Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Zivju zupa

 
Reitings 8
Reģ: 24.08.2009
Sveikas!
Ir palikusi laša galva un mugura, lūdzu iesakiet receptes zupai!
16.06.2012 11:47 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Var taisīt parasto uhu, izvāra laškaulus un galvu, pievieno kartupeļus, apceptos burkānus, sīpolus un beigās neaizmirst zaļos lociņus un dilles.

Var taisīt bišķ smakāku variantu ar garnelēm.

Galvenais, kad galva un kauli iz izvārījušies, izņemt tos ārā, noskrbuināt gaļu, pēc tam, kad zupa ir gatava gaļiņu salikt atpakaļ, kaulus izmest.
16.06.2012 12:38 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Izvāri ūdenī laša galvu un muguru kā arī vārītus kartupeļus sagrieztus gabaliņos un puķkāpostu!Kādas 30-40min.
Pēc tam zivs buljonu nokās citā katliņā. No zivs pusfabrikāties atdali zivs gaļu un ieliec katliņā kur atrodas buljons,kartupeļi un puķkāposti. Ko nevajadzēs no zivs vairāk,met laukā.
Tālāk buljonam pievieno pienu vai saldo krējumu, un kausēto sieru, kā arī dilles vai lokus!Mazliet sāls,pipari un uz uguns maisot vēl ,mazliet pavāri. Vari pasniegt ar baltmaizes grauzdinjiem!
16.06.2012 12:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits