Nav jau, protams, tā, ka man būtu nežēlīgi milzīgs tas cipars ar liekajiem kilogramiem..
Agrāk un, manuprāt, pastāvīgi visvairāk svēru aptuveni 70 kg. Esmu diezgan gara un tāpēc tas svars neizskatījās briesmīgi, nu jā, vēders nebija ideāla presīte :D bet bildēs ar drēbem izskatījos kā parasts, slaids cilvēks..
Pirms pāris gadiem uznāca briesmīgi kompleksi, lūzums dzīvē, tāda kā "pirms" fāze anoreksijai, īsti ne pati anoreksija, bet uz to pusi vilka.. Badojos, biju patiesa fane fashion tv un visiem, kam ribas redzamas, pāris mēnešu laikā tādā garā nometu svaru līdz 63 kg un visi fanoja, cik tieva un forša esmu palikusi, kā man tas izdevies utt... Bet tas bija nepareizi,tādā garā es negribu vairāk pret sevi attiekties, kad tu lamā sevi katru dienu un ēd tikai olu baltumus ar rupjmaizes šķēli dienā.. Un tāpat sev liecies resna, kaut arī izskaties jau sen pietiekami slaida. Kauli un āda gan nekad neesmu bijusi.
Nu un pēc šī perioda es atsāku atkal "normāli dzīvot" un uzaudzēju svaru atpakaļ, pirms 2 gadiem izvācos no vecāku mājām un šī brīvība (gastronomiskā un vēl un vēl) prasīja plus 20 kg maniem 70kg. Pašlaik sveru 85, jo pārdienas izdodas apēst mazāk un kad ir laiks, pakaifoju, skrienot, kur neviens mani neredz - ta nu lēnām 5 kg ir nonākuši nost pa pāris mēnešiem, kaut gan man šķiet, ka pa pāris dienām viņi būs atpakaļ, skatoties uz to, cik briesmīgi un cik daudz es ēdu.
Es nezinu, man ir sajūta, ka es varētu izskatīties tiešām satriecoši bez tā svara, bet šī problēma mani ir pavadījusi visas dzīves garumā un veselīgie fit blogi vai perfektie ķermeņi uz kuriem skatos katru dienu mani vairs galīgi neiedvesmo..
Mani fascinē meitenes, kas saka, ka dienā apēdot 1200 kalorijas vai šausminās, kad apēd 2000, jo nu, es nezinu, man ir sajūta, ka es tik daudz apēdu vienā ēdienreizē - nemāku vairs sevi kontrolēt un sāta sajūta ir pazudusi pilnībā - ēdu vēl vairāk, nekā vīrieši. Esmu izmēģinājusi visu - rakstīt uztura dienasgrāmatu, veidot savas klades iedvesmai, sākt vingrot katru vakaru, un kā viss beidzas?! Izgāšanās.. Manam raksturam pietrūkst stingrības. Es mēģinu saraust to iedvesmu kaut kur - varbūt tomēr reāli ieteikumi no meitenēm, ka dzīve ir skaistāka, kad esi tievs, slaids un ka jūties kā varētu kalnus gāzt, kad esi nometis liekos kilogramus - varētu mani glābt. :D