Sveikas,ceru,ka jums iet labaak kaa man...
Lieta taada,ka esmu noleemusi saakt savu dziivi no baltas lapas,bet tas buus ljoti gruuti.
Esmu kopaa ar cilveeku,kuru nepraatiigi miilu,esam kopaa 7. gadus,bet ir viens lielais bet-vinsh ir preceets (zinu,ka degshu elles liesmaas ,ka esmu maita ,utt.,shos komentaarus varat pietaupiit,nav jeegas,pati visu saprotu)
Shobriid esmu noleemusi saakt savu dziivi bez vinja. Zinu,ka naaksies paarkaapt paari savai sirdij,patiesiibaa,jau no domas vien asaru kamols spriezhaas kaklaa,bet es taalaak vairs taa nevaru dziivot.
Vinsh joprojaam turpina teikt-pagaidi,viss mums buus labi,buusim kopaa utt.,mani tas vnk nogalina- ko man veel gaidiit? veel 7. gadus dziivot vienai,guleet vienai,apkjerot lielo pliisha laaci???
Vislielaakaa mana probleema,kaa lai sanjem sevi aiz ,atvainojiet,pautiem ,un izbeidz visu sho...?
Zinu,ka nav iespeejams izdzeest 7 gadus no savas dziives vnk vienaa dienaa (kaut gan ,reizeem,veelos,lai kaads man riktiigi iebelzh pa galvu,taa lai buutu amneezija un es nevareetu atcereeties sho cilveeku)
P.S. neiesaku nevienai nokljuut taadaa situaacija.