krāpšana

Reitings 46
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Ko Jūs darītu situācijā, ja vīrietis atzīstas, ka ir krāpis vienu reizi, tikai fizisku vajadzību nolūkos, situācijas iespaidā?
Katrs dzīvojam savā valstī, bet pēc mēneša man bija jāpārceļas pie viņa. :(

Vai šādos apstākļos - attālums un fiziskā vajadzība, krāpšana ir piedodama?
02.06.2012 13:25 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Lielās nepiedevējas, redzkā Gemini var salaist ar 3 večiem reizē, pie viena vēlpietam dzīvot.
03.06.2012 18:27 |

Reitings 517
Nesaprotu kādēļ viņam tev tas bija vispār jāstāsta??? Mierīgi abi laimīgi dzīvotu tālāk!
Tas ir tik egoistiski, ja pats mokas sirdsapziņas pārmetumos, tad izstāsta. Tu pārdzīvo, bet viņam 'sirdsapziņa tīra'. Kurš no tā ir zaudētājs? Tu un ne jau viņš.
Tā ka neatzīstu šitos 'patiesības uzplūdus'.. ja gadījās, nu sēdi un klusē!
04.06.2012 10:31 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
Nesaprotu kaa vispaar var piedot kraapshanu.
04.06.2012 10:36 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Tā ka neatzīstu šitos 'patiesības uzplūdus'.. ja gadījās, nu sēdi un klusē!

labi teikts.
04.06.2012 10:39 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Bāc, man besī, ka par krāpšanu saka, ka tas ir bijis tikai fiziski, ttas neko nenozīmēja un blā, blāā.
Es saprotu, ka mums piemīt sava veida instinkti, bet mēs taču esam inteliģentas cilvēcīgas būtnes, lai spētu tos pārvarēt. Brīnums, ka vīrietis ir pārstājis čurāt biksēs bērnībā, ja jau nevar savu krāniņu paturēt biksēs šobrīd!
04.06.2012 10:47 |

Reitings 446
Es tieši nesaprotu tās, kas bļauj- nevajadzēja stāstīt! Manuprāt, viņš izstāstot parādīja cieņu pret sievieti-ļauj viņai pieņemt lēmumu piedot vai nē. Lai cik sāpīga ir patiesība, labāk tā, nekā meli. Ja viņš klusētu , viņš pieņemtu lēmumu sievietes vietā. Un jā,es uzskatu,ka tad,ja izstāsta , tad tiešām nožēlo. Jo cilvēks saprot, ka pelnījis pārmetumus, plīstošus traukus un spērienu pa olām, tomēr ļoti nožēlo izdarīto un cer uz piedošanu. Tas gan nenozīmē, ka obligāti jāpiedod, bet katrā gadījumā tas , ka pats atzinās ir labāk, nekā tad ja to uzzinātu no citiem, vai pēc daudziem gadiem.
04.06.2012 10:49 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Neko konkrētu neieteikšu.

Taču piekrītu par to, ka ka teksti, tas neko neozīmeja ir tikai plika taisnošanās sev par labu, jo kaut ko tas vienmēr nozīmē, jo džeki neguļ ar citām meitenēm tikai fizisku vajadzību dēļ. parasyi tas ir kaut kas vairāk.

Kā arī jāpiekrīt, ka nav ideālā cilvēka un katram ir savi mīnusi un savi grēciņi, ir jāsarot cik daudz tu vari pieņem un ar ko vari samierināties, zinu, ka šajā dzīves periodā krāpšanu nepiedotu, taču ne visi tā domā. Būtiski ir zināt ko tieši tu gribi un ko negribi, un izejot no tā kaut ko nāksies atdot, lai būtu tas ko gribi, jo jāuzsver, ka nav un nebūs ideālo attiecību, vienkārši jāzin uz ko var pievērt acis. Jo, ja attiecības mēģina uztaisīt ideālas, bieži var panākt pretējo. Taču, ja zini, ka krāpšana pilnīgi nav pieņemama, tad labāk pat nerunāt ar to cilvēku, bet vienkārši pārtraukt attiecības, un darīt to tieši sevis dēļ!!
04.06.2012 11:28 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Nu, ja tu viņu mīli un vēlies būt ar viņu kopā, vari kaut bērnus iedomātuies un,ja šodienbildinātu, tad rīt arī varētu apprecēties, tad varētu piedot.
Varēja gan nestāstīt un noklusēt, lai lieki nervi netiek bojāti, bet tajā pašā laikā, varbūt tieši labi, ka pastāstīja, jo uzticas tev, ka pieņemsi pareizo lēmumu, ir godīgs.
04.06.2012 11:30 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Piekrītu, jo ja patiešām mīl, tad citus nemaz "neredz"

absurdi. kuram gan nepatīk paskatīties uz skaistiem pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Bet vispār interesanta diskusija.
Nepiekrītu tam, ka krāpēji nemainās. Es pati esmu krāpusi, tiesa gan, ne šajās attiecībās, iepriekšējās. Nē, es toreiz nenožēloju, jo man tas cilvēks nebija pārāk svarīgs. Šobrīd savu vīrieti nekrāptu, tāpat ticu, ka viņš mani arī nē, lai gan arī viņš savu ex draudzenīti krāpa.
Vai es spētu piedot? Nezinu. Tas atkarīgs no tā, cik nopietni būtu mani nolūki attiecībā pret otru cilvēku.
04.06.2012 12:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits