Ļoti koncentrējas uz sevi!

Reitings 213
Reģ: 26.10.2011
Aizdomājos par savu māsīcu un tāda tipa meitenēm.
Mana māsīca ir jauna 23 gadi, viņa ļoti sevi kopj, strādā vidēju darbu par biroja administratori, algu notērē apģērbā, kurpēs, rotās, skaistumkopšanā utt, mācās augstskolā, nav aprobežota muļķe, normāla meitene. Bet tā aizraušanās ar sevi, tā sevis mīlēšana un kopšana, daudz kleitu un kurpju. Kur viņa nonāks? Puiša viņai nav, nav arī vieglas uzvedības meitene. Kur tādas sievietes, kas ļoti koncentrējas uz sevi, savu izskatu nonāk? Viņa nav tukšs cilvēks, bet tā interese par sevi, cits to naudu krāj savam dzīvoklim, automašīnai, bet viņa pērk apģērbu un kurpes.
11.06.2012 17:30 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Neizlasīju sākumā, ka runā tomēr par sevi. Nu nesatraucies, Tu esi vēl jauna. Rūpes par sevi nav nekas slikts. Gan uzradīsies arī vīrieties, mašīna un viss pārējais. Protams, nebūtu jau slikti ieguldīt naudu nākotnē-dzīvoklim, mašīnai, bet par sevi varu teikt, ka neprotu krāt un man neizdotos sakrāt tik daudz naudas un kredītu parādos slīkt netaisos. Es arī laikam esmu diezgan koncentrēta uz sevi, bet es par to īpaši nesatraucos, jo gan jau ar laiku manas prioritātes un domāšana mainīsies. es ceru :D
11.06.2012 18:56 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nezinu, es tomēŗ kaut ko mainītu. Man neliekas, ka tas ir super pozitīvi tas, ka meitene visu savu algu notriec šmotkās un turpināt tā dzīvot, jo tas ir normāli. Nesaku, ka vispār nav jāpērk drēbes, bet tomēŗ kaut vai pa mēnesi 20ls atliktu kaut kam pakrāt, kaut vai tehnikai, nu kam tādam, kas ir paliekošāka vērtība, jo neticu, ka katru mēnesi vajag pirkt jaunas kurpes, n-tos apģērba gabalus. Vel stulbāk ir tas, ja nopirkto lietu nemaz neizmanto un pērk pirkšanas pērc.. nu es nevaru tā pa kreisi un pa labi metāties ar naudu
11.06.2012 19:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tiger-es pilniigi piekriitu-ta ir apsestiiba!Es noteikti mainiitu kaut ko,bet runaajot tiesi ,vai dabuus savu iisto viirieti?-ir dazaadi viiriesi!Noteikti daudziem nepatiks taada izskeerdiiga toposaa sieva,daudziem buus vienalga,ja neteerees vinu naudu:D!Katrai sievietei ir "vinas viirietis"-zvaigznees ierakstiits!:)
11.06.2012 19:11 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Kad sākšu strādāt, man arī būs pilns skapis ar drēbēm, ja varēšu to atļauties, ja mēneša beigās no iepriekšējās algas būs palikusi naudiņa. Kāpēc nē?
Nedomāju, ka, ja tagad rausies melnās miesās darbā un staigāsi katru dienu vienās drēbēs, iespējams vēl neizgulējusies utt, atradīsi savu vīrieti. Kāda iespēja? Varbūt tās paziņas, kas nepievērš uzmanību savam izskatam, tādas ir palikušas pēc tā, kad atrada savu mīļoto - nav tak vairs jāizskatās perfekti, jo vīrietis blakus jau ir, var domāt vairāk par karjeru. (Lai gan es neatbalstu tās meitenes/sievietes, kas, esot ar kādu kopā, vai pēc kāzām sāk mazāk uzmanības pievērst savam izskatam. Neviena tak negrib satikties ar skaistuli, bet pēc 5gadiem dzīvot ar vīrieti, kam alus vēders tik liels, ka pēdas neredzās).
Vārdu sakot - es uzskatu, ka ir labi rūpēties un lutināt sevi, ja var to atļauties.
11.06.2012 19:25 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man personīgi vienīgais, kas liek pārdzīvot ir tas, ka es nestrādāju to ko vēlos, un neesmu pilnīgi patstāvīga, bet tajā pašā laikā, es nevēlos dzīvot komunālā dzīvoklī ar tualeti kāpņutelpā un atdot visu naudu, lai tikai būtu apziņa, ka es esmu izdzīvotāja. Man arī sanāk, ka daļu naudas es iztērēju drēbēs un kurpēs, kā arī es nedaudz uzkrāju, katru mēnesi noskaita automātiski noteiktu naudas summu, zinu ja man būtu lielāka alga, tad varētu krāt vairāk. Galvenais nepalikt trulai ar visām tām mantām, pērc lai labi izskatītos, bet nepadari to par vienīgo savas dzīves interesi. Visu vajag ar mēru!
11.06.2012 19:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cupcake2-izkatiities labi var tacu arii ar tuksaaku skapi!Galvenais tacu ,kaa saliek taas dreebes kopaa!?Taa visa kompoziicija ,kaa cilveeks izskataas!Es domaaju ,ka tas skapis var buut pilns ,vai mazak pilns-tam nav nekaada sakara ar to -buus ,vai nebuus viirietis!:)
11.06.2012 19:32 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Es arī uzskatu, ka tas nav nekas slikts. Es arī lielāko daļu naudas izlieku savā izskatā... Man mašīna ir, bet, ja pašai būtu jākrāj un jāpērk, tad nebūtu :D Es neprotu naudu krāt. Bet tam visam tiešām nav nekāda sakara ar to, vai Tev būs vīrietis pie sāniem vai nē... viss vēl priekšā.
11.06.2012 20:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits