Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nespēju rast risinājumu

Reitings 17
Reģ: 30.04.2012
Nezinu ko lai dara.. tāpēc iedomājos izklāstīt savu problēmu šeti, ar mērķi, dzirdēt reālus iedarbīgus padomus.
Runa ir par mana drauga bijušo draudzeni. Esmu ar savu draugu jau pietiekami ilgi kopā, lai zinātu ka viens otram esam uzticīgi. Bet problēma ka viņa bijusi draudzene ar kuru nodraudzējās ilgi.. pati vinju pameta, un tagad pēc ilga laika neliek vienkārši mierā, sūta man caur fake profiliem vēstules, visādus iemeslus lai es viņu pamestu, bet pret mani izturās ļoti mīļi.. atrod iemeslus lai atkal atbrauktu pie mums. Pat ierodās mūsu rīkotajās ballītēs, ar aizbildumiem ka vinjai esot tur draugi. Un vienkārši bez nekāda kauna sajūtas tur arī atrodas, un grib man uzmesties par baigāko draudzeni. Nesaprotu ko lai dara, zinu ka bija baigā mīlestība vinjiem.. bet pēc drauga sacītā saprotu ka negrib vinju redzēt, un kas bijis bijis. Nesaprotu kā lai atšujas no viņas?
12.06.2012 19:30 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Bloķēt nr, sūdzēt dr.lv tautas policijai, bloķēt sociālajos tīklos, nekad neaicināt uz ballītēm, draugiem, kuri tiek aicināti, piekodināt, ka tikai un vienīgi otrās pusītes nāk līdzi, utt.. Vienkārši atslēgt jebkādu kontaktu un tīri vienkārši laist gar ausi to visu fufeli. Pati aizgāja, pati vainīga, turklāt, ja draugs nevēlas viņu redzēt, tad izdarīt visu, ko minēju, nebūtu nekādu problēmu.
12.06.2012 19:33 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Vislabākais variants - pateikt savam vīrietim, ka ja jau viņš arī nevēlas viņu redzēt(tad jau tik veikla viņa nemaz nav), Tevi arī viņas klātbūtne nepatīkami satrauc un lai tiek ar to galā. Viss. Otrs variants - tiešā tekstā pateikt - nerādies manā un manu attiecību tuvumā. Ja vēlreiz redzēšu, nožēlosi. Un ja parādās, tad liec viņai to nožēlot. Pat vismaigākajā mīļumiņā taču dus aizmigusi kucīte, kad nelūgtā dāmīte parādās, modini viņu augšā!
12.06.2012 21:34 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Man bija līdzīgi, viena meitene man arī par tādu draudzeni uzmetās, ka tik turies, kā izrādās, man aiz muguras ap manu vīrieti riņķoja. Es viņai visu, ko domāju skaidrā tekstā pateicu. Līdz šim brīdim ir klusums. Pasaki viņai, ka tu neesi muļķe, nerunā ar viņu, ignorē.
12.06.2012 21:39 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Norīko kādu čali, kas viņai piesit kanti un savaldzina, tad tavu draugu aizmirsīs.
12.06.2012 23:13 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Nesaprotu, kur īsti problēma? Tev mute nav? Es sen jau tās aitas visos man zināmos lamuvārdos būtu nolamājusi!
12.06.2012 23:21 |

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Pasaki vinai, ka vina nav slikts cilveks, bet vina ir tava drauga bijusii un tavs draugs nevelas uzturet ar vinu kontaktus un nevelas redzet vinu kopa ar tevi un tu vina lemumu respekte.
12.06.2012 23:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits