Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Salauztas sirds recepte

 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
Tas, ko vēlos Jums teikt, ir sieviešu dzīves klasika. Viņš aizgāja pie citas. „Vaina nav Tevī, Tu pat esi labāka par viņu, sirdij nepavēlēsi, man nav klikšķa, bet Tu esi kolosāla!”

Mans stāsts iesākās internetā, portālā otrapuse.lv, tur biju pavadījusi dažus visai nelietderīgus mēnešus, atbildot uz bieži vien sev nemaz neinteresējošām vēstulēm. Savu anketu aizpildu parasti ar humora devu, esmu gatava jauniem iespaidiem, attiecībām un arī meklēju savu „klikšķi”. Kādu reizi, darbā, nakts maiņā, izlēmu novērsties no skatīšanās monitoros un pievērsos atkal savām medībām, izlēmu, ka jāķeras pašai vērsim pie ragiem un atradu, vīrietis visai izskatīgs, vecums 32, armija, Afganistāna, tas manī izraisīja interesi un nolēmu cept augšā pirmo muļķīgo domu, pajautājot, vai arī tagad viņš tur šobrīd atrodas. Atbildi saņēmu pēc dažām dienām, apstiprinošu un tad vēl vienu vēstuli, vai viņš man gadījumā nav par vecu, lai arī viņam patīkot mans humors, kas laikam laužas ārā no manas anketas, varu piebilst, ka tad man bija tikko palikuši 23 gadi. Vārds pa vārdam, tā viss sākās, garas vēstules, sarakstīšanās līdz agrai rīta stundai, smiekli, privātā dzīve, nākotnes sapņi, dvēseļu radinieki, līdz viņa atbraukšanai uz Latviju bija palicis mēnesis. Uzzināju, ka viņam Latvijā bijušas attiecības, kuras pajukušas, jo sieviete nekādīgi nav spējusi izšķirties no bijušā vīra, pirms došanās misijā viņi abi pašķīrās, vēlāk, kad viņš vēlējies atgriezties, viņa nav gribējusi, abi ik pa laikam sazinājušies, viņš izstāstīja par mani, ka viņu kāda gaida. Pats nosauca viņu par suni uz siena kaudzes, pašai nevajag un citiem nedod. Un jā, es tiešām jau gaidīju, es uzturēju viņam možu garu, vēlmi atgriezties, plānojām kopīgos randiņus, tikšanās reizes, pat viņa sagaidīšanas plāni ietilpa jau manā pārziņā, viss bija izplānots līdz sīkumiem. Man bija ik rīta sms, vakara zvani, viss kā pēc pulksteņa, tad spontānas, mīļas īsziņas, tā bija mana paradīze. Un tā diena tuvojās, kleita iepirkta, mašīna gatava, māja izspodrināta, supervakariņas praktiski jau pagatavotas, atlika tikai aizbraukt viņam pakaļ uz bāzi, lai pirmo reizi satiktu, kājas trīcēja, sirds dauzījās. Un tad es viņu ieraudzīju, mēs pavadījām kopīgus brīžus, viņam patika kā es gatavoju, mums bija daudz kā kopīga, nenoliegšu, arī lielisks sekss, omītes parasti saka, ka jāprot cept kotletes un, lai ar seksuālajām attiecībām viss ir kārtībā, tad vīrietis būs apmierināts, laikam tā tomēr nav taisnība. Mēs abi bijām mīļuma iemiesojumi, centos pielāgoties, nebija strīdu, viss bija skaisti, plānojām kopīgus Līgo, saņēmu no viņa solījumu atbraukt, lai svinētu kopā ar manu ģimeni. Tas bija ceturtdienas vakars, es biju slima un man bija jāpārceļas uz citu dzīvokli, kopš dienas, kad viņš aizbrauca, es cīnījos ar vēlmi doties pie viņa, tā nakts man bija gara, bezmiega pilna. Dienu pirms Līgo man bija uz jaunajām mājām jāpārved mantas, saņēmu sms, ka viņš pie manis uz Līgo nebūs, vēlāk zvans, ka, lai piedodu, viņa ir atgriezusies, viņi mīl viens otru, grib precēties. Tas viss notika ceturtdienas naktī, intuīcija laikam, es jutu, ka man bija tovakar jādodas pie viņa..
Tas, ka esmu izmisusi, ir maigi teikts, vienu dienu Tu cilvēku pazīsti, otrā dienā Tu nesaproti, kas ar viņu ir noticis, es braucu pie viņa, mums atkal viss bija lieliski, bet viņam neesot „klikšķa”, mums esot tikai kaisle, viņš grib nokārtot savu dzīvi un tāpēc izvēlās pārbaudītas vērtības, baidās, ka ar mani var nekas nesanākt. Vai viņš baidās no pazaudēta laika, no tā, ka tagad negribēšu bērnus? Es nezinu, mēģinu viņu saprast, bet man neizdodas, lasu Afganistānas vēstules, sms, atceros kopīgos brīžus un neko nesaprotu, es mēģinu sevi nevainot, jo visi jau saka, ka tā mēdz notikt, zinu, ka neesmu viņam vienaldzīga, manī vīd doma, ka ir vēl cerība, ka viņš sapratīs, ka viņa apmātība pāries... Tikai vēlējos zināt, kā Jūs tikāt tam pāri, esmu pārliecināta, ka līdzīgi stāsti ir katras sievietes dosjē, zinu, ka zāles pret salauztu sirdi nav, bet es vēlos atvieglot sāpes, lūdzu, iedodiet man kāds morfija devu ar pasākumiem, ko darīt, kā dzīvot tālāk, ja viss apkārt kliedz un atgādinu par viņu, smaržas, vietas, mašīnas, balsis, teksti, dziesmas, segas, spilveni, trauki, pat eži, galu galā arī darbs, esam attāli kolēģi, atgādina pilnīgi viss, kā lai dzīvo tālāk? Telefons deg rokās, bet es saņemos...
24.06.2012 13:22 |
 
Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
kaa teksts no sieviesha zhurnala,ko raxtiijusi pieredzeejusi zhurnaliste...mans iespaids... northing personal....
24.06.2012 13:30 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Pasmaidīju, kad lasīju, ka Tu esot to cilvēku pazinusi. Nē, internetsarakste, sms un dažas dienas kopā to negarantē:) Sāc ar to, ka izdzēs visas vēstules, sms, viņa numuru, tad raudi, cik vien daudz vari. Nākošajā posmā lutini sevi, ēd to, ko varbūt ne vienmēr sev esi ļāvusi, paceļo, ja finanses atļauj, nopērc sev jaunu kleitu, kurai Tavā skapī nav piemērotu apavu, lai pēc dažām dienām dotos meklēt arī tos.
Un tad novēli viņam veiksmi ar to sievieti, jo Tevi gaida kas labāks!
Iepazīšanās internetā nav tikai anketas izveidošana un vēstuļu rakstīšana, ir jāprot vārdus uztvert vienkāršāk.
24.06.2012 13:30 |
 
Reitings 20
Reģ: 23.06.2012
Man arī vienu brīdi bija vecāks draugs, par veseliem 7 gadiem. Un lai gan mums arī, manuprāt, sekss bija lielisks utt, es kaut kā iekšienē jutu, ka ilgi nebūsim kopā, jo es arī tieši iedomājos par bērniem - ka es tos tagad negribēšu, bet viņam drīz jau 30 un viņš noteikti jau sāk domāt par ģimenes dzīvi utt. Un tā arī notika, viņš aizgāja. Bet kaut kas ir līdzīgs ar Tevi, jo viņam arī bija bijusī meitene, viņa vecumā, kura viņu pameta. Un lai gan viņš pats tā neteica, domāju, ka viņš vienkārši nespēja viņu aizmirst.. Tajā brīdī man tomēr arī bija grūti, bet tā kā diez ko ilgi kopā nebijām, lai vismaz aizmirstu to, kas bijis, aizbraucu pie radiniekiem, labi pavadīju laiku un kad atbraucu, viss jau bija +/- kārtībā. Pats galvenais, nebūt šādos brīžos vienai.


UN- par to, ka viss atgādina... Man tā bija ar vienu citu puisi.. Visur kur gāja, atmiņas par viņu, utt. Domāju, ka tas nekad nepāries. Bet pārgāja :) Un kas palīdzēja? - Laiks, laiks un laiks.. un nekas cits.
Tagad man šīs lietas ne sū*da vairs par viņu neatgādina.
Jā, bija brīži kad neizturēju un rakstīju sms, bet tas jau pie lietas.. Kam negadās un katrs jau mācās no savām kļūdām.

Veiksmi :)
24.06.2012 13:39 |
 
Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Viņš vnk papriecājās un tad atgriezās realitātē pie tā, kas pašam ir svarīgāks. Nekad nevajag līst pa vidu citās attiecībās, kas nav beigušas vai pa pusei beigušās, vai uz laiku beigušās, vai vienpusēji itkā beigušās. Labāk, ka tas viss atsākās viņiem jau tagad nevis tad, kad tev jau būtu viņa bērns vai apprecētos un viņš visu dzīvi ietu pa kreisi. Samierinies. Recepte pret salauztu sirdi? Kā nu kuram. Dažreiz vnk palīdz jauna aizraušanās, bet dažreiz laiks saliek pats visu pa plauktiņiem.
24.06.2012 13:41 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
expedition :D man pašai ar tā sāka likties :D :D patīk rakstīt, tāpēc savu sāpi izliku uz papīra, cerēju, ka paliks vieglāk
24.06.2012 13:41 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
khmm, bet viņš teica, ka viss ir beidzies... es nelīdu un nelīstu, ja viss nebūtu beidzies...
24.06.2012 13:42 |
 
Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Bet tu taču pati tagad redzi un saproti, ka nebija beidzies un netaisās beigties.
24.06.2012 13:44 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
khmm, es saprotu, ka sunim uz siena kaudzes pēkšņi kkas ienāca galviņā... netīrais darbiņš padarīts, var taču savākt atpakaļ apmierinātu vīrieti nevis stresainu kamoliti no Afganistānas, kuram vajag daudz uzmanības... :P
24.06.2012 13:47 |
 
Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
otrapuse.lv portaala reklama ?;)
24.06.2012 13:50 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
dmitris ne nee.. :D es nepadomaaju, ka vajadzeetu saita nosaukumu aizstaat.. slikta reklaama, ja beigaas ir salauztas sirdis , Tev taa neshkjiet, vai arii laba reklaama mazohistiem
24.06.2012 13:52 |
 
Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Jā, suns uz siena kaudzes vienmēr parādīs uz ko ir spējīgs kaut pašapliecināšanās pēc. Pie tam, cik es zinu, tad otrāousē lv tieši vairāk tusē aizņemtie un meklē izklaides tikai. Neatceros, kur es to par šo portālu lasīju. Bet atceros, ka tur nav ko darīt. Varu uzrakstīt arī savu gadījumu. Vienā vēlā vakarā man atnāca sms no nepazīstama numura, rakstītājs bija džeks, kas bija nolēmis pielikt punktu savām attiecībām. uzreiz sapratu, ka tas nav stāsts par mani un manām labajām attiecībām. sms bija gara, viņš tur viņai vēlēja veiksmes, paskaidroja kas un kā, kāpēc visam itkā beigas un beigās pierakstīja, ka, ja viņai tomēr kādreiz ko vajadzēs, tad lai uzmeklē viņu. viņš nekad viņai neatteikšot. un galā bučiņas. Es nopriecājos, ka nepazīstu tādu idiotu. Bet secinājums bija tikai viens - tā beidzot savas attiecības bija pilnīgi skaidrs, ka viņš jau ir totāli sabojājis savas nākamās vēl nesākušās attiecības uz visiem laikiem. Pēc textiem bija saprotams, ka tas skuķis noteikti ar laiku uzradīsies un maisīs gaisu. Vīrieši daudzi paši ir lupatas, kas punkta vietā ieliek daudzpunktu. un ir tādas, kas to daudzpunktu visu dzīvi mēdz izmantot un bojāt dzīvi gan tam idiotam, gan viņa jaunajai draudzenei.
24.06.2012 13:59 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
khmm, Tu esi ļoti racionāli piegājusi šai lietai un paldies Tev par to, man te ir daudz viedokļu, nezinu, kurš ir pareizākais, laikam jātiek ar savu galvu kārtībā.. un jā, arī man ir piedāvāta palīdzība, draudzīgas attiecības un bučiņas... sviests konkrēts...
24.06.2012 14:02 |
 
10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Manuprāt tu esi pārāk naiva
24.06.2012 14:36 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
sammia_ ... jo????? Es ticēju, ka mums ir skaistas attiecības..? nez vai tas norāda uz naivumu, kad nav nekādu pazīmju, ka tulīt iestāsies krahs..
24.06.2012 14:37 |
 
Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Nūūūū. Izraudi to visu un meklē attiecības savādāk, nevis internetā. Es zinu pāris veiksmīgus stāstus par iepazīšanos internetā, bet to ir mazāk kā tie neveiksmīgie. Pati arī esmu iepazinusies, viens no viņiem nedaudz sāpināja, bet vai tas ko maina?
Kas mūs nenogalina, padara stiprākus.
Vispār labāk dzīvo sev. Jauna meitene esi un vnk bijis izsapņojusi savu lielo sapni par mīlestību. Diemžēl tas bija tikai sapnis un tev nu ir jāpamostās, gribi to vai nē...
24.06.2012 14:49 |
 
10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Es īsti nesapratu vai tas vīrietis ir no Latvijas vai no Afganistānas. Lai vai kā Nevajag ticēt visam ko saka, tas ka raksta mīlas sms cik tu skaista, cik tu mīla vēl nenozīmē tas ka vinš to saka no sirds. Nedomāju, ka tur gadu starpība pie vainas. Manuprāt vinjam kaut kas nepatika un tāpēc arī teica tev ka precēsies ar to sievieti. Lai vai kā es tev neieteiktu ar vinu pīties. Pirmkārt , tāpēc, ka vinja vecāki tevi var nepienjemt un otkārt tāpēc, ka iespējams, ka vinjam ir jau sieviete kuru jāprec. Šajās valstīs bieži vien vecāki ir tie kas nosaka ar kuru precēsies un ar kuru nē. Es mācos kopā ar vienu sievieti no Afganistānas, tā kā es zinu ko runāju. Ja negribi visu dzīvi raudāt tad aizmirsti par vinju, kamēr vēl nav iekritis sirsninā tik loti ka nespēj nedomāt par vinju.
24.06.2012 14:51 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
Meitene ar kristāla kurpīti, par sapni Tev ir taisnība, žēl, ka sapni būvējām divatā, bet man vienai tas ir jānojauc.. ne jau es pati savā galvā biju izfantazējusi to visu, tas notika kopā, tāpēc jau ir tik sāpīgi, par tukšajiem vārdiem, kuriem nākotnē vairs nav nekāda seguma
24.06.2012 14:55 |
 
10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Internets nav tā īstā vieta kur iepazīties. Es uzskatu ka internetā var iepazīties tikai tādā gadījumā, ja esi noskatījusi puisi kādā klubā vai braucot katru dienu uz skolu redzi vinju autobusā un nav bijis drosmes piejiet vinjam klāt.
Liecies mierā, tu vēl esi jauna un saprotu ka ev gribās kādu blakus. Lauj vinjam iet un izdzēs vinju no savas dzīves.
24.06.2012 14:55 |
 
Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Nevajag visur vainot internetu. Galvenais kādi cilvēki satiekās. Es arī sapazinos jaunībā ar daudziem netā un nekas normāls neveidojās. Bet neatmetu cerības, pieaugu, nobriedu un tagad esmu kopā ar džeku 4 gadus, iepazītu vienā lv iepazīšanās portālā. Un ir zināmi arī vēl daži veiksmes stāsti. Ne visiem ir laiks un vēlēšanās bruģēt ielas, dzīvoties pa krogiem, bāriem, tusiem. Nets ir praktisks iepazīšanās veids darbos aizņemotiem cilvēkiem un arī no lauku pilsētām.
24.06.2012 14:58 |
 
Reitings 14
Reģ: 24.06.2012
sammia_ vai Tu traka neesi, vīrietis, kolēģis no armijas, bija Afganistānā.. nemeklē tur zemtekstus, situācija ir aprakstīta, bijusī atgriezusies un punkts.

khmm, piekrītu Tev, ar citiem sanāk ar citiem nesanāk.. un nets ir tiešām labs veids, ja maz laika un pa klubiem, tusiņiem nevelk...
24.06.2012 15:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits