mmm, par tvitteri man sakāms tikai tas, ka tā ir katra paša izvēle, ko tur rakstīt, jo doma tam visam ir tāda - iečivini, ko tagad dari u.tml. un te nu katrs izpaužas kā vien grib, cits raksta par savām dienas gaitām, protams, ne katru soli, cits raksta detalizētāk, cits raksta pilnīgi katru soli, ko viņš dara. man vairāk nepatīk tie cilvēki, kuri izpauž pārāk personiskas lietas (!!) un šeit es vēlētos piebilst, ka rakstīt to, kāda tev eksāmenā atzīme - nav nekas traks. tu izrādi savu sajūsmu vai cita veida emocijas, un ja godīgi, lai tie svešie zina par to, jo nekas TĀDS tas nav. es drīzāk nesaprotu cilvēkus, kas apspriež tiešām ļoti ģimeniskas lietas, kuras vajadzētu paturēt tikai starp tuvajiem. pati esmu tvitterī, bet tiešām, skatos, cik daudz tur varu atklāt.. mans accounts pietam ir pasargāts no svešām acīm, lai kāds redzētu manus tvītus, viņiem ir "send request" lodziņš jākliko un galu galā, beigās es pati izvēlos, kurš lasīs manus tvītus, kurš nē.
un tā kā es sekoju, man seko, pārsvarā pazīstamas personas - paziņas draugi, viņi neiebilst.. ar draudzeni šad tad tur ko muļķīgu ierakstam, bet pārējie drošivien saprot, ka humors pa bikšelēm ārā lec. visu ar mēru! man tur tāds cilvēku loks, kurš mierīgi var zināt, cik man eksāmenā atzīme, ko es daru utt. tāpēc nekad nekaunos ierakstīt arī kaut ko nestandarta veidīgu :D
bet par bildēm. arī - ar mēru, bet es atbalstu, ja cilvēks publicē ceļojumu bildes, salidojumu, ballīšu bildes un tā, tas ir interesanti un es domāju, ka retais bildes liek ar tādu domu, ka vajag kaut kam ko parādīt, atrādīties utt.
turpretī, nesaprotu,kāpēc ir jānofoķē mašīna un visiem jārāda, piemērs, tikai piemērs.. vai pilnīgi jebkas cits. tā jau man liekas kā atrādīšanās draugu lokam, cik nu draugu, bet jā.