Vai otrs variants šādi pavisam elastīgie? Ik pēc kāda gabaliņa jāsavelk uz leju, citādi pie katra soļa arvien plikāks dibens paliek :D Neatkarīgi no izmēra, viņi taču ir ļoti stingri apstiepti. Kādi triki? Jāvelk zeķbikses? :D Ļoti patīk, bet nemāku nēsāt!
man ar ir vieni ļooti forši un izmērs tiešām ir īstais, bet nu... Ja ir pasakums, kur tikai jāgrozās apkārt un maziem solīšiem jāpārskrien pār telpu, tad ir Ok, bet ja kaut kur jāiet, tad ir vāks :D
vareja razotaju tiem svarkiem cisku dala iesut gumiju, lidzigi ka zekjeem. Ja ir tika daudz kam raujas uz augsu, uzskatu, ka nav lidz galam parbaudita prece.
Šādi ātrā seksa īsie svārciņi visām ar likumu būtu jānēsā!
Savādāk atnāk meitene uz randiņu biksēs kā ziemeļnieks saģērbies ...un tu vairs vispār nesaproti kas tagad notiek un ko lai dara,sāc depresijā krist,teikt vairs vispār neko negribas,sāk parādīties domas par pašnāvību:D
A atnāk tādos svārciņos-uzreiz TĀAAADS dzīvesprieks:D
Man ir divi tādi pieguļoši, elastīgi svārki, un uz augšu nekāpj, arī klubos nekas uz augšu nelien. Un arī triku nekādu nav. Audums gan tāds elasīgs un diezgan stingrs.
Un šortiņi, ko meitene ielika, man liekas burvīgi! :)
ir viens triks - divpusējā līmlente . ir speciālās , ir parastās ,
piemēram, lai go go meitenēm dejojot, krūtis neizveļas ārā no krūštura . arī slavenībam dekoltē bieži pielīmē pie ādas .
Vienreiz redzeju meičai skatuves tērpu, kuram apakšējā daļā bija piešūta lipīgā gumija no garajām zeķēm . Gan jau vēl kaut kas tāds ir izgudrots :)
man ir ļoti līdzīgi svārki kā Frambuesa ieliktajā 1. linkā, bet viss ir ideāli, uz augšu neraujās. Piekrītu meitenēm, kas saka, ka vajag šos pirkt sava izmēra, nevis mazākus, jo tad gan var būt problēmas ar slīdēšanu augšup.