es izbrīnījos. draudzene man piezvanīja un prasīja vai viņas kolēģe nevar pie manis palikt pa nakti. ja viņa vēl savai draudzenei meklētu naktsmājas, tad vēl tā, taču svešu cilvēku gan nevēlos laist mājās. viņai tā kolēģe jauniņā. pati neko par viņu nezina..viņām ir katru dienu dažādi darba laiki. citreiz ļoti vēlu beidzas darbs. ja jau sākumā saprot,ka nevarēs izbraukāt, tad labāk uzreiz nav pamest darbu un meklēt,kaut ko tuvāk mājām neviss meklēt nakstmājas vienalga kur???alga arī nav tāda,lai pastāvīgi sev īrētu dzīvokli Rīgā. ja zinātu,ka tas ir uz vienu reizi varētu atļaut palikt pa nakti , tomēr man ir sajūta, ka tad pastāvīgi vajadzēs nodrošināt naktsmājas, jo agri vai vēlu pienāks atkal vēlā maiņa. vieglāk ir atteikt nezināmam cilvēkam, taču ja es iepazīšos ar viņu, tad man nākamreiz būs daudz grūtāk pateikt nē. ceru,ka viņa atrada ,kur citur palikt. vispār jau draudzene pati varēja viņu pie sevis atstāt pa nakti,kaut vai uz grīdas uzsedzot ,ko siltinošu,ja ir galīgā bezizeja.
atkal devos pa veikaliem...humpalu un nehumpalu. iztaigāju visas apkārtnes veikalus. jauno drēbju veikalos bieži vien ir vienādi modeļi, taču atšķirās cenas. vienā pa tiem pašiem svārciņiem prasa 7ls, citā 20ls:D uz beigām jau sāka tracināt tā vienveidība. var redzēt,ka visas pērk no vieniem un tiem pašiem piegādātājiem.
es šodien esmu apģērbusies kā saulīte, kā ziediņš pļāvā.
rīt pirmo reizi iešu uz kursiem. redzēs vai man tur patiks , cik labs būs kursu pasniedzējs.