Caur saviem draugiem iepzinos ar vienu puisi. Esmu brīva meitene, bet par viņu to nevarētu teikt. Pēc šīs iepazīšanās reizes sākām sarakstīties un tas jau notiek diezgan ilgu laiku. Vairākas reizes esam arī tikušies. Gribētos jau teikt, ka kā draugi, bet man tomēr liekas, ka tur pastāv kaut kas cits. Ko jūs sakāt par šo situāciju?
Māte daba ir viena nelabojama draiskule. Tas ir tikai normāli, ka sievietes met acis uz aizņemtiem vīriešiem (akmens autores dārziņā jeb viena pagale nekad nedeg). Sameklē kādu vīrieti, kurš visa ciema krūtis jau ir izspaidījis, un apzinās savas vēlmes un atzīst tevi par labu esam, un ir tavs un vienīgi tavs. Jauna, skaista sieviete, bet tā sevi pazemo. Sirsniņ, atver actiņas!
reti kura sieviete, starp citu, dzīvē netiek krāpta.. man šķiet, uz rokas pirkstiem saskaitāms, cik ir tādu pāru, kuri tiešām forever together, un ne pa labi, ne kreisi
paldies, Dievam, man nav tāda domāšana...neesmu nedz krāpta, nedz būšu krāpta..Forever together..:D vajag meklēt normālus vīriešus nevis jākļus,kam svarīgi skraidīt pa pasauli un palīst pēc iespējas zem vairāk brunčiem...meklējiet vīriešus,kas ir ir nobrieduši un grib ģimeni, nevis kaut kādus aizkavējušos tīņus..
Zibuliite, manējam ir 40. tā kā par nenobriešanu arguments neiztur kritiku.
tādi ir vīrieši! lielākā daļa no viņiem! reti ir tādi, kuri nekad nav skatījušies ne pa labi, ne kreisi. bet lai Tev veicas atrast to vienīgo, pareizo! :)
nu tad es nezinu kādā sabiedrībā jūs dzīvojat...man apkārt apgrozās daudz vīriešu,jo manam vīrietim ir daudz draugu un es varu pateikt,ka varbūt 1 no 30, pieļautu iespēju par sānsoļiem..visi pārējie ir monogāmi domājoši. manējais arī ir tāds..ja vien atd viena. nepatīk - šķiries meklē citu, nevis atrod citu un tad tikai izšķiras.
vismaz manā kompānijā nav vīriešu,kas lakstojas apkārt..par skuķiem gan es tā nevaru pateikt:D
tas,ka vīrietim ir 40, uzreiz nenozīmē,ka viņš ir nobriedis... - nez kāpēc iedomājos, ka sekos šis arguments :D
vīrietis šķīries, ģimene bija. ne visi var un grib nodzīvot ar vienu un to pašu sievieti mūžīgi, tāpat arī sievietes. bet ko nu man te kādu attaisnot, kā jau teicu vēlu veiksmi ar "mūžīgi mūžos,āmen"! :)
Jā, nu it kā sievietes nebūtu tādas pašas. Sievietes arī krāpj un kā vēl. Kā lasīju vienā rakstā- krāpti tiek tie, kuri to grib, respektīvi, kuri par to visu laiku domā, domā, ka visi tā dara un savādāk nevar būt. Mans vīrietis mani nekrāpj un to es zinu uz visiem 100. Vīrieši nav muļķi, ja muļķe ir pie sāniem, tad vīrietis arī atļaujas pret viņu izturēties kā pret lupatu.
Labi, meitenes, patiešām vēlu Jums veiksmi, katrai savs viedoklis, lai Jums viss izdodas un turpinās forever together! šodien labs noskaņojums, galīgi negribas kasīties, šķiet, ka tēma jau izrunāta.
lanelle - daļēji piekrītu tev. miss_grape - par to tavu vīreti..arī tas,ka viņš ir šķīries neko nenozīme.ja cilvēks nav spējīgs nokārtot savas attiecības pirms metas krāpt, tad tas neliecina par nobriedušu cilvēku.
sakārto jau esošās attiecības. pieliec punktu,ja negribi neko turpināt vai labot. ej tālāk..nevis raustās,kā tirliņi no vienas pie otras, un tad tik sāk kārtot kaut ko..tas ir izdevīgi...atrod kādu citu,lai ir ar ko uzreiz nomainīt...bet ja neatrastu? nezvai kaut kur ietu prom..
Vienīgais, ja attiecības jūk un brūk, tad dzīvē var ienākt trešais.
var. bet tad ja tā ir, tad liec punktus uz i un nevazā otru aiz deguna..liec mieru un ļauj otram pārdzīvot un dzīvot tālāk, neis aiz muguras kaut ko perināt.kam tas vajadzīgs?