Sveikas, dāmas! :)
Skatos, šodien daudz diskusiju par attiecīgu matu līdzekļu efektivitāti. Tad, nu, parunāsim vispārīgi - kādus matu līdzekļus jūs katra lietojat? Kuriem līdzekļiem dodat priekšroku, kāpēc? :)
Mani mati ļoti priecājas par Syoss (Syoss Shine vai Color), līdz ar to man ir pilna vannasistaba ar šiem produktiem, bet zinu, ka ne visi ir apmierināti. Tas - individuāli :)
Šampūns, balzams šobrīd Loreal melnā sērija, diezgan labi patīk.
Maska Keune Care Line Nutrition Hair Repair.
Vairāk neko nelietoju, pietiek itkā šobrīd. Ā, nu vitamīnus dzeru.
Tigi Bed Head Urban Antidotes 2, gan šampūns, gan balzāms. Patīk, jo mati smuki un ilgi smaržo, un paliek mīksti un vispār forši. Ja no citiem šampūniem/balzāmiem pinkojās, tad tagad tā nav. :)
ahh, gribu Kerastase Cristalliste. tā vien šķiet, ka esmu atradusi savus ideālos matu kopšanas līdzekļus, tikai komplektiņa cena iecierstu pamatīgu robu manā pieticīgajā budžetā :(
nostalģisku jūtu vadīta, lietoju Elvital līdzekļus, kas izskatās pēc pakaļdarinājumiem šai kolekcijai. viņi tikai spīdīgus matus mēģina panākt ar šampūnā peldošiem glitteriem :D
lietoju tikai eko šampūnus, jo no ķīmijas un parabēniem man niez galva. šobrīd ir Baikals (krievu) no pirkumins.lv, sanāk ļoti lēti un, galvenais veselīgi. rezervē ir pustukšīe giovanni no iherb.com
Marta - tev attēls jāatver jaunā cilnē, lai ir tikai attēls.. Vai arī vnk uz bildes labais taustiņš un kopēt attēla URL :) un tad izvēlies attēla simbolu un iekopē tur URL :)