Studiju process

Reitings 5
Reģ: 29.07.2011
Sveiki visiem!

Varbūt tas ir muļķīgs jautājums, un tomēr ceru uz jūsu atsaucību - vai uz lekcijām ir jāņem klade? Un vai katram priekšmetam ir nepieciešama atsevišķa klade? Vai arī jūs neko nepierakstāt?

Paldies!
05.06.2012 21:23 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Dope
nu nemaz jau tik kaitinoša datora klaviatūras klikšķināšana nav!
nav jau tā, ka būtu vienīgā, kura ņemtu datoru līdzi.
pie tam, kā jau iepriekš minēja, tad jau kaitienošāki ir tie, kuri nepārtraukti čukstās lekcijas laikā!
05.06.2012 22:38 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Negatīva pieredze ar kladēm. Visu laiku aizmirstu, kurā esmu ko ierakstījusi, tā klade mājās, tā vispār kaut kur aizmirsta... beigās uz eksāmenu jāmācās no 5 kladēm, kurā kādas lapas ierakstītas. :D

Tāpēc pēc tam pirku tās biezās klades, kur vairāki priekšmeti iekšā. Tā ir forši. Ar daudzām kladēm - nē, paldies.
05.06.2012 22:44 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
Rakstu datorā, jo pirms sāku stiept līdzi uz lekcijām datoru, centos visu paspēt pierakstīt ar roku. Ja gribēju paspēt pierakstīt visu, tad bieži vien sanāca saīsināt vārdus un kad pirms kontroldarba jāatkārto, tad īsti nesaproti, ko ar to biji domājusi. :D Neparocīgi.
Tāpēc rakstu visas lekcijas datorā, savukārt semināru darbiem gan man ir klades. Dažiem man ir klades, dažus rakstu uz A4 lapām un lieku kopā mapēs, kur stāv citi šā priekšmeta izdales materiāli.
05.06.2012 23:19 |

Reitings 216
Sākumā rakstīju uz A4 lapām un liku mapītēs pa priekšmetiem, bet, kā jau meitenes minēja, bieži vien grūti paspēt tik ātri ar roku pierakstīt, turklāt lekcijas beigās jau roka tik piekususi, ka nespēj vairs salasāmi rakstīt.
Kad tiku pie portatīvā datora, tad visu rakstīju uz tā. Ātrāk un vieglāk visu pierakstīt.
Protams, ja ir slaidi, tad vieglāk ir blakus slaidiem papildināt ar nepieciešamo.

Mums kursā 80% visi rakstīja datorā, tā kā tas noteikti netraucēja. Arī vieglāk padalīties ar materiāliem, ja neesi bijis konkrētajā lekcijā - palūdz draugam, lai atsūta.

Noteikti esmu par šādu versiju. Jo mums arī par katru lekciju bija jāraksta kopsavilkums, un šā kā tā viss tas pats pēc tam jāraksta datorā, un, ja ļauj izmantot lekciju pierakstus - tad nav jāpārraksta! ;)
05.06.2012 23:28 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es šo to pierakstīju kladē, bet ne daudz, jo pasniedzēju prezentācijas bija pieejamas e-vidē.
06.06.2012 09:39 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Mums vienmēr izsniedza materiālus, un tajos bija vieta kur pierakstīt komentārus, ja nepieciešams. Būdama pedantiska dokumentu jautājumos, man ir katram priekšmetam iekārtota plastikāta mape, kur cauršuju hronoloģiskā secībā izsniegtos materiālus un dažas tukšas lapas, kurās veikt pierakstus. Visas mapes man saglabātas mājās smuki saliktas plauktā, un man ir noderējuši materiāli, gan personīgi dzīvē, gan mācībās. :)

Par kladēm- iesaku klade ar indeksiem http://www.vilori.lv/index_cat.php?group_id=124&$cat_id=12
06.06.2012 09:50 |

Reitings 1242
Man ir viena a4 formāta klade, kur gar malu ir krāsaini atdalījumi, tad nu uz tiem pierakstu, kur kas atrodas un ir ērti gan rakstīt gan atrast kko ;)
06.06.2012 09:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits