vai tā ir mīlestība?

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
Esam kopā jau nedaudz vairāk kā pus gadu.. zinu, ka nav daudz, bet esam ļoti tuvi palikuši. Un manī sāk parādīties mīlestības jūtas, parasti paturēju sevī šos vārdus, bet nesen neizturēju un pateicu, ka mīlu viņu. Atbildi pretī nesaņēmu, bet neuztraucos - ja arī nepateiks, man ir svarīgi to pateikt viņam. Pēc vairākām nedēļām mums bija grūta diena un pateicu, lai neuztraucās, jo esam kopā un es viņu mīlu, nekur neaiziešu. Tomēr esmu sevi mānījusi - man arī ir svarīgi, lai viņš man to pasaka, jo man arī ir vajadzīgs jūtu apliecinājums vārdiskā veidā. Un man aizvērās ciet. Teicu : "Ja nevari man atbildēt ar to pašu, tad tas laikam ir normāli, jo laikam jau vienmēr attiecībās viens mīl nedaudz vairāk, tomēr man tas ir ļoti sāpīgi, jo šobrīd man ļoti vajadzīgs Tavs atbalsts." Uz ko viņš man atbildēja, ka ar varu un piespiešanos nevar man atbildēt. Es aizvēros un vienkārši klusēdami pavadījām laiku mājās. Tad viņš sāka teikt un izdomāt, ka mīl mani, tikai baidās to teikt. Bet no kā viņam baidīties, mēs esam divi tuvi cilvēki kopā, ar vēlmi dot otram visu, kāpēc sāpina mani ar vārdiem, ka tas no viņa puses būtu piespiešanās? Aizgāju no viņa, pateicu, ka mīlu un man sāp, ka viņš tā. Tagad viena sēžu un raudu - vai vienmēr attiecībās viens mīl vairāk?

Man sirdi plēš pušu, gribas apsaukt viņu un nomierināt, bet kad es to saņemšu? :( zinu, ka jautājums jau ne jums, bet tomēr - viedokļi, pieredze, domas..... Ko man darīt - prasīt piedošanu, gaidīt piedošanu, aizmirst viņu vai mēģināt salabt, pieņemt viņu vai mainīties? :(
25.06.2012 16:40 |

Reitings 202
enija, par to ārstēšanos baigi nevietā. Un - priekš manis atbalsts un otra nomierināšana nav sīkums.

Mademoiselle!, Tev ir taisnība, es esmu ieciklējusies
25.06.2012 20:03 |

Reitings 202
Mademoiselle!, man 21 un viņam 27
25.06.2012 20:09 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
es tā saku tāpēc, ka tu ņemies par sīkumiem. Tie pat nav sīkumi, tas ir NEKAS. Ir vīrieši, kas sit savas sievas/mīļotās un 5reiz dienā saka, ka mīl viņas, bet ir tādi, kas mīl arī bez tiem vārdiem. Varbūt tavam vīrietim liekas tie vārdi pārāk nolietoti, tāpēc viņš izdomā citus, ar kuriem spēcīgāk izpaust savas izjūtas.

brīnos, ka tu savos 21 esi kā 14 gadīga, Tev neliekas, ka ir laiks pieaugt un paskatīties no malas uz sevi?
25.06.2012 20:18 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Neapskaužu Tavu draugu! Ar tādu attieksmi Tu viņu galu galā aizbiedēsi, jo viņam tas viss var piegriezties! Bet ja viņš Tevi ņem atpakaļ un visādi vēlas būt ar Tevi, tātad mīl! Vai tad, ja tas tiks ietērpts vārdos, tas mainīs kaut ko? Pasaki man, kas mainīsies, ja viņš Tev tagad pateiks - es Tevi mīlu? Vienu reizi. Piespiedu kārtā. Kas mainīsies?
Ja neesi apmierināta ar viņu, tad ej prom, nemoki sevi un nemoki viņu. Nomaini telefona numuru, lai neraksta, nemeklē tikšanos, utt. Citādi tā vien šķiet, ka esi iespītējies skuķēns, kurš dancina vīrieti siksniņā pēc sava prāta - saki to, saki šito, izdari to, izdari šito! Tā nevar! Ja mīli viņu un gribi būt kopā, tad beidz lēkāt kā kaza - te prom, te atpakaļ! Tas piegriežas! Un zini, var pienākt diena, kad viņš vairs nerakstīs un nesauks Tevi atpakaļ.. un tad var sanākt par vēlu!
25.06.2012 20:23 |

Reitings 202
enija, nu un, ka citi dzīvo tā vai citādāk, vai tāpēc man jāgrib vai jādod mazāk? Jā, viņam riebjas nolietotas frāzes, vietas, cilvēki un idejas, bet man vārdi "es Tevi mīlu" attiecībā pret viņu un pasauli nav nedz nolietoti, nedz rupji vai nepatiesi.
25.06.2012 20:31 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Es te īpaši nelasīju diskusiju, bet, manuprāt, pus gads nav pietiekami ilgs laiks, lai sāktu paŗdzīvot par to ka neatzīstas mīlestībā... Mēs ar draugu viens otram to pateicām vairāk nekā pēc gada...
Un mans ex man to pateica pirmajā dienā un kad es nebiju pēc vairākiem mēnešiem atbildējusi ar to pašu, šis sāka skandalēt. Lieki teikt, ka tas nelika man viņu iemīlēt...
25.06.2012 20:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Jacky-tagad liekas,ka tu tos vaardus vinam "velc aaraa"...Ja nenaak ,tad nenaak!Varbuut vins tevi nemiil pietiekosi speeciigi,lai to teiktu...!Viss ir, un tomeer... pietruukst liidz tam-es tevi miilu!
25.06.2012 20:35 |

Reitings 202
sunce, es ar prātu saprotu, ka Tev ir pilnīga taisnība, bet iekšā man viss griežās un vārās. Man nevajag, lai viņš saka piesiedu kārtā. Viņam vajadzēja to pateikt, kad ar asarām acīs teicu, ka man šobrīd ir ļoti grūti. Man no viņa piespiedu kārtā neko nevajag, man sāp, ka tas nenotiek tā pat - dabīgi. Bet viņam ir cita mīlestības definīcija, tā atšķiras no manējās.
Manuprāt, mainīt numuru un ignorēt viņu būtu nežēlīgi, jo viņš man ir ļoti mīļš. Laiks tikai pierādīs, esam viens otram vajadzīgi vai nē.

Paldies visām par diskusiju un viedokļiem :)
25.06.2012 20:40 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man nevajag, lai viņš saka piesiedu kārtā. Viņam vajadzēja to pateikt, kad ar asarām acīs teicu, ka man šobrīd ir ļoti grūti. - tas izklausās pēc piespiešanas. Kad TEV vajag.. Bet ja tev vajag un viņš nevar, tad tā ir piespiešana.
25.06.2012 20:42 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Kaprīza meitene.
25.06.2012 21:08 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Meitenīt, tagad Tu domā viņu pamest? Par ko? Par to, ka viņš nedara pa Tavam prātam? Pateikt - es Tevi mīlu, citiem cilvēkiem var būt arī grūti, jo Tu vairāk spiedīsi uz viņa jūtām, jo ātrāk viņš sapratīs, ka tāda Tu viņam vajadzīga neesi. Es arī savam vīrietim pirmā pateicu, ka mīlu viņu. Viņš teica, ka tie vārdi viņam ļoti daudz nozīmē, un viņš tos teiks īpašos gadījumos. To es respektēju, un pateicu, ka saprotu viņu. Un tā arī ir. Katru dienu viņš man to neklāsta, bet tādā negaidītā, romantiskā brīdī, viņš man vienkārši iečukst ausī, vai ieskatās acīs, un čukst - ka mīl mani.

Nespied viņu, jo šie vārdi viņam daudz nozīmē, labāk gaidi piemērotu mirkli, jo viņš vēl nav gatavs atklāt to, kas viņam mīt sirdī.
25.06.2012 21:18 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Mazliet egoistiski.
25.06.2012 21:43 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nabaga tēmas autore :)
Cilvēki ir dažādi, dažādas ir vajadzības. Vieniem attiecības ir aprēķina* dēļ, citi vēlas tikai jūtu dēļ. Tēmas autore grib, lai ir ne tikai ir interesanti kopā, bet lai ir arī kaut kāds abpusējas jūtas. Tas nav nekas nosodāms. Tas, ka jums ir vienalga, vai jūsu attiecībās jūs mīl, nenozīmē, ka tā ir visiem cilvēkiem. Ir arī tādi vīrieši, kam nav vienalga, vai viņus mīl. Nedomāju, ka tā ir kaut kāda kaprīze.

*aprēķina dēļ- kad ir izdevīgi kādu materiālu iemeslu dēļ, kad gribas regulāru seksu, kad negribas būt vienai, kad gribas ar kādu izklaidēties utml.
25.06.2012 21:44 |

Reitings 121
jacky, domāju, ka tev jārīkojās tā kā liek sirds. vnk izdomā, vai tev ir siltas ĪSTAS (nav svarīgi lielas vai mazas) jūtas pret vīrieti, noskaidro vai viņam tādas ir (jo cits neviens nezina vai Viņam ir šīs jūtas) un tad vai nu paliec pie viņa vai nē.
tu raksti, ka esi iemīlējusies un es uzreiz iedomājos, ka ja cilvēks ir iemīlējies, tad viņam jāgrib veidot kontakts ar šo cilvēku - jāiepazīst. jāskatās acīs katru dienu un jāsaprot IR vai NAV. impulss un dzīve aizies!
vēl es ieteiktu neieciklēties, jo tas, ka tu esi uz to visu tā iepringusi, bišķu liecina, ka nekāda stipra mīlestība tur nav. jo nu gribās ticēt, tak, ka tā mīlestība, kas ir debesīs - cilvēku padara laimīgu, ne?!
25.06.2012 23:27 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
daziem tos vaardus ir ljoti viegli pateikt, daziem vajag iipashu momentu, lai pirmo reizi to pateiktu un liekaas, ka vinjsh tev to negrib teikt tikai spiitiibas peec, jo tu centies no vinja to varmaaciigi izspiest.
26.06.2012 06:34 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
darbi nevis vārdi, tā ir manās attiecībās, jo vīrietis nav runātīgs un pats pateica, ka šie vārdi jāsaka, kad viss ir lieliski... es to pieņemu, jo iepriekš, kad kāds man drillēja viņus no rīta līdz vakaram man tiešām dariebās... darbi, cieņam, rūpes un uzmanība, tas man pasaka, ka mani mīl... vēlme, lai esmu līdzās...

nestreb karstu
26.06.2012 09:32 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Iedomājoties sevi Tava drauga vietā - es nekādā gadījumā neteiktu "es tevi mīlu". Jo man ieslēdzas baigā spītība, ja kāds mani spiež uz kaut ko. Nevajag domāt, ka viņš nav pamanījis tavas mazās viltības, lai izvilinātu maģiskos vārdus. Domāju, ka tieši tāpēc viņš visādos citos vārdos to pasaka, bet nesaka tieši šos trīs.
26.06.2012 10:17 |

Reitings 844
manuprāt, labāk par summer nepateiksi.
26.06.2012 19:49 |

Reitings 202
Esmu izlasījusi visas Jūsu atbildes, centusies no katra uzrakstītā viedokļa vairāk saprast notiekošo situāciju un mūsu abu puses tajā. Un, lai cik bieži es par viņu domāju un cik ļoti gribu būt ar viņu kopā, mani nogalina viņa attieksme un tā nav man pieņemama.

Ir bijušas vairākas reizes, kā jau rakstīju, kad gāju prom no viņa, teikdama, ka šīs attiecības nav domātas mums, un vienmēr atgriezusies. Man šoreiz ir apnicis, sauciet mani atkal par kaprīzu egoisti, bet es atkal jau nespēju.

Rezumē - man kāds laiks ir jāpaliek pašai ar sevi un jābeidz izmantot citi saviem savtīgajiem nolūkiem.
02.07.2012 00:16 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
saprotu, ka tevtas ir svarigi, bet tu parak daudz uzbazies ar savu milestibu un to es tevi milu . nu gadu vismaz vareji pagaidit!
02.07.2012 00:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits