tātad meitenes es vēršos pie Jums pēc padoma!
tātad itkā mans esošais draugs, ir īsts ballīš zvērs tāpat kā es, mēs iepazināmies bārā, bet tajā brīdī kad iepazināmies viņam vēl bija draudzene ar kuru viņam bija nopietnas attiecības jau ilgāk par gadu! mums izveidojās ļoti labs kontakts, mēs satikāmies un izrādījās, ka mums pat ir kopīgi draugi. sākām stāstīt viens otram par savām lietām, dzīvēm, attiecībām u.tt, viņam tolaik bija grūti un es viņam centos palīdzēt tik skaidrībā ar visu kas notiek ar viņa attiecībām tolaikajām. jā viņš izlēma to, ka viņam tas viss ir par smagu ar šo otru sievieti un pameta viņu, un tad jau pēc trīs nedēļām mēs sākām satikties un nolēmām, ka ir jāmēģina, un tā arī mēs pamēģinājām un viss bija ļoti ļoti forši līdz brīdim kā viņš man teica, ka vienu vakaru viņš ieraudzīja savu bijušo cita vīrieša apskāvienos. es saprotu viņš bija dzēris un es tajā brīdī nebiju blakus, bet es nesaprotu kā tā var, ka pēkšņi viņš man sāk apgalvot, ka viņš viņu vēl joprojām mīlot!?
es jau vairāk vai mazāk uzskatu, ka tas varbūt ir bijis tāds kā tā pieradums un, ka vienkārši viņš vēl nav pieradis pie manis. :O
nu jā es neko īsti nesaprotu, paskaidrojumus viņš man ar nekādus nav devis, šobrīd tākā uz brīdi esam pašķīrušies, bet bez paskaidrojumiem. viņš man neatbild, bet es arī īsti neuzmeklēju viņu un necenšos sazināties ar viņu! es gribu lai viņš nāk pie saprāta, ka šī meitene nebūs viņam īstā, jo ja jau viņa atļāvās viņu nokrāpt vairākas reizes!!!
nu jā un stāsts ir tāds, ka es gribu par viņu cīnīties, bet kā, negribu lai īsti sanāk tā, ka skrienu viņam pakaļ!
dodiet kādu padomu lūdzu :)