man gan šķiet, ka daudzām šeit drusciņ skauž. Man, peimērām, arī skauž, es pat varu atzīties, jo es tagad pat normālu praksi projektu vadībā nevaru atrast (esmu laikām, pati nenormālā), kur nu vēl darbu šajā jomā, jo vajag baigo pieredzi.. :(
Ok, vienīgais, ko nesaprotu , kā var ņemt naudu no vecākiem, bet ja mani vecāki būtu beizie, es ņēmtu. Savulaik ņēmu naudiņu no otrās pusītes un ja būs iespējas un vajadzības, ņemšu arī, kaut gan centīšos vienmēr strādāt pati, arī halturēt.
par tēriņiem, diemžēl, arī man vairākus mēnešus sanācis dzīvot pāri saviem līdzekļiem... tagad baigi mēģinu taupīt.
Par slimībām, man acu pilieni pēc operācijas 50 ls iamzksājuši, tagad speciālie vitamīni ne mazāk par 10 ls, aizgāju pienormāla ārsta bez apdrošināšanas + izmeklējumi, zāles bija krietni pāri simtam pa 1 mēnesi, slimība gan nav sirds slimība un gāju uz ARSu. mammai gan sirds kaite un zāles āgrāk kompensējuši 90 %, tad 50 %, tagad , šķiet, vispār nekompensē, cik saprotu, un ar visiem papildus vitamīniem, izmeklējumism, pa mēnesi sanāk tas pats 100 _ \ +.
Member, man gan šķie, ka tieš'm forši, ka kāda ieliek savus tēriņus, vismaz ir ar ko salīdzināt. Es, piemērām, baigi stresoju, ka man sanācis baigi daudz, ar ārstiem un neparedzētiem izdevumiem (ja kas, "vzatka" ārstiem + ārstēšana mazai ķirurģiskai darbībai, ne operācijai izmaksāja 350 ls :( ). Tāpēc var cepties par jebko, tikai ne par slīmībām :(
Par saimnieciskām precem - man pat vija mēneši, kad bija ap 5 ls sanācis - kāds uneversālais mazgāšanas līdzeklis, tualetes papīrs un viss, bet tas jau kā kurām un kā kurā mēnesī, nav jau tā, ka ja cilvēks tērē vidēji, pieņemsim, 30 ls, tad arī katru mēnesi 30 ls ariet, nevis vienā 10 ls, otrā 40ls :)