Dusma, dusma, niknums, vēl lielāka dusma.
Manam kompītim laikam ir gadi 6. Darbojas ciešami, bet nu varēja būt labāk.
Uz C diska atrodas pilnīgi nekas cits kā tikai programmas. Es jau tikko izdzēsu uTorrent, Photofiltre programmu, kas aizņēma tos nelaimīgos ~20 mb. Vairs man dzēst nav ko! Jo tad es palieku vai nu bez skaipa, vai bez antivīrusa, vai winampa. Ko, pie velna darīt?! Neko kačājusi jaunu neesmu. Man pirms nepilna pusgada pārinstalēja pc. Cerēju, ka ies raitāk, bet iet vēl sliktāk, man šķiet, jo viss ir pārbāzts un brīvi ir tikai 5 mega baiti! (!!!!!!!!!)... smieties vai raudāt?
Nu jā, agrāk man bija XP, bija vēl gigabaitīgais Photoshop uzinstalēts, vēl šis tas... bet tagad visu aprij tas 7.windows!
Es pat nevaru atvērt bildes, kas atrodas piespraužamajā ārējā HDD, jo redz man rāda, ka disc full, nav vietas, blā blā blāa!!!!!!
Sakiet, lūdzu, ko, nolādēts, man iesākt?? Man vnk raudiens tagad nāk, jo man atsūtīja ideālās bildes un es pat apskatīt nevaru ,jo rāda paziņojumus, ka viss pilns un kompis tūlīt uzies gaisā (netiešā nozīmē).....
lūdzu kaut ko iesakiet, ko es varētu tagad izdarīt, varbūt kaut kur kaut ko padzēst... es nezinu....