Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Esmu nesaprašanā

Reitings 384
Reģ: 18.04.2012
Sveikas, meitenes!
Esmu nesaprašanā ar savu augumu, agrāk itkā tā nebija, vai arī nebiju vnk ievērojusi. Ir divas lietas, kas mani neapmierina: 1. lai cik es maz ēstu vai neestu vispār es ne svarā, ne arī apkārtmērā nekrītos. Neesmu resna, bet ir savi tauciņi uz vēdera un gurniem. 2. lai kā arī es sauļotos vai lietotu paštonējošos krēmus, man uz kakla vienmēr būs neiesauļotas līnijas. Izskatās ne visai glīti, tāpēc labāk staigāju bāla.
Varbūt kādai ir kādas idejas, kāpēc tā ir? :D
29.05.2012 12:22 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Man uz vēdera labās puses pie nabas ir balts taisnstūris, kurš ne reizi nav iesauļojies, es pieņemu, ka tā tas vienkārši ir un iespējams, ka var kaut ko mainīt mākslīgi, neesi vienīgā ar kaut ko bālu. :D
Kas attiecas uz nekrišanos - varbūt Tavam ķermenim tā vienkārši vajag. Es pašlaik arī esmu 3 mēnešus uz vienas strīpas - 55kg riju vai neriju, nekas pilnībā nemainās, tiesa lietoju OK, bet es to argumentēju ar to, ka organismam perfekts svars, neko pielikt, ne atņemt. Turklāt sievietes, kuras nav kaulu kambari un nesver 20 kg par maz kā būtu nepieciešams ir vislabākās - ir kur ieķerties un ir ko apskaut! (nebija domāts kā uzbrauciens kādai!)
29.05.2012 12:26 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
1. lai cik es maz ēstu vai neestu vispār es ne svarā, ne arī apkārtmērā nekrītos. Neesmu resna, bet ir savi tauciņi uz vēdera un gurniem.

neēšana nemazinās tauciņus.. tauciņi pazudīs tikai no kārtīgas sportošanas. Un arī ne uzreiz.. No sākuma organisms dedzinās un trenēs muskuļus, kas ir pie tiem tauciņiem, un kad jau sporta trieciens taukiem būs lielāks, tad sāks degt tauciņi...
Ja Tu esi organismu pieradinājusi vienmēr ēst konkrētu daudzumu, un tagad pēkšņi badojies, tad enerģijas rezerves organisms noārda no muskuļiem, nevis taukiem.
29.05.2012 12:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)