Baigais sičueišns man

Reitings 33
Reģ: 12.06.2012
labi, nav jau nekāds baigais :D bet nu lieta tāda, ka gāju vienu dienu pa rīgu pāri gājēju pārejai pie origo un man viens ārzemnieks (beļģis) pienāk klāt ar jautājumu - kur šeit ir mobilo telefonu veikals. visu pastāstīju, eju tālāk uz rimčiku a viņš itkā uz stacijas pusi. eju, eju, pēkšņi no muguras atkal viņš pienāk un sāk jautāt, vai esmu studente, ka man ir ļoti laba angļu valoda un ka viņam pieder pāris intereneta mājaslapas kurām viņš meklē ''freelance writers'', kuriem viņš arī maksātu. It kā tāds uzticams izskatījās, pastāstīja arī apr ko tās mājaslapas, pajautāja man kkādus jautājumus. Bet tad sākās teksti - nu jā, un atd avrētu kkad pēc nedēļas sazvanīties, satikties uz vīna glāzi vai akfiju, pārrunāt tās rakstīšanas lietas, iedotu tev arī pāris ātros uzdevumiņus, lai redzētu, vai tiktu galā ar to rakstīšanu. Bet nu grūti jau nejaukt ''business with pleasure'', kad iet runa par tik skaistu sievieti, un tu tik clever and cute un tādā garā''. Tad jau sapratu, ka nebūs tik tīrs tas viss. Tajā pašā vakarā zvana ar tekstu - vai negribu aiziet pie viņā uz vīna glāzi, ja man nav plānu šim vakaram. Un es jau tāda kautrīga meitene, grūti pa taisno pajautāt, vai tik viņš te ''jokus'' neplēš un pārāk nav ar to ''pleasure'' aizrāvies savās domās. Jāņu dienā arī rakstīja un prasīja, kad tiksimies, bet man apr laimi telefons noslīmka un saruna tur pārtrūka, bet šodien nopirku jaunu telefonu un karti atguvu un no viņa jau zvans - kad tad varam tikties, pārrunāt to rakstīšanu un vēl šo to.
Tagad man nemierīga sirds. Naudiņu nopelnīt kkādu es labprāt gribētu, bet kad šitādi citi teksti nāk laukā es vairs neuzticos + esmu saskatījusies filmas par human trafficking, kas vēl jo vairāk liek šaubīties par visu šo lietu.
Nu tad meitenes, vrb šis ir kkāds variants, kad vecis uzdodas par kkio, apstaigā rīgu meklējot meitenes, kuras nolaupīt un un pārdot sex slavery, un kādai no jums arī tagad pa pēdām min? Vai arī, ko jūs darītu manā vietā? (P.S. neaizmirstam faktu, ka esmu bezgala kautrīga un baidos pa tiešo mest atmaskojošos jautājumus)
25.06.2012 14:53 |

Reitings 33
Reģ: 12.06.2012
aizsutiju, ka paldies par piedāvājumu, bet es atteikšos.
Paldies, diskusija no manas puses slēgta, negāciju deva vienai dienai saņemta :)
25.06.2012 15:34 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Kautkur netā lasīju, ka tagad ārzemnieki uzdodas par biznesmeņiem, jo meitenes uz (sex)tūristiem neuzķeras, kautkā tā..
Paziņa, arī bij satikusi kādu ārzemnieku,kurš "biznesa darīšanās" rīgā bij, nez ko sasolīja un vairs no viņa neko nav dzirdējusi
25.06.2012 15:37 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Man jau liekas, ka, kamēr džeks roķeles nepalaiž un nemētājas ar tiešiem mājieniem, var mēģināt komunicēt. Jā, es esmu riska cienītāja, esmu.
Ietu kaut tādēļ, lai savas angļu mēles spējas uzlabotu. :)
25.06.2012 15:54 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es jau nu neticētu nevienam tā ārzemnieka vārdam, turklāt, ja tur arī ir kāds darbiņš, tad nu ne pa visam tīrs. Un 100%, ka viņš cer un bezmaksas prieciņu.
Neviens LV manis satiktais ārzemnieks nav bijis tas svētais, kultūrā ieinteresētais :D
25.06.2012 16:03 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
priori - nu kāda kuram tā pieredze :) esmu gana bieži patiešām vnk tūristiem apstāstījusi ceļu līdz kādam muzejam vai kam citam :D savlaik piepalīdzēju draudzenei tīrīt logus kkādā būvobjektā, ieradās spāņu arhitekts un prasīja, kurš māk angliski. tā nu es vnk aizdevos līdzi (latviešu celtnieciņi palika ļoti apmulsuši par tādu pārgalvību :D ) un dabūju labu, ienesīgu haltūru uz pāris dienām :D kā arī pazīstu pāris ārzemniekus, kas patiešām strādā rīgā ..
bet nu šis patiešām nebūs tas gadījums :D
25.06.2012 16:09 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Tas ir triks, ko izmanto ne tikai ārzemnieki...
Man viens latvietis ( tagad mans vīrs) arī sākumā piedāvāja interesantu projektu, kas tā arī nekad nerealizējās. Un īstenībā tā ir laba ideja, manuprāt, jo var izvērtēt ne tikai meitenes ārieni, bet arī intelektuālās spējas, idejas.

Klausi savai intuīcijai, ja tā Tev saka, ka satikties un uzzināt ko vairāk vajag, ej, ja- nē, nē!
25.06.2012 16:11 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Es neietu kaut vai tādēļ, ka man šķiet truli teksti par skaisto un jauko sievieti. Feministe manī vispār tādam gribētu pa seju gāzt, jo darba attiecības ir darba attiecības, ja gribi uz randiņu, tad vari mētāties ar komplimentiem, nevis piedāvājot darbu. Vīrietim viņš tātad, neko nepiedāvātu, jo tas ir vīrietis un neaicinātu iedzert vīna glāzi? Nu fuj, vārdu sakot.
Pie tam smieklīgi taču, ja piedāvātu darbu, vai tad zvanītos? Nē. Piezvanītu vienu reizi, un ja tu neatzvanītu, tad vairs neliktos ne zinis.
25.06.2012 16:17 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Es jau sen domāju,ka vienīgie ārzemju tūristi,kuri uz LV brauc kultūru baudīt ir tās pensionāru grupas.Visi pārējie brauc lētās meitenes koļīt,katru reizi izdomājot aizvien stulbākus uzrunu tekstus.Man liekas,ka te jau no paša sākuma bija skaidrs,kāds ir patiesais mērķis.Īstie darba devēji šādi darba piedāvājumus neizsaka.
25.06.2012 16:24 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
jau pirmais, kas liek domāt ka vinjs vnk meklē meiteniites savam priekam ir tas, ka vinjs iet klāt uz ielas meitenem un prasa par tel veikaliem vai ko vinjs tur jautata, neatceros, bet nu kāda starpiba :D neviens nromals ''biznesmenis'' taa nedaris un veel jo vairak pēc tam neskries pakalj ar darba piedāvājumiem :D un ja arii aizskrietu tad sarunaatu vietu un laiku kur tikties un līdz tam laikam liktu mieru. te tak vnk acīs duras, ka sītas kkads nolādētais sekss turists LV :D akdievs ar kādiem man un manaam draudzeneem jautājumiem vinji nākusi klāt - kur kāda laba viesnica, lur tas kur šitas un beigas visi tādi aizdomiigie biznesmenji kam kkas pieder utt. :D tikai nez kapec ložņa pa kkādiem parkiem piepi*as kkādam meitenem un pie tam ar kkādiem fake d&g pulkstenjiem :D
un vinji visi ir tik uzbāzīgi ka šausmas, es vienreiz iedevu vienam kkādam Itālim kluba pilniiga pālii nr. nu bāc vinjs man tak 5 x stundaa zvanijas vislaik kkur piedavaja iet :D Un beigas kad neceelu es nemeloju vinjs man no kādiem 6 nepaziistamiem nr centas sazvanit!!! no saakuma es vinjam neceļu, pēc tam zvana svess nr. paceļu vienreiz bāc vinjs kko atšuju ottreeiz neceļu jau abus nr., tad jau no 3sa zvana :D nu vnk psc es vnk nožēloju ka es vsp devu kkādu nr. :D
25.06.2012 16:26 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kur var tik stulbi ticēt tādiem veča tekstiem!
25.06.2012 22:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits