BaCk, man tieši tāpat! Man arī rīt jānodod, vakar pēdējos sīkumus sadarīju, beeeeidzot viss būs galā. :D (nu, tas gadījumā, ja radošās daļas vadītājs nesagribēs man ieriebt, neparakstot darbu :D :D :D)
Es pastāstīšu jums, kā man vakar gāja :D Aizbraucām 8 cilvēku kompānijā uz vienu kafejnīcu Ādažos. Sākumā tur tas vīrietis tāds baigi draudzīgais, saka, ka ēdienkartes mums nevajagot, jo viņš visu pastāstīs un ko tur vēl (bet man gan vairāk tāds nepatīkami draudzīgs likās, man nepatīk, ka tā dara, bet nu tas tā..) īsumā bija tā, ka mēs pasūtām, sākumā viņš nepieraksta, pēc tam jau izdomā tomēr pierakstīt, ko katrs gribēs. Beidzās viss ar to, ka visp nevienam no mums neiedeva to, ko mēs gribējām - vienam salāti ne tādi, vienam dzēriens, vienam gaļa utt. Bet labākais bija, ka mēs paņemam sidru, viņš saka - jā, jā, ok, būs. Pēc tam prasam - a, kur tad ir tas sidrs? Viņš tāds - a, kas tas tāds, man nav tāda. :D :D :D Tad mēs sakam - ok, tad Fantu. Viņš atnes glāzi, bet es jau uzreiz redzu, ka nekāda Fanta tā nav :D Pagaršoju - visp nevar saprast, kas tas ir :D Mēs viņam prasam - a, kur tad Fanta? Viņš tāds atbild - a, Fanta nebija, es jums Fruts atnesu, tas tak dārgāks (nu, tjipa - priecājieties)...nu, vienk WTF? :D :D :D :D