Man jau iekšēji bija tāda sajūta, ka Zviedri uzvarēs.
Latvijai derētu kaut ko pamācīties no finālā iekļuvušajiem dziedātājiem. Atsūtīja te šogad tādas stīvām kājām garlaicīgas vecmeitas,kuras izbalsoja jau pirmajā balsošanā.
/kauns
bra jobbat Sverige!
man ļoti patika dziesma no Maltas, visulaiku galvā skan :)
un Ungārijas dziesma patika..žēl ka par viņiem tik maz balsoja, laikam es vienīgā :D:D
bet Zviedrija malači, šogad hokeja čempis naakamgad Eirovīzija :) nākamgad maijā ar prāmi uz Stokholmu ;)
Biju vīlusies par Dānijas zemo vietu. Beigās Zviedrijas dziesma arī iepatikās. Pa ilgiem laikiem noskatījos Eirovīzijas finālu, parasti neskatījos, ja LV nebija finālā :D
Šoks man bija par Albānijas visai augsto vietu, bez kliegšanas tajā dziesmā vairāk nekā nebija.
Eirovīziju neskatījos, tāpēc par šovu neko nezinu.
Bet Zviedrijas dziesma patīk (pirmo reizi, kad noklausījos kaut kad senāk atpakaļ- ne īpaši, bet šodien cits skats :) )
Mums jāņem pauze.
Jā, bukmeikeri bija uzminējuši pirmās 3 vietas izcili precīzi. Zviedriete nepatīk vēl aizvien+man viņas dziesma pēc kāda internetā izlasīta komentāra tiešām ļoti atgādina http://www.youtube.com/watch?v=ywQDCnJUyvw
Zviedrijas dziesma man Britnijas dziesmu neatgādina, bet paskatoties šo video ir redzams, kā Britnija ir nolaidusies, dejot vairāk nevar kā agrāk un izskats arī vairs nav tas. Žēl, jo viņas vecie koncerti ir vienreizēji. :)