, kad slimo.

turttlepover, paldies par komentāru, lika padomāt. Periods grūts man bija pirms viņa, kad satikāmies, es atklāti pateicu, kas un kā. Jā, viņš varbūt atbalsta mani, bet ne pietiekami... Saprotu, ka problēma ir manī, cilvēka pieņemšanā.

zili_rudzi, Tev ir pilnīga taisnība, paldies.

angy_, es nezinu, ko darītu Tavā situācijā :) laikam izbaudītu laiku kopā ar vīrieti, dzīve iegrozīsies tā, kā tam jābūt. Es noteikti neprecētos ar vīrieti, kas nevar pateikt sievai, ka mīl viņu, bet kamēr tik nopietni tas nav, izbaudītu attiecības.
03.07.2012 09:53 |

Reitings 202
turttlepover, tas bija domāts, ka grūti bija gājis pirms viņa, un arī tagad. Viņš saka, ka tieši tāpēc mēs satikāmies, jo bija grūti vienam bez otra un liktenis saveda kopā, bet nu būtībā tam neticu.

Drīz uz mēnesi būsim katrs savā valstī, ceru, ka paspēsim sailgoties. Un man pat sāk gribēties būt vienai :/
03.07.2012 09:57 |

Reitings 12
Reģ: 27.10.2010
Nu nevajaga visiem būt tik skarbiem.. Bet reizēm ir situācijas,kad ir nepieciešams no mīļotā kas vairāk nekā viņš parasti dod. Mēs sievietes esam daudz apķērīgākas un vienmēr redzam kad to vajaga, bet vīriešī nē un viņus vajaga pagrūst, to pašu izdarīja viņa, tikai mazliet par vēlu, jo viņa no gaidīšanas bija nogurusi un visas dusmas izgāza laukā. Jā tas nebija pareizi,bet vai tad ne mēs visi kļūdāmies. Šoreiz pārmetumi nederēs.. Man žēl meitenes, bet es neuzskatu ka pusgads ir mazs laiks,lai iemīlētos. Pusgada laikā var ne to vien sadarīt... Manuprat šajā gadijumā meitenei ir jānomierinas un jāiet izrunāties ar puisi no visas sirds,par visām problēmām,bet nebļaustoties, bet gan mierīgi, tad kad izrunāsieties,tad arī spriedīsiet ko darīt tālāk.
04.07.2012 22:18 |

Reitings 3
Reģ: 28.06.2012
Man arii taa ir bijis,mans puisis ilgi man newarejaapateikt,ka miil es arii ljoti paardziiwoju un winjam to teicu ,ka paardzivoju,,jo arii pateicu to pirmaa,...bet es redzeeju peec winja darbiem un attieksmes ,ka winjs miil.bet es winju sapratu..jo cilveekiem ieprieks kad bijushas sapiigas attieciibas,bail paaraak aatri pateikt tik stiprus waardus,tie bezmaz paarcelj attieciibas aukstaaka liienii un taa jaw iir atbildiiba...tapeec cilveekam jaapaliidz atklaaties un paraadit ,ka winsh tew war uzticeeties.nu,un redz pagaaja weel kaadi 4 meneshi,pirmstam bijaam kopaa ap pussgadu,winjsh man arii pateica,ka miil un tik negaidiiti..un peec taa muusu attieciibas tieshaam palika daudz stipraakas un winjsh saka dariit taadus mazus miljus niekus no kaa agraak attureejaas,piem saukt mani miiljvaardinjos,,taigaat pa pilseetu aiz rocinjaam un draugu un radu priekshaa samiiljot un dot buchu.esam kopaa jaw diwus gadus,un waru pateikt ,ka esam ne tikai paaris ,bet arii draugi.lai gan katrs gadiijums iir indiwiduals.
09.07.2012 03:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits