Nav iespējams.

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Sveikas! Meitenes, vai Jums ir tā bijis, ka ir jāpalaiž prom no savas sirds kāds tuvs cilvēks citu apstākļu dēļ? Prāts saprot, ka nav iespējams būt kopā, bet sirds atsakās to pieņemt. Kā lai sadzīvo ar tādu situāciju, dzīves netaisnību?
01.06.2012 13:18 |

Reitings 49
Reģ: 14.09.2010
success, man interesanti palika, kas ir tas kas jāsakārto dzīvē, lai varētu uzsākt nopietnas attiecības? :)
Man vienkārši ir bijis tā ka ar puisi ir spēcīgas abpusējas jūtas, abi grib kko nopietnāku, bet redz puisim arī bija jāsakārto sākumā sava dzīve, gribēja citu darbu, nebija tik daudz laika priekš attiecībām, mūžīgie teksti, ka ļooti grib nopietnas attiecības, bet apzinās, ka šobrīd nevar, jo tās būtu tikai mocības utt..
Nu man likās, ka mani totāli vnk čakarē, jo nevarēju saprast, kā dēļ tādām lietām var attiekties no attiecībām kuras pats ļoti gribot?
Tagad atkal cenšas kontaktēties, bet nu, ja arī man viņš vēl joprojām patīk negribētu vairāk iet tam cauri.
01.06.2012 16:44 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
barnija9, takš palaid to vīrieti ar kuru esi kopā tagad! Nu sāpināsi, kad iesi prom! Un? Pēctam viņš tev būs pateicīgs, kad būs kopā ar kādu, kura viņu mīlēs pretīm.
Negribu būt sliktā komentāra autore, bet c'mon! Visi ir pelnījuši laimi un tas ir egoistiski krāpt viņu un ļaut domāt par nākotni.
Kā vispār var būt kopā ar cilvēku pret kuru nav jūtu?! Tiešām nesaprotu...
01.06.2012 16:45 |

Reitings 49
Un starp citu man arī bija brīži kad tam puisim teicu, ka tomēr neko nopietnu nevēlos, ja arī vēlējos, bet man jau bija tāds izmisums, ka vnk centos visādus variantus, lai viņš vienreiz saņemas un pasaka vai nu esam kopā nopietnā līmenī vai neesam nemaz! Ha :D
01.06.2012 16:50 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Es arī nesaprotu ko nozīmē nopietni vai nenopietni? Ja man cilvēks patīk tā so,so tātad nenopietni veidošu attiecības, bet ja esmu samīlējusies, tad nopietni? :D nu wtf? Tā nopietnība jau veidojas attiecību laikā, nevis pirms attiecībām vai attiecību sākumā nolemj ka šitās nu būs nopietnas attiecības
Mnauprāt, ja cilvēkiem ir jūtas/interese vienam pret otru, viņi uzsāk attiecības, kas paliek arvien nopietnākas..bet, ja neizdodas - šķiras un dodas tālāk.
01.06.2012 16:57 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Par ātru pievienoju komentāru, gribēju vnk piebilst ka piekrītu augstāk minētajam teikumam ;)
01.06.2012 16:58 |

Reitings 537
Tagad es meklēju dzīvesvietu. Pie otra puiša netaisos uzreiz pārvākties. Mūsu dzīves ir diezgan dziļi saistītas ar pašreizējo puisi, tas nav tik vnk- ņemšu un izvākšos. Saprast to var tikai tad, kad to pats piedzīvo. Ir taču daudz blakusapstākļu, kas visu sarežģī. Šobrīd esmu izlēmusi, ka tas otrs ir jāaizmirst, tāpēc arī veidoju šo diskusiju, kā lai palaiž cilvēku prom.
01.06.2012 16:58 |

Reitings 49
Nu redziet, ka vienkārši ir cilvēki kuriem pirms tam ir kkas jāsakārto savā dzīvē, lai uzsāktu ar otru nopietnas attiecības..
Es gan arī šito nesaprotu!
01.06.2012 17:01 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Kā palaist viņu prom? Neveido diskusijas par un ap viņu, necenties uzzināt, kur viņš atrodas, ko dara, ko ēd, neuzturu nekādu kontaktu ar viņu... viss pārējais ir laika jautājums! Ā, un vēl liels gribasspēks, ja patiešām vēlies viņu aizmirst. Ja nevēlies, tad pati vainīga.
01.06.2012 17:01 |

Reitings 537
Gan jau dzīve galu galā visu saliks pa vietām.
01.06.2012 17:03 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Nav tāda lielā mūža mīla, tici man. Ja no sirds gribēsi viņu aizmirst, tad aizmirsīsi. Man vajadzēja 3 gadus, lai aizmirstu savu ķipa lielo mūža mīlu. Tagad, skatoties atpakaļ, domāju "es visu to laiku biju sapīpējusies?"
01.06.2012 17:04 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
tirguleens manā gadījumā, mans dzīvesveids un darbs ir tas no kā man jātiek vaļā, bet esmu liels darbaholiķis jo man patīk tas ko daru. Es ļoti daudz atrodos ārpus Latvijas, dažādās valstīs, man ir drausmīgi maz laika jo man ir jākontrolē daudz lietas un jābūt pastāvīgi pieejamam. Man ir ļoti daudz stresa. Itkā esmu sapelnījis pietiekami lai izmainītu savu dzīvi tagad, bet es gribu vēl...vēl un vēl. :D Bet esmu gatavs aiziet no tā visa dēļ tās meitenes. Bet aiziešanas process aizņem dažus mēnešus(2-3). Reāli ir tā ka man nav laika attiecībām, man nav laika ko veltīt meitenei ja es nodarbojos ar to ko nodarbojos.
Iespējams es baidos no tā, ka aiziešu no tās nodarbes kas man patīk un nes vēl patīkamākus ienākumus dēļ meitenes kuru nedabūšu beigās.
01.06.2012 17:34 |

Reitings 49
success, vienu brīdi pilnīgi radās sajūta, ka Tu esi tas pats puisis, jo viņam bija precīzi tāda pati problēma! :D

Tu esi visu to pašai meitenei stāstījis? Un nevis tādā variantā, ka vnk nav laika, nav iespēju utt., bet tā padziļinātāk un paskaidrojis to ka dēļ viņas būtu gatavs to visu pamest? Un vai tu pats tiešām būtu gatavs? Vai arī Tev šobrīd tā liekas tikai tāpēc, ka viņai jau ir cits?

Cik jūs ilgi tikāties, ja nav noslēpums? :)
01.06.2012 17:42 |

Reitings 258
Īstenība es pats laikam nezinu ko gribu un pavasaris galvā, jo ir taču tik daudz meitenes uz pasaules. Vienkārši pārāk pieķeros cilvēkiem.
01.06.2012 17:42 |

Reitings 258
Neesmu viņai to teicis, pateicu vienkārši, ka neīstajā laikā satikāmies, gan jau dzīvē vēl satiksimies. To ka man nav laika viņā pati redzēja un tas arī bija iemesls kapēc viss pajuka.
01.06.2012 17:45 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
ahh, kā man patīk Zanes komentārs
Ja nekad neesi pazaudējis prātu, nekad neesi sekojis sirdij.

Tik patiesi, ja tā padomā! :)
01.06.2012 17:45 |

Reitings 49
Nu redzi, tad sākotnēji vēlējies uzzināt vai ir iespējams, ka būsiet vēl kopā un beigās pats vien nonāci pie secinājuma, ka Tev viņu nemaz nevajag! :)

Atbildot uz jautājumu, vai mīlestība var tik ātri noplaukt - manuprāt nevar, bet visu mūžu Tevi arī neies neviens gaidīt, vēl jo vairāk kad meitenei pat nav skaidrs tik daudz cik kādi ir tavi nolūki attiecībā uz viņu! :)
01.06.2012 17:51 |

Reitings 258
Meitenei pateicu par saviem nodomiem uz ko atbildi nesaņēmu.(es laikam arī neatbildētu ja būtu kopā ar kādu, ko īsti viņai vajadzēja atbildēt?). Es zinu, ka tas ar ko viņa ir kopā, viņai ir tikai ar ko izklaidēties, viņš nevar dot viņai to ko viņai vajaga dzīvē. Es varu un viņā to zin.
Es varbūt esmu muļķis, bet reāli ticu ka viņa grib izskrieties, tā man ir iespēja tikt galā ar savu dzīvi lai mēs būtu kopā nākotnē :D Pašam smieklīgi, bet ko padarīsi..
01.06.2012 18:00 |

Reitings 49
Nu redzi, vajadzēja savus nolūkus klāstīt, tad kad viņai vēl nebija tā cita! :)
Nu ja saki, ka jums bija tik ļoti spēcīgas jūtas vienam pret otru un tagad viņa tavus nolūkus zina, tad var jau būt, ka kādreiz atgriezīsies, bet varbūt pa to laiku pats jau citu atradīsi, neko jau nevar zināt!
Katrā ziņā, lai veicas! :)
01.06.2012 18:07 |

Reitings 21
Mūsu abpusējā mīlestība ar ID (tā viņu saucu, ideālais vīrietis), ilgst jau 13.gadus... Mīlam viens otru, mums abiem ir ģimene, bet dzīvē vienmēr viss ir iegrozījies tā, ka nekad neesam varējuši būt kopā - tipa apstākļi.... (dzīves vietas maiņa, viens aizņemts, otrs ne, un tad atkal otrādi,utt.) Bet lai cik tel.numuru pa šiem gadiem ir nomainījušies mums abiem, vienmēr viens otru atrodam... vismaz 1x gadā ir kāda mīļa sms ar atmiņām utt.... protams,ka arī sexis ir bijis pa šiem gadiem.....tauriņi vēderā ikreiz par viņu iedomājoties......nu un kur šeit ir taisnība??
01.06.2012 21:19 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ai, besi sitadi rinki un apkart filosofiski jautajumi. nu uzreiz vajag konkretikur problema! un tad ari bus risinajumi,nebus tev jacepjas par stulbiem komentariem, jo kads jautajums -tada atbilde.

p.s ja jau reiz jums nav iespejams, paraudi splivena un dzivo talak!
02.06.2012 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits