Meitenes, vai esat kādreiz iedomājušās par to, kā mūsdienās (un vispār) mediji ir izskalojuši mūsu smadzenes? Personīgi mans viedoklis - lai arī kā to negribētos atzīt un stāstīt visiem, ka pieņemu cilvēkus, kādi tie ir, es uzskatu, ka apaļīgās, resnās meitenes vispār nav paredzētas seksam vai lai viņas iekārotu. neiet runa par 5kg vai augumu ar proporcijām. es domāju meitenes ar 10 un vairākiem liekiem kg, kas ir pamanāmi. man tiešām ir izskalotas smadzenes, jo es neuzskatu, ka esot resna spēšu kādu vīrieti ieinteresēt fiziski, bet tikai morāli - jā, mums būs jautri, interesanti, bet kāpēc lai vīrieši gribētu seksu ar mani? manī ir iepotēts uzskats, ka vīriešiem patīk tikai slaidas meitenes. nesaprotu, kā cilvēks var raudzīties uz taukiem vai tiem pieskarties un iekārot, vai arī saukt par sapņu sievieti kādu, kura ir ... lielāka. jā, saprotiet, es arī dzīvē saku, ka viss ir tikai galvā un patiksi vīrietim kāda esi, bet mana zemapziņa tomēr saka ko citu. tas tā, viela pārdomām.. padomājiet, cik briesmīgi stereotipi un uzskati jums ir apakšā zem jūsu viedokļa, ko izsakiet publiski.