pārtikas plēves maģija!

Reitings 112
Reģ: 08.11.2009
čau visām!

jau sen gribu pamēģināt sportošanu aptinoties ar pārtikas plēvi, lai kārtīgi varu izsvīst, taču vienmēr kkā likās, ka ādas aptīšana varētu izraisīt celulītu vēl vairāk nekā tas jau ir parādījies, tādēļ atmetu šo domu, BET.. rakņājos pa cosmo forumu un uzgāju vairākas diskusijas,kurās meitenes piemin, ka ar pārtikas plēvi tieši viņas palīdz izsviedrēt celulītu (!!!) un rezultāts palīdz gan ādas stāvoklim un formai! Un tā nu esmu tagad nesaprašanā - kā tad īsti tur ir, vai ar aptīšanās sabojās vēlvairāk ādu, vai tieši otrādi - uzlabos tās stāvokli ?!
ceru uz atbildēm ! :)
24.05.2012 19:56 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
meitenes, ko moc]aties ar pleeves tiishanu pirms sportoshanas? ir speciaali sortinji, jostas tam domaatas.

http://www.ebay.com/itm/VALEO-NEOPRENE-SHORTS-SMALL-belt-sauna-slimmer-suit-gym-/360455573910?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53ecd39196
eertaak un praktiskaak. var mieriigi arii vilkt tad, kad iet uz nelielu pastaigu ar suni, uzvelc 2 sekundees un miers tai vietaa lai tiistiitos. un aada arii nedaudz elpo atskiriibaa no pleeves. efekts taads pats. paarbaudiits uz pashas aadas.
25.05.2012 02:01 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Krista, man tādi šortiņi ir bijuši un tici man, plēve ir ērtāka, tās vienīgais trūkums, ka tā čaukst un viss, a savādāk tā ir elastīga un higiēniska.
A šortus uz pakaļas uzstīvēt nav nemaz tik vienkārši, turklāt tie ir par īsu, jo man, piemēram, gurnus vajadzējas tīt līdz celim. Turklāt, tie nav elastīgi - tu pat kāju nevari normāli augsti uzraut, jo tas neoprēns nepadodas, bet plīst. TUrklāt tas nav higiēniski, materiāls ir porains un kā lai tu tos šortus pēc tam nemazgā, tie tāpat pēc kāda laika smird!
25.05.2012 07:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
becky, laikam tu biji iegraabusies kaados neriktiigajos. kad gadus atpakalj kopaa ar paareejiem gatavojaamies body building sacensiibaam, katrs no daliibniekiem taadas vilka uz kardio. es tikai piemeerus ieliku, bet ir arii garaaki un ja gruuti stiiveejaas iekshaa, tad ir vienkaarshi vajadziigs nedaudz lielaaks izmeers vai arii citas firmas razojumi, jo dazi razotaaji no kiinas domaa, ka sieviete liidzinaas stabam. maneejie sortinji ir jau gadus 10 veci, tos mazgaaju regulaari kopaa ar treninjteerpu, nekas nekad nav smirdeejis, pat ja esmu likusi kaadas elljas uz kaajaam pirms to vilkshanas.
25.05.2012 08:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits