Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

feng shui

Reitings 60
Reģ: 29.01.2009
sveikas, pedejaa laika esmu shausmigi negatiiva, slinka, nervoza...utt. man ieteica attirit savu dzivojamo istabu un ievietot tajaa FENG SHUI. es isti nezinu, kas tas ir?
16.06.2012 12:56 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Novietot istabā? Tu pareizi saprati?
Fen sui ir filozofijas, skatījuma uz pasauli veids. Kas attiecināms uz istabu, Tu vari iekārtot istabu pēc fen sui pricipiem Tas nav nekas tāds konkrēts, kā lieta.
Bet, lai sistēmu izprastu, ir jāizzin tā.
Pirms pāris gadiem bija modes lieta, ir jau gatavi raksti un norādījumi dzīvesvietas iekārtošanai. Atliek tikai pameklēt internetā.
16.06.2012 13:03 |

Reitings 701
Feng Shui ir laba lieta, pati censos dziivot pec feng sui.:) Ta ir kiniesu ticiba/zinatne vai kkas tml. Palasit var google, bet ta vis pamata ir radit harmoniju un pozitivu energiju sev apkart.
1. ko tu vari izdarit jau ir parkartot maju. Piemeram, gulamistabai vislabak ir but zila vai zala krasa. Ja gulamistaba atrodas spogulis, tad tam labak jabut apklatam. Gulta nedrikst but preti durvim, nedrikst but augiem ar asam lapam. Ari viesistaba nedrikst but augi ar asam lapam, vispar visas lietas, kas ir asas un ar asiem sturiem rada negativu energiju un aizdzen pozitivo. Lustras ari nedrikst but ar spicumiem, jo tad sapesot galva. Tualetes podam vienmer ir jabut aizvertam. Nedrikst maja but mirusi augi, piem kaltetas rozes. Virtuves galdam vislabak but apalam. Uz galda parasti vajadzetu stavet vismaz vienam abolam. pie izejas durvim/ koridori varr piekarinat veja zvaninus. Nu karoc tur daudz un dikti. Bet ja sakartosi maju pec Feng Sui, tiesam jutisi, ka majas ir miers un harmonija, un garstavoklis bus labs.:)lai veicas:)
16.06.2012 13:09 |

Reitings 60
sveika, womankind!!!!!
Tu varetu man sikak pastastit, vai varbut iedot kadu lapu, kur palasit!
liels paldies!
16.06.2012 13:10 |

Reitings 60
amelle, liels paldies, man drebulji, patikami, izgaja cauri, kad lasiju tavu vestuliti! cik patikami, esmu sajusmaa, velos visu parkartot!
busu pateiciga, ja dosiet vel visadus padomus, jo es tiesam nezinu neko! un man pie sienas gulamistabaa ir spogulis, gulta atrodas pretii durviim, tatad tas neder! paldiessssssssss!!!!!
16.06.2012 13:13 |

Reitings 701
raksti googlee fen sui un gatavs. es isti nezinu vai tas ir feng sui vai fen sui :D
16.06.2012 13:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits