Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Stipru sieviesu vajiba!!!

Reitings 172
Reģ: 22.02.2012
Katrs mes sakam no nulles savu dzivi! Nav svarigi piedzimsti ar milionu Tu kabata vai ari ne. Tie visi mums dzive ir bonusi.Ka jau saka galvenais tomer ir Cilveks.Ejam savu celu,lai sasniegtu dzive kko vai ari vismaz butu iespeja pabarot savu dzimeni. Ja,celi var but dazadi,bet tie nav musu,vini ir svesi.
Nu ir pienacis ilgi gaiditais 21.gs... Kad visi sie stereotipi ir kakim zem astes. Pat cilveku un dzives vertibas tiek izkertas ta itka tam butu 90% atlaide. Un no ka tas sastav? Ha,,,par to pat negribas domat!Isteniba par to varetu diskutet diezgan ilgi,bet ne jau seit esmu si iemesla del,kaut tas ari ir saistits ar to.
Mes sievietes esam tk daudz-tas kuram nacas pieaugt loti agri. Stradat,rupeties un but vairak atbildigam neka musu vienaudzi. Nejau tadel ka tas ir bijis musu merkis,bet ta vienkarsi ir bijis pareizi.Protams labpratak,Tu butu sedejusi ar savam klases biedrenem un runajusi par jaunako modes kliedzienu vai par to ka puisis,kurs ir no vecakajam klasem ir iekeries tevi,pilngi noteikti)))Hehe.
Vai tas nebutu bijis jauki?
Bet mums ir bijis savs cels,nacies but stipram ,neatkarigam un parliecinatam.No ta nebija atkariga tikai musu nakotne,bet gan mums tuvu un dargu cilveku nakotnes bija no ta atkarigas.Bet tas nav nemaz tik slikti.Ja mums nav to atminu,ka citiem.Briniskie skolas gadi,draugi un puishi! Ja,un? Bet nav par velu kko mainit,veidot jaunu pagatni,jaunu sakumu musu beigam.Un tadu,kurs liks cilvekiem teikt:Uh,vot ta bija sieviete!!!
Un te nu mes esam pec visiem siem gadiem te,ar savam domam ar saviem viedokliem.Pieaugusas.Nobriedusas.Gaidotjaunusjojaunus izaicinajumus.Nepiesatinatas ar lielaku kari sanemt -ovacijas,apbrinu,augstu vertejumu un Varu,,tas aug ar katru dienu un stundu,ja ne pat katru sekundi! Godigi,nezinu ka tas isti saucas,karjeras sieviete,haizivs vai egoistiska persona.Drizak ka tas saucas to cilveku vidu,kuri nav sevi pilnveidojusi,bet ir parak slinki to darit.?.Un viss kas ir vinu spekos tevi nosodit un censties no pjedestala nogast morali? Figa Jums! Ne velti mes esam izgajusas cauri tam visam,vai ne? Mes esam stipras!!!Mes kapjam pa kapnem augstak un augstak,,kada paklup ,aikeras,ja gadas,bet piecelas atkal un iet.Vina tik tiesam iet.Un sho gandarijumu ta vien skiet nekas nespej parspet!Bet visi sini sistema ir baigais caurums.Vieriesi.Nebija tacu jamin ne?
Esmu diezgan daudz pastastijusi par Mums,kas ka ir.Vai drizak ka to redzu es. Noteikti ievilkusi diskusiju,bet ko darit ja rokas Glaze Ar Martini un cigareti zobos jau pirmdienas diena.Un tulit iemesls.Ka jau teici visiem bijis savs stasts,par musu dzivi.Mans nav sini stasta isti butisks,jo butibu no ta gara pentera augsa domaju esat sapratusas.
Te nu es esmu,pec tris gadiem ,Ziemelirija ,ciemos pie bijusha,kurs raisa mani nerealas jutas,kurs sobrid ir aizgajis satikties ar savu tagad esoso meiteni.
Vaiiii....cik gan stulbas medz but tas sieviets. Un galvenais tachu zinaju kur braucu un kada ir situacija. Bet ne,mes sev sievietes iegalvojam ,ka varam but draugi ar bijushajaiem,pat ja ir jutas.Ne suda,es jums teiksu.TAS vnk NAV iespejams! Sadistes? Ja!!! Kadel mes sevi ta mokam?Pats labakais situacija ir tas,ka Man ari ir virietis.Sasodits!Vel stulbak!Ka jau saka sirdi nepiesiesi,ta ies kurp to sauks dvesele.
Un tiesi si iemesla del sobrid stavu vinja virtuve dzeru,pipeju un morali sevi edu nost.
Un kur palika stipra,parliecinata par sevi Sieviete? NAV vinas,viss... juties ka pedejais mesls?un del kaa? Jo redzi divus gadu atpakal izvelejies Karjeru nevis miloto.Nenoverteji vinu,jo svarigak bija sasniegt augstumus un varu ar naudu!Ari paskaidrot es neko nepaskaidroju,jo dalit savu dzivi ar kadu?pfff,nekad! Un atkal 21.gs viens no stulbakajiem stereotipem ,kuri steniba biezak sastopas viriesu starpa))) Un vins pats pagriezas un aizgaja un es vinu pavadiju ar diezgan parliecinatu skatienu:Mani tas neitekme,esmu stipra,,tas ir tikai kaa maza pumpinja,kuru vajadzeja izspiest!Un te nu es ka jau teicu stavu,apdirsusies asti starp kajam piespiedusi,lai tikai redzetu vinu. Protams Lepmnums un rakstura dzelznainiba nav man lavusi pateikt ka ir..Bet zinot vinu,,tas nemaz nebutu pareizi. Ar kadam tiesibam es butu atbraukusi un sajaukusi vina dzivi kajam gaisa? del ,vinas prat ,mirkla iegribam.?Mes tach esam Tikai draugi,chomaki gandriz. Fuck,Tieshi ta!
Ari stiprai sievietei gribas Virieti blakus ar kuru vares but vaja! Te nu vins ir,,itka tuvu bet taja pasa mirkli milioniem km attaluma.Ko man tagad darit? Ka jau neatkarigam sievietem pierasts,pacelt degunu gaisa pasmaidit un novelet visu to labako!
Un vel viens ass duncis sirdi! Bet ziniet kur ir stpru sievieshu pluss shaja situacija? Vinji mus nesalauza! Jaaaa-Mes turpinam iet un vel ar lielaku sparu

Un tad atkal apstajies un nodoma ,vai tas tomer bija ta verts? Laiks radis......

P.S Loti atvainojos par kludam,,,ta nu vins ir!
11.06.2012 17:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits